Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    03. Studeni 2020. 08:11

Olivera

MTBiTiinaa želim vam danas lijepe troznamenkaste bete. I nema je rađen ICSI pa je beta bila ogromna, tako da nisam sigurna baš u to sporije otpuštanje hcg-a*.Women_name.* želim ti da uživaš danas u najljepšem zvuku ikada. Mene sutra čeka prvi utz i već sam danas uzbuđeno prestrašena, mislim da će mi večeras biti duga noć.
    Belaaa ti i tvoja bebica ste mi posebno u mislima, čekamo s tobom lijepe vijesti i da konačno nastaviš uživati u mirnoj i neopterećenoj trudnoći
    Sretno svim ostalim curama koje danas čekaju aspiracije, folikulometrije, nestrpljenje oko telefonskog poziva ili maila o oplođenim stanicama

Hvala aa 😍😍😍 joj ja neznam kak se osjećam, samo znam da jedva čekam da budem na tom stolu sa tom sondom u pipici 😂😂 po mogućnosti da mi odma pokaže ekran gdje je kj i jel ima kj. A ne da mi srce stane dok si on brunda 😂😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

03. Studeni 2020. 08:12

MTB ne znam kako je u tvom mjestu ali npr ja kao trudnica kad sam bila nisam morala uzimati broj ni nista cekati, jer trudnice (a to jesi) imaju prednost. 
    Provjeri da ne cekas ako je i kod vas tako.. Kod nas je inace ogromna guzva uvijek za vadjenje krvi...
    Sretnoooo 💓💓💓

03. Studeni 2020. 08:12

Prije svega najveće čestitke curama s plusicima,
    neka dalje bude sve super❤️.
    Kako su moji i MM nalazi uredni, dr.XY (Sanjich:)) mi je savjetovao još test prohodnosti jajovoda (sonoHSG),u CITOa bih išla, prije eventualnog postupka inseminacije sljedeći mjesec. Da li je koja od vas cura bila, koliko traje, kolika je cijena?
    Negdje čitam da je sonoHSG nepouzdan, i da cesto ne pokaže realno stanje🤔 

03. Studeni 2020. 08:16

*.Women_name.*

Olivera

MTBiTiinaa želim vam danas lijepe troznamenkaste bete. I nema je rađen ICSI pa je beta bila ogromna, tako da nisam sigurna baš u to sporije otpuštanje hcg-a*.Women_name.* želim ti da uživaš danas u najljepšem zvuku ikada. Mene sutra čeka prvi utz i već sam danas uzbuđeno prestrašena, mislim da će mi večeras biti duga noć.
    Belaaa ti i tvoja bebica ste mi posebno u mislima, čekamo s tobom lijepe vijesti i da konačno nastaviš uživati u mirnoj i neopterećenoj trudnoći
    Sretno svim ostalim curama koje danas čekaju aspiracije, folikulometrije, nestrpljenje oko telefonskog poziva ili maila o oplođenim stanicama

Hvala aa 😍😍😍 joj ja neznam kak se osjećam, samo znam da jedva čekam da budem na tom stolu sa tom sondom u pipici 😂😂 po mogućnosti da mi odma pokaže ekran gdje je kj i jel ima kj. A ne da mi srce stane dok si on brunda 😂😂😂

Tocno znam taj osjecaj🙄😂😂.. NPR moj soc ginekolog inace brunda (tesko ga je razumjeti) a tek sad pod maskom omggg pa kad krene gundjati ja 100 puta MOLIMMM?? onda vecinim odustanem i procitat sta je napisao ili pitam moju divnu sestru da, mi preveden, ona umire kaze znam znam sigurno ga nista nisi razumjela, nitko ga ne razumije🤷‍♀️🙄🙊😂😂

peyton
    03. Studeni 2020. 08:19

Lucyinthesky zbog visokog fsh sam prvo bila na terapiji estrofemom, no nešto drugo mi je aktiviralo pa je terapija prekinuta. Zatim sam nekoliko mjeseci bila na terapiji trisequens, ali kako i nije bilo nekog pomaka, predložena mi je donacija.

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

Olivera
    03. Studeni 2020. 08:21

LUCIJA007

MTB ne znam kako je u tvom mjestu ali npr ja kao trudnica kad sam bila nisam morala uzimati broj ni nista cekati, jer trudnice (a to jesi) imaju prednost.
    Provjeri da ne cekas ako je i kod vas tako.. Kod nas je inace ogromna guzva uvijek za vadjenje krvi…
    Sretnoooo 💓💓💓

I ja sam kao trudnica (baš mi je to bilo neobično, jer "samo" sam išla vaditi betu), dobila prioritetan broj tako da sam bila odmah na redu

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Blacky89
    03. Studeni 2020. 08:24

Belaaa 🙏 
    MTB cekamo veeeeliku betu.
    Women_name hocemo i sličicu 😉 volimo testice i sličice bebica 😍
    Bozma ajd probaj uzet barem mjesec dana pauze jos... pa ti si nafilovala tih postupaka ono ajme 😂, malo vitamina pa idući mjesec 😉 
    Mare0208 u Os u pravilu nema čekanja ako imas sve nalaze. Ali eto sad je situacija malo na hladjenju iako ja mislim da ce oni ovih dana početi raditi jer je za vikend 2 tjedna. Valjda su biologice ozdravile 🙏

03. Studeni 2020. 08:25

Jutro svima 🙂. Jel mi može tko reći kad odprilike zovu embriolozi nakon aspiracije, jučer mi bila, rekli samo vidimo se u srijedu u 8h. A da li ce danas zvati?

03. Studeni 2020. 08:26

Peyton, pa koliki ti je AMH? Koliki FSH?
    Ja kad sam izvadila svoje prve nalaze i pokusavala se upisat u kbc ovako bi mi rekli: mozemo mi pokusat, ali od toga Vam nema nista, rado cu vam napisat preporuku za donaciju. A meni je bilo glupo odustat bez ispaljenog metka, bar ne pokusat sa svojim stanicama. I sad kad sam se nakon 2 godine ipak odlucila za donaciju odjednom vise nisam kandidat za nju.
    Ti zapravo ni nemas pokusaj IVF-a? Imas li svoje ovulacije?

03. Studeni 2020. 08:30

Blacky89, onda moram na rodjendan, medju zene, majke, kraljice 😭😭😭. Postala sam uzasna 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.