Mtb nisam idem kod predivnog socijalnog ginekologa koji mi je vodio i prijasne t .
Lh trakica ti može bit pozitivna ako je cista u pitanju .
Sto se tice testa meni je nakon biokemiske bio negativan ni kroz filtere🤦 se nije nista vidilo .
Ujutro popiški jedan pa usporedi ima li razlike ikakve . To ce ti najbolje za sad pokazat i da moze bit sjena nakon 7 dana nakon O
Brzi su ovi iz Vinogradske, došao je već nalaz koagulograma: https://ibb.co/SnG9NtN
Ima li iskusnih? Fibrinogen povišen, fibrinoliza na gornjoj granici - može li to biti još od trudnoće?
PV INR snižen, APTV i TV na donjoj granici? Vidim da snižen PV imaju kronični alkoholičari Pretpostavljam da je sve ovo bolje da je dole, nego gore?
APTV uz test miješanja LAC me zbunjuje...
Anyway, stručnjaci, služam vas.
💔💔💔
Nikitta, ericaa, BAJO1, manemoj, hvala! Betu sam zadnji put vadila na 7tt, na dan kad sam saznala da beba zaostaje. Tad je bila visoka, što ima smisla jer je beba još bila živa. Ništa, u utorak ionako vadim krv, onda ću izvaditi i betu. A do onda bih trebala negdje i prokrvariti, uz malo sreće.
💔💔💔
Dakle, vadila sam prije malo manje od 2 mjeseca, bila je preko 15000. Ne sjećam se točno, a sad ne želim gledati, bio je to težak dan.
💔💔💔
MTB ja cu da budem ona manje sexi trudnica neispavana s podocnjacima 😂😂😂
https://ibb.co/5hp08Lw
E ovo nije u redu... ja uvik zakasnim na sliku 🤨 tako sam i nikittinu kosu cekala danima 🤣🤣🤣 moze ponovo
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Totalna digresija, al snervala sam se baš ne znam logično objasnit zašto haha 🙈
Znači gledam čaroliju🤦♀️
Ona prva sezona s barbarom nardi i njenim mužem pokvarenim i Thomasom. Mislim da vas je 90 posto gledalo. Ugl na početku ep (14.) nema nikakve naznake da se već zaljubila u Thomasa iako znamo od starta da će oni bit skupa, al nije se još to odigralo. Na pola iste epizode se iz čista mira poseksaju. Na kraju te iste ep zatraži razvod od muža. 15ta minuta iduće epizode ona je trudna, već ima mučnine. I zna da je Thomasovo s kojim se jednom u životu, nije sigurno muževo. Sad mi se ne gleda više serija, a baš me opuštala za vrime bolovanja 😂
Blaženi posa, jedva čekam nazad 😂
Evo nikakve veze s temom, srića pa nisam na rodinom forumu, već bi me izbacili zbog ovih digresija haha
Ja sam samo prve dvije sezone gledala, tad mi je još bila dobra. Barbara mi je išla na živce sa svojim dramama ali mi je serija bila dobra. I muzika mi je bila dobra.
A da, sjećam se toga, ali me iz nekog razloga takve stvari onda nisu živcirale
💔💔💔
Jel zna neko dali se smrznuti materijal moze prebacivati iz jedne bolnice u drugu 🤔🤔 npr ako on to obavi u Vinogradskoj jel se moze to prebacivat za postupak u Petrovoj
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Brzi su ovi iz Vinogradske, došao je već nalaz koagulograma:https://ibb.co/SnG9NtN
Ima li iskusnih? Fibrinogen povišen, fibrinoliza na gornjoj granici - može li to biti još od trudnoće?
PV INR snižen, APTV i TV na donjoj granici? Vidim da snižen PV imaju kronični alkoholičariPretpostavljam da je sve ovo bolje da je dole, nego gore?
APTV uz test miješanja LAC me zbunjuje…
Anyway, stručnjaci, služam vas.
Ja ovo nista ne razumijem 🤯👀😲
A beta sam uvjerena da dugo moze padati. Ali slazem se,izvadi je i provjeri s doktorom. Bila ti je visoka zbog trudnoce i treba dulje da padne,moje misljenje...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Jel zna neko dali se smrznuti materijal moze prebacivati iz jedne bolnice u drugu 🤔🤔 npr ako on to obavi u Vinogradskoj jel se moze to prebacivat za postupak u Petrovoj
Da, ali se plaća.
💔💔💔
Maslacakxx
Hahah da i ja sam samo te najstarije sezone gledala, nije me to tada nevriralo ništa, imala sam cca 10 god i bilo mi je sve skroz realno hahahahha
Al otkad imamo poteškoća sa začećem baš me nervaju svi filmovi i serije di zatrudne svi po duhu svetom, ili rade test/povraćaju/i osobni favorit padaju u nesvist.. nakon 2 dana.. Ahh
Ima li kakva serija ono čisti romcom bez da iko zatrudni, ono da se vole njih dvoje i dobro im je 😂
Ja sam i mislila do prije par godina da cu se maestralno,uz uzdah i pokret rukom,srusit pred voljenim i onda ce mi neka baba rec napravi test,trudna si. A ne da cu pisat testove,buljit u njih,provlacit kroz filtere,bacat u smece,vadit,bacat,vadit,rastavljat i na kraju placuc u pidzami u kontejner nosit tri godine 🤣🤣🤣🤣 ali film u kojem 30 sekundi nakon sexa kaze da je trudna ja gasim! To su me vikinzi izludili,netko je ovdje pisao...ne gledam vise filmove istim 👀
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji