MTB - ne znam ti pomoći ni za jednu tvoju situaciju, nažalost. No, kužim tvoju zabrinutost oko testa. Realno, šanse za trudnoću su minimalne, ali to i sama znaš. Možda da ponoviš test za dva dana pa da vidiš kakva je situacija? U svakom slučaju, nemoj se sada izluđivati time. Imaš još danas taj lijek za popiti i od sutra okrećeš novu stranicu.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Jel zna neko dali se smrznuti materijal moze prebacivati iz jedne bolnice u drugu 🤔🤔 npr ako on to obavi u Vinogradskoj jel se moze to prebacivat za postupak u Petrovoj
Mislim da se moze prebaciti u bilo koju kliniku samo je to procedura. Nama su na VV rekli da biopsiju moramo na Rebru odraditi, a ako nesto nađu postupak u Petrovoj. Mogli bi i na VV ali je veca procedura transporta materijala.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Maslacakxx
Hahah da i ja sam samo te najstarije sezone gledala, nije me to tada nevriralo ništa, imala sam cca 10 god i bilo mi je sve skroz realno hahahahha
Al otkad imamo poteškoća sa začećem baš me nervaju svi filmovi i serije di zatrudne svi po duhu svetom, ili rade test/povraćaju/i osobni favorit padaju u nesvist.. nakon 2 dana.. Ahh
Ima li kakva serija ono čisti romcom bez da iko zatrudni, ono da se vole njih dvoje i dobro im je 😂
Ja sam i mislila do prije par godina da cu se maestralno,uz uzdah i pokret rukom,srusit pred voljenim i onda ce mi neka baba rec napravi test,trudna si. A ne da cu pisat testove,buljit u njih,provlacit kroz filtere,bacat u smece,vadit,bacat,vadit,rastavljat i na kraju placuc u pidzami u kontejner nosit tri godine 🤣🤣🤣🤣 ali film u kojem 30 sekundi nakon sexa kaze da je trudna ja gasim! To su me vikinzi izludili,netko je ovdje pisao…ne gledam vise filmove istim 👀
Ajme kad se samo sjetim da smo prije svadbe pazili da nam se ne dogodi da mi ne bude muka na svadbi i da mogu normalno plesati i veseliti se 🤦🤦🤦🤦
Ahahahhaa bas si me nasmijala... i ja isto... kao ma daj nemoj sad misec prije svadba... jao zivote 😅😅😅😅
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sve smo ocito se pazile za iza pira 🤣🤣🤣 e nedavno gledam jedan prilog,u Kini,mladi par,nikako da ostane trudna. I dosli doktori,ono zabaceno selo,i pitaju ih malo za zdravlje,ucestalost odnosa i to sve. I ispadne da su oni,u krivu rupu,jel....falili rupicu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 i kad su pogodili,ostala trudna.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Leia2.0, meni je aspiracija bila 12dc. Mislim da je bila malo rano, to je i estradiol govorio. A i rekao mi je Gić da bi on, nakon terapije pilulama na kojoj sam ja bila, pustio folikule da narastu do 20.
Ali to ti je jako jako individualno, svi se aspiriramo tu negdje, razlika u dan dva. Imaš još jednu folikulometriju prije, oni će onda na licu mjesta odlučiti koliko će te još ostaviti. Na njima je da pogode tren - mogu biti i nezreli i prezreli.
Dada, možda je implantacijsko?Ruska i MTB hvala na odgovorima!
MTB kada spominješ estradiol, to znači da si vadila krv u tom periodu stimulacije? Meni nitko nije spominjao da ćemo raditi bilo kakve pretrage.
A i primijetila sam, čitajući američke članke, da se kod njih dosta krvnih pretraga radi tijekom stimulacije i oko transfera, da bi saznali koji je pravi trenutak za idući korak.
Baš me to malo bedira da to nije tako u našim bolnicama…
Meni su u Vinogradskoj svaki put vadili hormone pred kraj stimulacije. Sigurno i tebi budu 😊
Čini mi se da je netko danas pisao o estradiolu. Uglavnom, ako nekog zanima, u Ivf-u se on uopće ne vadi, barem kod mojeg dr,on kaže da to nije potrebno ni mjerodavno 🤔Iskreno, bila sam skeptična, ali eto, nije bilo nezrelih stanica.
U Podobniku su mi ga uvijek vadili prije aspiracije.
Bajo1 ni ja nisam uspjela ulovit sličicu 😔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Čini mi se da je netko danas pisao o estradiolu. Uglavnom, ako nekog zanima, u Ivf-u se on uopće ne vadi, barem kod mojeg dr,on kaže da to nije potrebno ni mjerodavno 🤔Iskreno, bila sam skeptična, ali eto, nije bilo nezrelih stanica.
Meni su vadili estradiol pred aspiraciju u IVF-u, tako da valjda to idu case-by-case, ovisno o pacijentici
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Meni su vadili estradiol pred aspiraciju u IVF-u, tako da valjda to idu case-by-case, ovisno o pacijentici
Vidiš, baš zanimljivo. Ja sam čak dr G donijela nalaze estradiola prije punkcije iz prošlih postupaka. Rekao je da ga to ne zanima, da je to neka zastarjela metoda, baš me začudilo.
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Vidiš, baš zanimljivo. Ja sam čak dr G donijela nalaze estradiola prije punkcije iz prošlih postupaka. Rekao je da ga to ne zanima, da je to neka zastarjela metoda, baš me začudilo.
Ja isto nisam vadila nit mi je iko to spomenio 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ja isto nisam vadila nit mi je iko to spomenio 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Ja sam ga to odmah kad smo plan radili pitala i jako se začudila, ali odlučila mu vjerovati. Na kraju je bio sav ponosan kako je bio upravu 😁Ja rekla svaka čast 👍
🧍♂️42-od astheno-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji