Jutro svima 🙂. Jel mi može tko reći kad odprilike zovu embriolozi nakon aspiracije, jučer mi bila, rekli samo vidimo se u srijedu u 8h. A da li ce danas zvati?
Meni su rekli da će danas zvati i ulažem svu energiju ovog svijeta da ne razmišljam o tome pozivu jer mi odmah krenu grčevi kroz cijelo tijelo od nervoze.
Ali ako netko zna kad oni imaju tu info i ja bi volila znati..
Inače kako se ti osjećaš?
Samo da te upozorim, mene su zvali iza 13. Znam da sam se i ja, kao i ti, nadala da će to biti odmah u 7 ujutro. Zabavi se nekako, ovo će biti dugačkih nekoliko sati. I samoj mi je sad tako
Zabaviti ću se poslom.. danas cu sigurno biti super produktivna.. samo ću na mobitel gledati..
Držim fige za prekrasnu netu 🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Leptirica90sretno sutra!🤗
MTBizmjeri ujutro temperaturu pa budeš pametnija 🙂
Cure, koji CoQ10 koristite? Razmišljam da i to krenem koristiti za kvalitetu jj, ali i sad već pijem i druge stvari. Imam osjećaj da ni previše svega nije dobro? Omegu pijem sad puna 3mj, vitamin D mi je dobar i održavam ga sa sprejem kojeg je Nikittanavela, i sad par dana pijem Proxeed women u prahu (L-karinitin i L-arganin
Ja uzimam solgarov. Skup je, ali navodno d
Da,a skupi ko sam vrag. Bocica tog solgarovog oko 500kn, da ga se uzima 600mg otisla bi u 3 dan.
Lala vidim da i ti narucujes sa iHerba. Kako narucis? Sve u 1 paket ili razdijelis?
Prosli mjesec kad mi je embrtiologica rekla da su stanice lose sam narucila sve iz knjige, cak i brendove koje ona preporuca. Iskoristila one neke popuste kad jedni drugima saljemo kodove i racun 1200kn, preko ups. Naplatili mi pdv 100kn+njihov trosak 160kn. Kad mi onako na 200kn paket kojeg cekam mjesec dana opale pdv i trosak poste bude isto preko 100kn. Tako da se definitivno isplati sve u jedan paket, iskoristit neciji kod za popust i dodje sve u 2 dana. I u tim kutijama ima po 60 ili 90 tableta pa za 2 mjeseca ponovim samo to cega je ponestalo. Sad sam narucila njemu nesto za spermu….nista me prepustam slucaju 😁
Nego, mislim se je li mi rano sad u postupak, nije proslo niti 2 mj. da pijem ovo sve, ali krajem mj.imam neki rodjendan, uzele apartman u drugom gradu pa kao idemo bancit nas 4-5, a one sve mame beba od godinu dana. Strah me da ce se vikend svest na price o radjanju i djeci u kojima ja opet necu moc sudjelovat pa bi u postupak samo da to izbjegnem 🙈
A i oce...Skuzila sam(jer svi okolo imaju djecu)da bi se ja radije opijala sa muskima na tim druzenjima 😂😂 sve, ALI SVE se svodi na to kad cija beba ide spavat, koja je bljucnula, koja je prdnula 🙆♀️🙆♀️ I kako da se onda covjek ne napije? Ne od silne zelje za djetetom, nego od dosade 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro svima 🙂. Jel mi može tko reći kad odprilike zovu embriolozi nakon aspiracije, jučer mi bila, rekli samo vidimo se u srijedu u 8h. A da li ce danas zvati?
Meni su rekli da će danas zvati i ulažem svu energiju ovog svijeta da ne razmišljam o tome pozivu jer mi odmah krenu grčevi kroz cijelo tijelo od nervoze.
Ali ako netko zna kad oni imaju tu info i ja bi volila znati..
Inače kako se ti osjećaš?
Zvat će te biolog Davor vjerojatno negdje oko 12-13 kad im završe punkcije i transferi.
LioraLiora u kojoj si klinici, mislim da ti to ovisi kako kod koga.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
A cini mi se da negdje niti ne zovu, nego samo kazu kad da dodjes, sta mi je skroz glupo
U Rijeci uopće ne zovu, nego moraš doći treći dan nakon aspiracije da ti kažu kakva je situacija, i onda ako je ostavljeno nešto do petog dana moraš opet doći onda fizički da ti kažu da li imate blastice za fet ili ne, katastrofa. Znam ženu koja je čekala dva sata nakon prirodnjaka da bi joj samo rekli da nije došlo do oplodnje, rekla je da je muž htio doslovno nekog nalupati jer su napravili put od 200 km za ništa.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Bozma, Ruska1986, ja zapravo mislim da je u nama problem.
Mi jednostavno ne volimo djecu i ne želimo ih, zato ne volimo ni priče o djeci.
Inače bi s oduševljenjem raspravljali o boji i teksturi govanaca.
💔💔💔
Bozma po sebi sam skuzila da mi ravno 3 mjeseca treba da mi se tijelo vrati u normalu nakon stimulacije. Ovo ljeto sam imala 3 mjeseca pauze od stimulacije do FET-a. Prva menga 34dc (ne računam onu poslije neg bete), druga 24 dc, i tek ona treća kad smo krenuli u FET je dosla 27dc kad i treba. Sise na PMS počinju reagirati tek 3 mj nakon stimulacije. A inače mi se organizam brzo “regenerira”.
Uzmi malo pauzu svakako. Previse ti je to hormona u kratkom vremenu. A mjesec dana ce puno znacit organizmu.
LioraLiora ovisno gdje si. Meni u Vuk Vrhovcu su isto rekli da dodem za 2 dana u 8h i tek su me tamo u cekaoni nazvali. Oni ne javljaju je li se stanica oplodila ili ne...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sretno svima danas 🤞🍀
Ja isto besramno lazem, ali nije ni toliko do MPO, koliko mi se vise ne da biti tudi terapeut. Radije tu procitam vase price i dam podrsku koliko mogu, nego da slusam o glupim izmisljenim problemima i nepotrebnim zamaranjima. Plus ne mogu vise slusati ovo opusti se, sve ce doci na svoje, bla bla...
A sto vi cekate, zasto ne idete po bebicu? Ko da je bebica izlozena u izlogu u Njemackoj, a mi skrtice ne zelimo dati pare za put i malo se potruditi oko odlaska 🤣
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ja svojim hm sad su vec nazovimo ih prijateljice nisam niti rekla da idem u postupak... to ih se ne tiče. Znaju osobe koje zelim da znaju...
A ta druženja i slušanje tko je kada prdnuo, ukenjao se, bljucnio,... da da, poznato mi... i jos na n-tu potenciju jer su sve prosvjetni radnici pa onda ne samo da pričaju o svojoj djeci, nego i o tuđoj!!! Iskreno, boli me ona stvar sta je neko dijete napravilo u školi i tko su mu mater i caca!
Eto iz tog razloga imam koronu vec 6 mjeseci. Vise me ni ne zovu na kave, a bome mi niti ne fale. Vratim se s kave umorna jbt. One piju kavu i puse, a oni njihovi tarzani se vješaju po lusterima! Dvije su sad opet trudne, na prvi uzv išle u 9tt. Različiti smo svjetovi skroz...
Ma mogla bih esej napisat...
Bozma, Ruska1986, ja zapravo mislim da je u nama problem.
Mi jednostavno ne volimo djecu i ne želimo ih, zato ne volimo ni priče o djeci.
Inače bi s oduševljenjem raspravljali o boji i teksturi govanaca.
😂😂😂 ne znam... I sad kad sam trudna, pa nemam potrebu o tom pricat cijelo vrijeme! Druzim se s ljudima normalno.. i nikad ni ne bi htjela bit netko s kim se ne moze pricat o nicemu drugom neg samo o prdenju bebe i bljuvanju..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji