Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    03. Studeni 2020. 09:46

Cure upravo me zvali, imam 3 oplodjene 🎉🎉🎉🎉
    Znam da to još nije to ali ja sam tako sretna da sam se rasplakala sva.. a kaže moj muž ajde javi onim svojim mamama na forumu 🥰🥰🥰
    Rekao je da će me sutra opet zvati i onda ćemo dogovoriti jel idemo u četvrtak ili subotu u transfer pa bi tome rekla da će ih sutra opet provjeriti 🤷
    Uglavnom, korak po korak, dva smo sad prošli, idemo dalje...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    03. Studeni 2020. 09:46

*.Women_name.*

ericaa

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Hm, došla mi je beta… je li ovo normalno?
    13. dan od aspiracije, 8. dan od transfera
    https://ibb.co/kmKxDM6

Uuuhuuuu!! Lijepa beta 😍🙏🤞❤

Odlicna beta 😍😍

Kad je uvz??

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    03. Studeni 2020. 09:47

Hahaha jeli ovo normalno? 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Predobro 🎉🎉🎉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

Olivera
    03. Studeni 2020. 09:47

Lucyinthesky zdrava logika mi nalaže da postavim jedno pitanje, kako znaju da se prestao razvijati baš drugi dan ako ih ne provjeravaju svakodnevno
    Nirvana ovo je jako lijepa beta za 8 dnt, čestitam trudnice

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 09:50

manemoj

Znam da to još nije to ali ja sam tako sretna da sam se rasplakala sva.. a kaže moj muž ajde javi onim svojim mamama na forumu 🥰🥰🥰
    Rekao je da će me sutra opet zvati i onda ćemo dogovoriti jel idemo u četvrtak ili subotu u transfer pa bi tome rekla da će ih sutra opet provjeriti 🤷
    Uglavnom, korak po korak, dva smo sad prošli, idemo dalje…

manemoj, super vijesti!!! Meni su sve oplođene doživjele treći dan, navijamo da i tebi bude tako i da budu savršene kvalitete 

💔💔💔

AuroraB
    03. Studeni 2020. 09:52

Lala ajde baš javi kad nađeš da L-karnitin nije dobar za žene. Pročitala sam nekoliko istraživanja u američkoj nacionalnoj biblioteci, svi od reda dokazuju uspješnost u IVF-u također, jer L-karnitin, pomaže kod implantacije, smanjuje fragmentaciju jajnih stanica, pojačava broj mitohondrija koji su ključni za kasniju diobu stanice (prvi dio oplodnje obavljaju sperimiji sa svojim mitohondrijima, kasnije je sve na mitohondrijima jajne stanice), smanjuje stanični stres, sprječava oštećenje DNA, održava stabilnost stanične membrane, opskrbljuje stanice energijom. Slična ili gotovo isto djelovanje ima i Q10.
    LucyLou preporučila mi ga je moja MPO doktorica u Petrovoj, miks se zove Proxeed women, sastoji se od L-karnitina, L-arganina u dozama od 500mg,  N-acetil cisteina, vitamini A, D, E, C, B-kompleks i folna kiselina te minerali željezo, bakar, cink i selen.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

manemoj
    03. Studeni 2020. 09:52

NadimakMTB

manemoj

manemoj, super vijesti!!! Meni su sve oplođene doživjele treći dan, navijamo da i tebi bude tako i da budu savršene kvalitete

Znam da je već bilo priče o tome ali kako određuju jel vraćaju treći ili peti dan? Ili to ovisi od klinike do klinike?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

03. Studeni 2020. 09:53

Nirvana meni izgleda odlicna 👌
    MTB ja nikad nisam razmisljala o tim nozevima i opasnim stvarima u stanu zbog necije djece, nama nitko ne dolazi s djecom. Mi smo to nesvjesno srezali u startu 😂 2 psa, od toga jedan kao i od Lucyinthesky 70-tak u grebenu 😂. Ali vidis....oni su meni centar svijeta i citav nas dan se vrti oko njih, sad vec i stari pa 100 problema, ali ja nikad na kavama sa prijateljicama, ni kolegama na poslu nisam pricala o njima jer znam da to druge ljude ne zanima. Bude i neprospavanih noci i operacija kad smo se mislili je li ziv, ali na poslu nisam spomenula da sam ja umorna jer evo nisam spavala tjedan dana jer pas ima proljev. Znam da to nikoga ne zanima. Pa zasto onda oni misle da nas zanima je li njihovo dijete voli kasicu od kruske ili jabuke.

03. Studeni 2020. 09:56

manemoj

Odlicno....dobro je krenilo, nek se tako i nastavi. 

Ruska1986
    03. Studeni 2020. 09:58

Cek, cek, cek, sta nisi ti rekla da ides vadit betu u petak i ne prije??? 😈😈 haaaaaaaaa???? Ti si jedna 🦊🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.