Jutro svima 🙂. Jel mi može tko reći kad odprilike zovu embriolozi nakon aspiracije, jučer mi bila, rekli samo vidimo se u srijedu u 8h. A da li ce danas zvati?
Meni su rekli da će danas zvati i ulažem svu energiju ovog svijeta da ne razmišljam o tome pozivu jer mi odmah krenu grčevi kroz cijelo tijelo od nervoze.
Ali ako netko zna kad oni imaju tu info i ja bi volila znati..
Inače kako se ti osjećaš?
Zvat će te biolog Davor vjerojatno negdje oko 12-13 kad im završe punkcije i transferi.
LioraLiora u kojoj si klinici, mislim da ti to ovisi kako kod koga.
Hvala 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
I vezano za ovo javljanje, meni je stvarno nenormalno da te ne nazovu i ne jave ti stanje! Cini mi se da je netko napisao da su negdje rekli da takve informacije ne mogu dat preko telefona?!?!?!?Pa nisu to drzavne tajne pa se ne smiju saznat, bas nekog boli briga za broj mojih stanica 😂😂😂 i da putujes 200 km i saznas da nista, pa ja bi dobila zivcani slom! I jos plus psihicko stanje jer ti dolazis na transfer, a kazu ti nazalost nista... Ma!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bozma, Ruska1986, ja zapravo mislim da je u nama problem.
Mi jednostavno ne volimo djecu i ne želimo ih, zato ne volimo ni priče o djeci.
Inače bi s oduševljenjem raspravljali o boji i teksturi govanaca.
😂😂😂 ne znam… I sad kad sam trudna, pa nemam potrebu o tom pricat cijelo vrijeme! Druzim se s ljudima normalno.. i nikad ni ne bi htjela bit netko s kim se ne moze pricat o nicemu drugom neg samo o prdenju bebe i bljuvanju..
Ma dobro, ti si pomaknuta.
Maštaš o tome da se mažeš rakijom.
(ili je to bio netko drugi?)
💔💔💔
I vezano za ovo javljanje, meni je stvarno nenormalno da te ne nazovu i ne jave ti stanje! Cini mi se da je netko napisao da su negdje rekli da takve informacije ne mogu dat preko telefona?!?!?!?Pa nisu to drzavne tajne pa se ne smiju saznat, bas nekog boli briga za broj mojih stanica 😂😂😂 i da putujes 200 km i saznas da nista, pa ja bi dobila zivcani slom! I jos plus psihicko stanje jer ti dolazis na transfer, a kazu ti nazalost nista… Ma!
Slažem se. Kažu, bitno je da si smanjiš stres, a onda ga oni nepotrebno nabiju takvim pristupom
💔💔💔
Ovo još jedne koja je postala besraman lažac kad su u pitanja druženja s prijateljicama majkama. Jednostavno sam došla do plafona, jer ili je druženje bez djece (vrlo rijetko) ali se onda priča samo i isključivo o djeci sad već raznih dobnih skupina, ili je druženje s djecom pa svaka trči za svojim i u trenucima predaha pričaju o njime. Moram reći u ovom slučaju, blažena korona, sad se tako lako izvući
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Bozma, Ruska1986, ja zapravo mislim da je u nama problem.
Mi jednostavno ne volimo djecu i ne želimo ih, zato ne volimo ni priče o djeci.
Inače bi s oduševljenjem raspravljali o boji i teksturi govanaca.
😂😂😂 ne znam… I sad kad sam trudna, pa nemam potrebu o tom pricat cijelo vrijeme! Druzim se s ljudima normalno.. i nikad ni ne bi htjela bit netko s kim se ne moze pricat o nicemu drugom neg samo o prdenju bebe i bljuvanju..
Ma dobro, ti si pomaknuta.
Maštaš o tome da se mažeš rakijom.
(ili je to bio netko drugi?)
Ja sam mastala o rakiji prva tri mjeseca trudnoce! I to kad su mi najgore mucnine bile... Ali taj okus sljive u ustima, pa to se ne moze opisat 💜❤💜❤💜🤭🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
I vezano za ovo javljanje, meni je stvarno nenormalno da te ne nazovu i ne jave ti stanje! Cini mi se da je netko napisao da su negdje rekli da takve informacije ne mogu dat preko telefona?!?!?!?Pa nisu to drzavne tajne pa se ne smiju saznat, bas nekog boli briga za broj mojih stanica 😂😂😂 i da putujes 200 km i saznas da nista, pa ja bi dobila zivcani slom! I jos plus psihicko stanje jer ti dolazis na transfer, a kazu ti nazalost nista… Ma!
Daaa, ja sam imala aspiraciju u srijedu, trebala nazvati u petak iza 11h samo da čujem hoće li biti transfera ili ne. U pon bio transfer, i onda su me nazvali da mi kažu što je s preostalih 7 blastica.. tako da sad kad razmislim, kako su mi to mogli reći preko telefona, a nisu mogli u petak, kad sam najviše na iglama.. i još smo mi dumali koliko bi ih moglo biti, pa smišljali scenarije, koliko ćemo ih vraćati...
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Rijeka je ta koja te info ne može dati preko telefona ili maila
Kao moramo smanjiti gužve i dolaske zbog korone i onda nas tjeraju da dva sata sjedimo u čekaonici zbog info od pola minute, i za to ja moram uzeti dan godišnjeg (kad sam išla po info da li imamo koju blasticu).
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Ovo još jedne koja je postala besraman lažac kad su u pitanja druženja s prijateljicama majkama. Jednostavno sam došla do plafona, jer ili je druženje bez djece (vrlo rijetko) ali se onda priča samo i isključivo o djeci sad već raznih dobnih skupina, ili je druženje s djecom pa svaka trči za svojim i u trenucima predaha pričaju o njime. Moram reći u ovom slučaju, blažena korona, sad se tako lako izvući
To isto, kad dodju djeca.. Ja samo osjecam kako mi nervoza raste dok one kao slusaju sta ja imam za rec(o rakiji hahaa) a stalno jure za tim djetetom 🙆♀️ Ma i ok, nek pricaju, al da niti jedna tema se ne moze zapocet bez da se za sekundu ne kaze:e da, tako i moj... Ili:kmja, otkad ju ne stavljam spavat popodne, cijelu noc mi spava 💣💣💣💣💣
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ma uzas! Bas, da bude sto manji protok ljudi, ali ipak dodji i cekaj sat vremena 🙆♀️🙆♀️🙆♀️ pa bas za popizdit! Super im je to za smanjivanje guzvi, nema sta
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji