Evo nas dvi s pregleda .
Njegovim rijecima" centimetri su tu i to je bitno 😂😂😂
I vidimo se za 4 tjedna …Nemam sliku nismo je uspili slikat ona se migoljila.🥰😂 Imam neku upalu u urinu pa dobila urinofos granule .
Mislim, cek, ni stopalo pokraj glave ni nist? Pih 😂😂😂 super da je sve ok proslo i nek se ona migolji 🥰🥰🥰 Uziva, sta ju briga
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Maslacakxx
Hahah da i ja sam samo te najstarije sezone gledala, nije me to tada nevriralo ništa, imala sam cca 10 god i bilo mi je sve skroz realno hahahahha
Al otkad imamo poteškoća sa začećem baš me nervaju svi filmovi i serije di zatrudne svi po duhu svetom, ili rade test/povraćaju/i osobni favorit padaju u nesvist.. nakon 2 dana.. Ahh
Ima li kakva serija ono čisti romcom bez da iko zatrudni, ono da se vole njih dvoje i dobro im je 😂
Ja sam i mislila do prije par godina da cu se maestralno,uz uzdah i pokret rukom,srusit pred voljenim i onda ce mi neka baba rec napravi test,trudna si. A ne da cu pisat testove,buljit u njih,provlacit kroz filtere,bacat u smece,vadit,bacat,vadit,rastavljat i na kraju placuc u pidzami u kontejner nosit tri godine 🤣🤣🤣🤣 ali film u kojem 30 sekundi nakon sexa kaze da je trudna ja gasim! To su me vikinzi izludili,netko je ovdje pisao…ne gledam vise filmove istim 👀
I ja! Mislila sam da cu past u nesvjest i da je to to.. Al nist od tog 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Maslacakxx
Hahah da i ja sam samo te najstarije sezone gledala, nije me to tada nevriralo ništa, imala sam cca 10 god i bilo mi je sve skroz realno hahahahha
Al otkad imamo poteškoća sa začećem baš me nervaju svi filmovi i serije di zatrudne svi po duhu svetom, ili rade test/povraćaju/i osobni favorit padaju u nesvist.. nakon 2 dana.. Ahh
Ima li kakva serija ono čisti romcom bez da iko zatrudni, ono da se vole njih dvoje i dobro im je 😂
Ja sam i mislila do prije par godina da cu se maestralno,uz uzdah i pokret rukom,srusit pred voljenim i onda ce mi neka baba rec napravi test,trudna si. A ne da cu pisat testove,buljit u njih,provlacit kroz filtere,bacat u smece,vadit,bacat,vadit,rastavljat i na kraju placuc u pidzami u kontejner nosit tri godine 🤣🤣🤣🤣 ali film u kojem 30 sekundi nakon sexa kaze da je trudna ja gasim! To su me vikinzi izludili,netko je ovdje pisao…ne gledam vise filmove istim 👀
Ajme kad se samo sjetim da smo prije svadbe pazili da nam se ne dogodi da mi ne bude muka na svadbi i da mogu normalno plesati i veseliti se 🤦🤦🤦🤦
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Maslacakxx
I ja! Mislila sam da cu past u nesvjest i da je to to.. Al nist od tog 😂😂😂
Ja samo padam po ulici 🤣🤣🤣
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Manemoj
Ajme kad se samo sjetim da smo prije svadbe pazili da nam se ne dogodi da mi ne bude muka na svadbi i da mogu normalno plesati i veseliti se 🤦🤦🤦🤦
Mi smo bili u vezi na daljinu 4 godine,pazili se ko ludi. Meni je najveci strah bio (osim sto sam imala 21. G i bila na faksu,nezrela za taj dio zivota) da ne ostanem trudna i da ne bude da me morao ozeniti zbog toga 🤣🤣🤣🤣 onda je dosao,pa opet pazili jer smo se zarucili i cekali pir 2 godine.
Sad znam da me ozenio radi mene,ne radi djeteta 🤣🤣🤣🤣
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB ja se nista ne kuzim u te nalaze, ak buduci da ti je dosta toga granicno ja bi trazila komentar doktora Anchyy123 mislim da mozes uz neko nadoplatu. Pokusaj to izbjec. Mene strah da nadu to sitno nesto i onda izgube negdje putem u transferu 🤪
-------
Evo ja zvala soc gin. da mi da uputnicu za konzult na humanoj, objasnim mu kakva je situacija kod nas i on me pita pa sta ce vama konzult. na humanoj niste vi neplodni 🤦♀️ boze oslobodi pa jos najbolje da se sama oplodujem sa pronađenim vojnicima 🤦♀️ ufff odma sam se nazivcirala, al rekao je da ce mi poslati uputnicu elektronickim putem pa bar znaci da se sluzi racunalom 🙈
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
MTB ja se nista ne kuzim u te nalaze, ak buduci da ti je dosta toga granicno ja bi trazila komentar doktora Anchyy123 mislim da mozes uz neko nadoplatu. Pokusaj to izbjec. Mene strah da nadu to sitno nesto i onda izgube negdje putem u transferu 🤪
——-
Evo ja zvala soc gin. da mi da uputnicu za konzult na humanoj, objasnim mu kakva je situacija kod nas i on me pita pa sta ce vama konzult. na humanoj niste vi neplodni 🤦♀️ boze oslobodi pa jos najbolje da se sama oplodujem sa pronađenim vojnicima 🤦♀️ ufff odma sam se nazivcirala, al rekao je da ce mi poslati uputnicu elektronickim putem pa bar znaci da se sluzi racunalom 🙈
Jel taj doktor kuzi da nije bitno u kom je problem,mi naje...... ako je problem u nama,opet mi na humanu i nas se tretira,ako je problem u njima,opet mi na humanu i opet isto. Taj doktor je isto malo jači
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Leia2.0, meni je aspiracija bila 12dc. Mislim da je bila malo rano, to je i estradiol govorio. A i rekao mi je Gić da bi on, nakon terapije pilulama na kojoj sam ja bila, pustio folikule da narastu do 20.
Ali to ti je jako jako individualno, svi se aspiriramo tu negdje, razlika u dan dva. Imaš još jednu folikulometriju prije, oni će onda na licu mjesta odlučiti koliko će te još ostaviti. Na njima je da pogode tren - mogu biti i nezreli i prezreli.
Dada, možda je implantacijsko?
Ruska i MTB hvala na odgovorima!
MTB kada spominješ estradiol, to znači da si vadila krv u tom periodu stimulacije? Meni nitko nije spominjao da ćemo raditi bilo kakve pretrage.
A i primijetila sam, čitajući američke članke, da se kod njih dosta krvnih pretraga radi tijekom stimulacije i oko transfera, da bi saznali koji je pravi trenutak za idući korak.
Baš me to malo bedira da to nije tako u našim bolnicama...
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Bok cure, evo samo da vam javim. Imam 7 folikula veličine 14-16 mm. Ima ih još nekoliko, ali ih nisu sve izmjerili - kažu da budu sutra jer da su se malo sakrili danas.
Smanjili su mi dozu ovaleapa na 100 jedinica, radi opasnosti od OHSS-a.
Misle da će aspiracija bit već u nedjelju, možda ponedjeljak.
Mene malo brine što je nedjelja tek 11. dc, 10. dan da primam terapiju. Kolike su šanse da to sve sazrije do tada
Čini mi se da ste i vi pisale o tome, da ako je prerano da su šanse velike da budu nezrele, ili sam nešto krivo pokopčala?
A možda je to i kod svakog individualno.
Leđa 2.0 ja ih na svakom jajniku imam toliko i vise, prekjucer mi je smanjena doza Gonala na 100,od sutra Orgalutan inekcija,a aspiracija najavljena u srijedu,cetvrtak, danas mi je tek 7. dan ciklusa. Cini mi se da smo mi tu negdje šta se tice postupka i lijekova. Meni kažu da će sigurno biti free ali jer je OHSS vrlo vjerojatno. Od jučer sam na bolovanju jer me strah korone (maksimalno hoću izbjeći kontakte, lose se osjećam,nadam se da je reakcija na lijek i toliko stanica, al za svaki slucaj..jucer sma bila poprilično zabrinuta,danas sam se malo posložila). Mislim da je tebi to sve ok,bitno da je pod kontrolom
Da, mi se pratimo :)
Eto vidiš, meni se nitko nije htio očitovati po pitanju hoće li biti ET ili freez all. Možda ću sutra saznati.
Osim pritiska i nelagode u donjem dijelu trbuha, osjećam i umor, a nemam koronu jer sam danas dobila potvrdu da je negativan rezultat, pa se možda i ti tako osjećaš kao rezultat terapije i toga što ti je tijelo pod ekstra naporom kad toliko toga proizvodi u tako kratkom razdoblju ;)
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
MTBtako mi je dr rekla, da je njegov nalaz jako los, teski oblik azoo i da bi bilo bolje da su napisali na nalazu da je ivf neuspjesan u takvoj situaciji. A napisali su da je uspjesnost icsi/tese suzena. Sto ne znaci da nebi trebali pokusati 😁 eto tako razmisljam zasada pa cemo vidjeti. Ona je gotovo uvjerena da kad se odmrzne materijal nece biti nista, tj. nece se naci spermiji. Nadalica mi je trenutno sve, samo se nje sjetim i puno mi je lakse. 😀
Koja doktorica ti je to rekla? Opca, ginica ili spec. Humane reprodukcije?
Specijalista humane 😐
Boze nemogu doc k sebi da to netko kaze, jos specijalist… Ako je materijal zsmrznut ima i spermija.. Oni to pregledaju svakako prije zamrzavanja… Tako da neznam zasto kazes da nece biti nista? 😳
Naravno, i ja tako mislim ali dr ocito ima drugacije misljenje. Tako mu je i dr na Rebru rekao kada je dosao po nalaz. Necu se previse zamarati njenim rijecima, mislim samo pozitivno 😀
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji