Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    15. Siječanj 2021. 07:30

Čudovište

Bozma 🍀🐞

Nadja89

Bozma 🍀🐞

Nadja89

Zdravo cure, da li je neko od vasih muzeva imao varikokelu.. Danas muz bio kod urologa, prvi put, i utvrdio mu varikokelu 2 stupnja, i preporucio operaciju.. Sad citam ovamo da ne mora znaciti da ce se popraviti spermiogram posle operacije, kao i da istu ne preporucuju cesto MPO doktori..
    Ako ode na operaciju gubimo najmanje 6 mjeseci, jer bi tek mogao u martu dobiti termin, a citam da je oporavak onako malo tezi, sada vagam ici ili ne ici, a mislim se sta ako mu stvarno samo to koci, sta ako spermiogram bude dobar posle operacije 🤔

Pa ovako ja koja sam zadnje 2 godine srljala u postupke na to gledam. Mlada si, nemas nekih dijagnoza da moras odmah i sada. Neka ide na operaciju, mozda se stanje i popravi, nisam cula da se nekome pogorsalo. Znam hrpu parova koji su nakon operacije varikokele prirodno zatrudnili i svi sad imaju 3 i vise djece. I ako se dobro sjecam ti placas postupke, pa stvarno nema smisla zurit

Ma da, svakako prije ljeta necu na postupak, juli mozda, do tada se moze i oporaviti od operacije i moci cemo vidjeti rezultate.. Mislim da cu tako i uraditi, upravu si, placam postupke, mozda prije novog trebamo rijesiti sve ovo ostalo..
    Ni ja nisam procitala nigdje da se pogorsao nalaz, valjda necemo biti prvi.. 😊

Nećete sigurno. A možda Vam na kraju neće ni trebat IVF

Puf, guess whoo🤣🤣🤣, muz od prijateljice je imao operaciju varikokele, nista znacajno mu nije popravila.

Moj muž ima varikokelu 1.stupnja, nije za operaciju, ali i dalje mu uništava spermije Iako smo i čuli od poznanika da ni operacija nije pomogla ništa, to ovisi valjda od osobe do osobe. Muž pije suplemente na bazi divljeg kestena, rutina i escina te je pročitao knjigu "The complete guide to natural healing of varicocele" tako da radimo na tome tako zasad.

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 07:43

Trudnice very soon to be - part one

šećerlemica - 11.1. beta
    Monolena - 14.1. kontrolni UZV
    Leia2.0 -  u postupku
    Blacky89 - krenuo estrofem, FET
    Cici-mici - krenulo praćenje za FET
    _Dolly_ - u prirodnom postupku
    Rita_55 - u postupku
    ShanghaiBaby - u postupku
    Sanjich - 21.1. beta
    malamaka - 21.1. UZV, dvije bete ogromne
    Mila-Milica -  22.1. beta
    MiniGirl - tempirani odnosi
    Aura - tempirani odnosi
    Bjanka - postupak 1/21
    Sandolina - postupak 1/21
    Ana26 - postupak 1/21
    TirelessIvy - postupak 1/21
    Mareo208 - postupak 1/21
    Anavi123456 - FET 1/21
    vuky - FET 1/21
    Mattan - FET 1/21
    VM - FET 1/21
    la_Reina_del_Sur -  FET 1/21
    Libo - FET 1/21
    Chloe18/MaloTele - FET 1/21
    SBjelis- FET 1/21
    Meto - postupak 02/21
    MTB - postupak 02/21
    Tanja79 - postupak 02/21
    Nina92 - FET 2/21
    Dada31 -  FET 2/21
    SeniRemmus - FET 2/21
    Monkica24 - postupak 3/21
    Lucyinthesky - postupak 3/21
    Slee - postupak 3/21
    ericaa -  postupak 03/21
    Kača84 - FET 3/21
    Anitram1982 - FET 3/21
    Čupica - postupak 5/21

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 07:43

Trudnice very soon to be - part two

Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    Seny - u pripremi i istraživanju opcija
    Deya - u pripremi i istraživanju opcija
    peyton - u pripremi i istraživanju opcija
    Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
    mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
    lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
    iris_iris -  postupak za nekoliko mjeseci
    vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
    Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Piky - postupak za nekoliko mjeseci
    minilu - postupak za nekoliko mjeseci
    nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
    sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
    darliv - postupak za nekoliko mjeseci
    Marinela87 - postupak za nekoliko mjeseci
    ANKSIMORON - postupak za nekoliko mjeseci
    manemoj -  postupak za nekoliko mjeseci
    Ivanaxx/Maslačakxx - postupak za nekoliko mjeseci
    Bozma - postupak za nekoliko mjeseci
    anavi985 - postupak za nekoliko mjeseci
    Nadja89 - postupak za nekoliko mjeseci
    Sunny_ - postupak za nekoliko mjeseci
    AuroraB - postupak za nekoliko mjeseci
    MilaSt - postupak za nekoliko mjeseci
    Astra81 - postupak za nekoliko mjeseci
    Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
    Takica - FET za nekoliko mjeseci
    Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
    Mrvica777 -  FET za nekoliko mjeseci
    Leoni -  FET za nekoliko mjeseci
    Angribird/Ljutopile/CrazyCatLady/korisničkoime/Čudovište - FET za nekoliko mjeseci
    Nikitta - operacija na ljeto 2021.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 07:44

MPO Trudnice

Nina89 - 6tt 15.1. UZV
    Teja1408 - 11tt, 18.1. mini anomaly
    miss1502 - 11tt, 18.1 Harmony
    Any_35 - 6tt, UZV 21.1.
    *.Women_name.* - 17tt  it's a girl!!!, 27.1. dnevna bolnica, 1.2. anomaly scan
    TiKi92/Tiki - 9tt 3.2. kombinirani
    Samara - 19tt dolazi nam dečko! 4.2. UZV
    Lala1982 - 7tt
    Teja09 - 8tt
    Vučica -  8tt
    Jele83 - 9tt
    točkicaa - 10tt
    LioraLiora - 11tt
    Pami - 11tt
    ruška - 12tt
    Leptirica90 -  12tt
    Nirvana2020 - 14tt  it's a girl!!!
    Lana3 - 15tt
    ruby22 - 16tt imamo dvojke
    willy/Astra - 16tt it's a girl!!!
    Olivera - 17tt dečkić
    more2309 - 17tt imamo dvojke
    Simba 1989 - 19tt imamo jednojajčane trojke
    Tuma - 20tt it's a girl!!!
    pinkfairydust - 25tt, dečkić
    Ruska1986 - 26tt mala gimnastičarka
    MakiST - 35tt it's a boy!!!
    flower93 - 35tt curica i dečko

Nenormalne trudnice i MPO navijačice

Sara - 27tt, mali beban
    BAJO1 - 31tt, mala Marija

MPO majke
    Nadalica, curica i dečko
    Dora4, blizanci
    Luce, blizanci
    JECIKA, curica

Majke (posvojenje)
    Ludakopatka, curica

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 07:45

Sanjich, pa svi znamo tko je Čudovište.  
    Iako, obećala je imati blještavi nadimak idući put? Ima li to čudovište perlice barem? 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Siječanj 2021. 08:00

Tigrica

🌺Dada🌺

ericaa

🌺Dada🌺

MTB

Popila zadnju pilulu i skinula glupe alarme sa mobitela. Wooooohoooo.
    Sad prizivamo menstruaciju…. mic mic mic mic….

🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Đođi dođi vještice što prije, MTB želi praviti jajašca 🤭 😊😊😊🤗
    Očito si prizvala i moju usput 🙀🙀
    Znači koda me netko kolje. I sad si više neznam šta da mislim…. Ujutro zovem kliniku…zar je moguće da će mi ovo računati kao menstruaciju.. Po količini crvene tekućine APSOLUTNO. ubi me, nisam ju očekivala 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

To je od progesterona? Vidi kakva ce ti biti,mozda manja. Nadam se da te nece jako namucit….

Uzela sam smo 3 dana cyclogesta, to je 6 doza i dobila mengu. Znači baš baš prava menga… Prvo je krenulo lagano i sad evo već treći put uložak u dva sata 🙄🙄🙄🙄 stvarno ni ja ne vjerujem da je baš tak brzo počelo djelovati i da se to moglo tako dogoditi. Vidjet ću kako će sutra biti pa ću ih zvati da pitam. Jer sam sad zbunjena, neznam što da mislim 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Cyclogesta je kao utrogestan samo puno jača doza .i drugo ime, jedan je 400 mg, utrogestan jedna kuglica ima 100 mg…javi sta su ti rekli.

Šta je tolika razlika? 😲😲 Ja cijelo vrijeme pričam 200🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ pa nije ni čudo da mi je razvalilo hormone. Čudi me kak mi onda nisu rekli da ću početi krvariti.  Možda su mislili da je to pod normalno da znam 🤣🤣 ako mi se ne jave do 11 onda sama zovem. Danas mi je klinika do 1 samo a ja pojma nemam šta dalje. Čačkala sam forum malo i nisam naišla na situaciju sličnu mojoj. Vjerojatno je bila ali ne tako skoro 🤷🏻‍♀️

endometrioza

15. Siječanj 2021. 08:00

Je li čudoviste sinoc bilo čupica?
    Ja moram nesto prijavit, sad cete rec da sam luda. Znate ono kako meni vec par ciklusa kinezi pokazuju laganu crtu 7 i 8 dan nakom ovulacije i onda vise ne. E pa desilo se i ovaj mjesec, pazila sam da radim testove iz istog paketica. Imala sam 2 dana crtu i danas nista. Jos sam mislila dok jos ima crte vadit betu na uputnicu od proslog feta, a ono jutros nista. Zakasnila sam 😔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 08:06

Bozma 🍀🐞

Je li čudoviste sinoc bilo čupica?
    Ja moram nesto prijavit, sad cete rec da sam luda. Znate ono kako meni vec par ciklusa kinezi pokazuju laganu crtu 7 i 8 dan nakom ovulacije i onda vise ne. E pa desilo se i ovaj mjesec, pazila sam da radim testove iz istog paketica. Imala sam 2 dana crtu i danas nista. Jos sam mislila dok jos ima crte vadit betu na uputnicu od proslog feta, a ono jutros nista. Zakasnila sam 😔

Naravno da nisi luda, samo si punokrvni član ovog čopora. 
    A što se Čudovišta tiče, tko ovdje najčešće mijenja nick? Pa pogledajte listu, već sam joj dodala i ovaj na popis. Još malo pa će imati samo svoju listu sa svim bivšim nickovima 

💔💔💔

Libo1415
    15. Siječanj 2021. 08:08

🌺Dada🌺

Tigrica

🌺Dada🌺

ericaa

🌺Dada🌺

MTB

Popila zadnju pilulu i skinula glupe alarme sa mobitela. Wooooohoooo.
    Sad prizivamo menstruaciju…. mic mic mic mic….

🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Đođi dođi vještice što prije, MTB želi praviti jajašca 🤭 😊😊😊🤗
    Očito si prizvala i moju usput 🙀🙀
    Znači koda me netko kolje. I sad si više neznam šta da mislim…. Ujutro zovem kliniku…zar je moguće da će mi ovo računati kao menstruaciju.. Po količini crvene tekućine APSOLUTNO. ubi me, nisam ju očekivala 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

To je od progesterona? Vidi kakva ce ti biti,mozda manja. Nadam se da te nece jako namucit….

Uzela sam smo 3 dana cyclogesta, to je 6 doza i dobila mengu. Znači baš baš prava menga… Prvo je krenulo lagano i sad evo već treći put uložak u dva sata 🙄🙄🙄🙄 stvarno ni ja ne vjerujem da je baš tak brzo počelo djelovati i da se to moglo tako dogoditi. Vidjet ću kako će sutra biti pa ću ih zvati da pitam. Jer sam sad zbunjena, neznam što da mislim 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Cyclogesta je kao utrogestan samo puno jača doza .i drugo ime, jedan je 400 mg, utrogestan jedna kuglica ima 100 mg…javi sta su ti rekli.

Šta je tolika razlika? 😲😲 Ja cijelo vrijeme pričam 200🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ pa nije ni čudo da mi je razvalilo hormone. Čudi me kak mi onda nisu rekli da ću početi krvariti. Možda su mislili da je to pod normalno da znam 🤣🤣 ako mi se ne jave do 11 onda sama zovem. Danas mi je klinika do 1 samo a ja pojma nemam šta dalje. Čačkala sam forum malo i nisam naišla na situaciju sličnu mojoj. Vjerojatno je bila ali ne tako skoro 🤷🏻‍♀️

Dada  ja jučer dobila mengu i ide ko ludo. Ni prošli mjesec nakon neuspješnog postupka i prestanka uzimanja utrogestana nije tako curila...😒 i ja ko i ti imam osjećaj kad vidim ulozak da me netko kolje 🤔

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

_Dolly_
    15. Siječanj 2021. 08:16

Lijep pozdrav svima cure,i novim i starim curama 😘
    Hvala ti MTB sto me jos uvijek drzis na popisu, a nisam se javila stvarno dugo. Jedva sam provalila lozinku jer me odjavilo sa foruma.
    Uglavnom moj prirodni je propao jer sam dobila koronu, a suprug poslije toga 2 mj za redom imao los spermio sa nekim bakterijama. Taman 2 mj pauze jer takvo je pravilo u VV. Jucer ga je ponovio i stigao nalaz ok. Uglavnom evo i nas u stimuliranom postupku iza menge jer necu riskirati prirodnjak. Jucer sam popila zadnju kontracepciju i tako nam Bog svima pomogao dalje. ☺️☺️☺️

Ja:36 On:35
    B-V. V.
    Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
    01/2020 AIH neuspjesan
    12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
    Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
    Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
    2🍦(3D)+2🍦(5D)
    2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
    Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
    Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
    Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
    5,1mm, imamo 💛
    Nifty u redu, imamo curku 💗💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.