Jutro svima 🙂. Jel mi može tko reći kad odprilike zovu embriolozi nakon aspiracije, jučer mi bila, rekli samo vidimo se u srijedu u 8h. A da li ce danas zvati?
Meni su rekli da će danas zvati i ulažem svu energiju ovog svijeta da ne razmišljam o tome pozivu jer mi odmah krenu grčevi kroz cijelo tijelo od nervoze.
Ali ako netko zna kad oni imaju tu info i ja bi volila znati..
Inače kako se ti osjećaš?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Blacky89, onda moram na rodjendan, medju zene, majke, kraljice 😭😭😭. Postala sam uzasna 😜
Moje ni ne znaju da nešto ne stima, rekli smo baš najbližima pa sad onda i dalje moram slušati: samo se opustite, kad se budete najmanje nadali.. i onda sto priča o ženama koje su eto baš zatrudnile kad su se najmanje nadali, većina točno prije prvog IVF 🙄
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tuma, oh, izdrži. Ja sam jednom radila OGGT i znam koliko je gadno.
Bozma, mislim da je tebi potrebno malo odmora. Dva mjeseca je premalo, nakon ovako intenzivnog perioda. A te žene možeš izbjeći i bez postupka, samo im reci da si nečiji kontakt.
Barem je danas to lako
lucija007, ma išla sam u privatnika, odmah prva na redu, nema čekanja.
Izvadila betu, sad grizem nokte idućih par sati.
LioraLiora, vjerojatno te neće zvati nego ćeš sutra sve saznati.
Ja sam svoje zvala da pitam stanje jer sam bila previše nestrpljiva.
💔💔💔
Jutro svima 🙂. Jel mi može tko reći kad odprilike zovu embriolozi nakon aspiracije, jučer mi bila, rekli samo vidimo se u srijedu u 8h. A da li ce danas zvati?
Meni su rekli da će danas zvati i ulažem svu energiju ovog svijeta da ne razmišljam o tome pozivu jer mi odmah krenu grčevi kroz cijelo tijelo od nervoze.
Ali ako netko zna kad oni imaju tu info i ja bi volila znati..
Inače kako se ti osjećaš?
Samo da te upozorim, mene su zvali iza 13. Znam da sam se i ja, kao i ti, nadala da će to biti odmah u 7 ujutro. Zabavi se nekako, ovo će biti dugačkih nekoliko sati. I samoj mi je sad tako
💔💔💔
MTB, to opravdanje sam ispucala prosli vikend 🙈 postala sam lazovica samo takva, a ponestaje mi lazi 😂. A one iz nekog razloga misle da meni sad godi drustvo njihove djece, valjda ono divlji su, pa neka vidi da nista me propusta 😂.
Mislim da ti to ovisi i di ides.. Mene su iz IVFa zvali odmah drugi dan oko 9 ujutro
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
A cini mi se da negdje niti ne zovu, nego samo kazu kad da dodjes, sta mi je skroz glupo
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bozma kaslji kad ih nazoveš 😂 onda ce ti same reci da ne dolaziš 😂 jos spomeni neku čudnu temperaturu (37,2) 😁 ova korona je dobra jedino jer sluzi kao izgovor za neodlazak na druženja s “prijateljicama” 😂 ja sam pod koronom vec 6 mjeseci 🙈
Bozma tako je, ja još nemam ni pokušaj. Amh sam prvi i zadnji put vadila u srpnju 2019. Kad je iznosio <0.21,čini mi se pmol.
Fsh sam zadnji put vadila krajem svibnja i iznosio je 40i nešto, a tri tjedna prije je bio 20i nešto. Izrazito visok, išao je u jednom trenu i do 90.
Mene je soc gin uputila u petrovu, gdje je odmah bilo price o donaciji, ali i kao hvatat ćemo stanicu, zapravo isto kao i privatno.
No, do toga nikako doci.
Čak smo išli u cito kod Poljaka za regeneraciju, ali jajnici su mi toliko malo da nema gdje pikati te također preporuka za donaciju.
I nakon sto smo se odlučili na donaciju, odnosno kontaktiranje klinike u Pragu, tamo je rečeno da ipak daju 5-10%mojim stanicama, ali da trebam napraviti kariogram i sliku odnosno nalaz ultrazvuka.
Pokazalo se da imam grešku na jednom kromosomu koji može i ne mora biit uzrok ovog mog stanja, ali sve upućuje da jest.
Sad zbog korone smo malo odgodili prag.
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
MTB, to opravdanje sam ispucala prosli vikend 🙈 postala sam lazovica samo takva, a ponestaje mi lazi 😂. A one iz nekog razloga misle da meni sad godi drustvo njihove djece, valjda ono divlji su, pa neka vidi da nista me propusta 😂.
Pa barem danas svaki dan ima na stotine novozaraženih.
Imaš sitnu temperaturu... počela si kašljati... bila si na druženju i javili su ti da je netko zaražen.... Žene, vidimo se na proljeće.
Mislim, iovako ionako ja bih sad neko vrijeme izbjegavala druženja tog tipa. Ne bih htjela završiti u novinama - "Lude Dalmatinke se ne obaziru na preporuke, rade divlje partije po apartmanima, nova žarišta u Dalmaciji, nonice i nonići padaju mrtvi po ulicama zbog neodgovornih Splićanki željnih provoda...."
Stvarno si daj vremena tijelu da se oporavi, znaš kako ti je bilo kad si radila ona dva postupka za redom. Iscrpilo te i psihički i fizički i emocionalno
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji