Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Studeni 2020. 05:01

NadimakMTB

Dakle, dva ozbiljna pitanja.
    MM je danas dobio da je pozitivan. Iako je zadnji simptom imao prije tjedan dana, i danas se išao testirati samo zato da provjeri je li "čist" i može li se vratiti na posao.
    Ja sam večeras dobila temperaturu 37.9. Ne znam je li to znači da sam i ja dobila, iako je on izložen prije 12 dana, zadnji simptom prije 7 dana, i ja sam cijelo vrijeme OK, ili je i ovo nuspojava trudnoće, s povećanom temperaturom radi trudnoće.
    1. Koliko je neodgovorno od mene što i dalje želim sutra vaditi betu? Imam masku, idem kod privatnika, uđem/izađem u par minuta (krv se vadi u prizemlju, ne hodam kroz hrpu hodnika i prostorija)?
    2. Znamo li utječe li covid na rane trudnoće? Znam da na poodmakle navodno ne, ali ne znam kakvo je stanje kad je moja beba još milimetarska

Koliko ja znam kad su osobe u samoizolaciji trebale bi biti još 10 dana od pojave simptoma i ako nema simptoma nakon 10 dana su slobodne ali pod uvjetom npr da 3 dana prije nisu imali temp ili slično ali to se sad po novom sve sa svojim doktorom riješava.
    A ako ste bili vas dvoje u kontaktu zadnjih dana moguće da si se zarazila jer je period inkubacije dugačak pa bi realno trebala u samoizolaciju jer se smatra da si prvi kontakt.
    Temperatura nemora biti od korone ali s obzirom na test lako moguće da je.
    Ja sam bila pozitivna i s mužem sam bila prije testa doslovno svaki dan pa je on ispao negativan.
    Mi kad smo vadili krv za posao za sistematski nama su došle tete iz laboratorija s odjelima i vizirima tako da mislim da su one zaštićene jedino što možeš zaraziti nekog usput ako se zatekne u čekaonici mada su za to male šanse.
    Što kod odlučila za betu sretno i nadam se da će biti velika🙏💓

MaloTele
    03. Studeni 2020. 05:36

Jutro curke, bome ovaj forum je ko knjiga, i sadržajno i stranično 😂 dok pročitam sve svane novi dan,i to bitan 🥳 ja evo sutra cekam prvi uzv na 7dan ciklusa i sve me nekako strah sta ce bit :s sto se tice korone, sogi ju je imao,boljela ga glava i nije imao osjet mirisa,nikakve druge simptome, a jucer sam saznala da je od sefice sin pozitivan, a s njom sam svaki dan pa me uz cijelo ludilo sad i toga strah da ce mi test na covid bit pozitivan i da ce mi propast cijeli postupak 🤦🤦vidjet cemo,kako bude bit Ce 🤞🤞

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    03. Studeni 2020. 05:38

Zelim svima divan utorak, da vam bete budu ogromne, aspiracije bezbolne,uzv odlicni i da sva srceka kucaju i nadam se dobrim vijestima pop kad opet skicnem 🤗🤗 sretno curke 😘🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 06:52

Trudnice very soon to be - part one

MTB - 3.11. čekamo betu - test pozitivan!!!
    Tiinaa - 3.11. čekamo betu - test pozitivan!!!
    Leptirica90 - 3.11 UZV, bockanje do onda
    Teja1408 - 3.11 aspiracija! Imamo 3 j.s.!!
    Jadranka. - 3.11. folikulometrija
    manemoj - 3.11. čekamo rezultate oplodnje
    Pepsi - čekamo nalaze bete
    Lala1982 - 4.11 čekamo betu
    Lana3 - 4.11 prvi UZV, beta je divna!!
    Olivera - 4.11 prvi UZV, beta je divna!!
    Sanjich - 4.11. aspiracija
    LioraLiora - 4.11. čekamo rezultate oplodnje, imamo 4js!!
    miss1502 - 04.11. UZV bockanje!!!
    Chloe18 -4.11. UZV bockanje!!!
    Giny - bockanje
    iris_iris - bockanje!!!
    Minilu - bockanje, imamo 4 vodeće lijepe veličine
    willy - čekamo prvi UZV, bete su se poduplale!
    lotus - 6.11 čekamo betu
    Nirvana2020 - 6.11 čekamo betu, test pozitivan!!!
    Anitram1982 - 9.11 FET
    ruby22 - 9.11 prvi UZV, beta je divna!!
    Dada31 - 10.11. konzultacije
    tokio - 16.11 prvi MPO pregled
    ericaa - 20.11. zadnje konzultacije prije postupka
    Lucyinthesky - idući postupak 11/20
    Ana26 - idući postupak 11/20
    VM - idući postupak 11/20
    kju - idući postupak 11/20
    Deoria - idući postupak 11/20
    TiKi92 - idući postupak 11/20
    anavi985 - idući postupak 11/20
    Oolive - idući postupak 11/20
    Bozma - idući postupak 11/20
    točkicaa -  idući postupak 11/20
    Vučica -  idući postupak 11/20
    little123 - idući postupak 11/20
    Teja09 - HSG 11/20
    nada86 - FET 11/20
    vickivale - FET 11/20
    Blacky89 - FET 11/20
    Anavi123456 - FET 11/20

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 06:53

Trudnice very soon to be - part two

Nadja89 - idući postupak 12/20
    ANKSIMORON - idući postupak 12/20
    Mila-Milica - idući postupak 12/20
    maja555 - idući postupak 12/20
    AuroraB - idući postupak 12/20
    Razumna -  idući postupak 12/20
    darliv - FET 12/20
    Mara234  - FET 12/20
    Nina92 - FET 12/20
    angribird - FET ??
    Monolena - idući postupak 01/21
    Meto - idući postupak 01/21
    Tanja79 - idući postupak 01/21
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    Seny - u pripremi i istraživanju opcija
    Deya - u pripremi i istraživanju opcija
    peyton - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Ivanaxx - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - idući postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - idući postupak za nekoliko mjeseci
    TirelessIvy - idući postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - idući postupak za nekoliko mjeseci
    MilaSt - idući postupak za nekoliko mjeseci
    Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
    Nikitta - uskoro operacija
    lucija07 u našim srcima i mislima
    Piky u našim srcima i mislima

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 06:53

Trudnice
    Belaaa - 13tt 3.11 pregled
    *.Women_name.* - 7tt 3.11 UZV
    Ruska1986 - 16tt, 5.11. UZV
    Simba 1986 - 9tt 5.11 UZV imamo jednojajčane trojke
    more2309 - 7tt 5.11 UZV, imamo dvojke
    Tuma - 10tt 10.11 nifty
    Samara - 9tt, 12.11 UZV
    BAJO1 - 21tt
    MakiST - 23tt it's a boy!!!
    flower93 - 23tt

MPO majka
    Nadalica, blizanci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 07:00

Dobro jutro svima! Danas je veliki dan! I to ne kažem samo zato što je veliki dan za mene 
    Danas navijamo za našu Belaaa da čuje dobre vijesti za svoju bebu, vrijeme je da se opusti i da nastavi uživati u svojoj trudnoći.  
    Naša *.Women_name.* danas ide vidjeti svoju bebu, držmo fige da joj bebino srčeko probije uši. Bebo, mama te danas želi čuti! 
    Držmo fige za MTB i Tiinaa da dobiju lijepe sočne debele bete danas,  i za Pepsi da joj glupi Šveđani jave rezultate njene ogromne bete  
    Imamo i aspiraciju, neka bude što manje stresna za našu Teja1408 , da joj aspiriraju lijepi broj zrelih, kvalitetnih jajnih stanica i neka joj tu bude njena beba!  
    manemoj danas očekuje vijesti o oplodnji njenih j.s., navijamo da je tulum u labosu bio ekstra uspješan. Hoćemo i smrzliće!!! 
    Leptirica90 i Jadranka. danas idu na folikulometrija, vidjeti svoje folikule. Želimo im lijepi broj još ljepše veličine 
    Sve ostale čekalice postupka, folikulometrija, aspiracija, ETa, FETa, inseminacije, bete, UZVa i poroda, želim vam prekrasan, prekrasan dan i da uživate sa svojim bebama. Iduće godine u ovo vrijeme nam svima želim smotuljak sreće (ili nekoliko njih) 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 07:01

Lucyinthesky, slažem se, zvuči mi suludo razmišljati o donaciji s tvojim nalazima. Nešto oni tu pogrešno rade, super da si sad našla novog dr. Podsjeti me, gdje ćeš ići?

MilaSt, kao što su ti rekli, u dosta država na Balkanu, jučer je bio neradni dan. Držim ti fige da danas dobiješ travara.

Lala1982, podsjeti me, što si odlučila, vadiš betu sutra?

Nikitta, hvala. Hahaha, bilo bi smiješno da su twinsi s obzirom na to da smo namjerno vratili jedan da to izbjegnemo. Ali kažem, sumnjam da će biti toliko visoko, bila bi crtica deblja na testu. 

Ana123456, hvala što si podijelila svoje iskustvo. Jutros (za sad) još nemam simptoma tako da mislim da ću šmugnuti izvaditi krv. U napasti sam upravo zato što ovo gdje idem vaditi nema klasičnu čekaonu, zadnji put sam ušla, uzela broj, uzašla vani na cestu i čekala vani dok nije došao moj broj. I onda ravno ideš na mjesto gdje ti vade krv, kontakti su minimalni.

Chloe18, na žalost, sad je takvo vrijeme da trebamo gurati i nadati se najboljem. Nema garancije za ništa. Čekati da "korona prođe" ima najmanje smisla.

💔💔💔

Samara
    03. Studeni 2020. 07:08

MTB i Tina javite ogromne bete, Belaaa javi sretne vijesti da bude sve ok s bebicom 🙏

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

AuroraB
    03. Studeni 2020. 07:26

Lala super ti je popis!  Moram već jednom pročitati tu knjigu... 
    Samo bi dodala još na taj popis L-karnitin 500mg zato što su on i Q10 jedini uspješni što se tiče znanstveno dokazanih tvari koje djeluju, plus što se može kupiti kod nas i ne treba se čekati. 
    Sretno svim curkama danas🦋🦜🦋

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.