Lala1982 izgleda da smo iste suplemente uzimale, cak i isti vrend 😂
Nego kad smo vec kod filtera, BAJO se ne javlja vec par dana.
Olivera ovo mi sve ima smisla, ja sam cak uzicala clexana za 1mj, a potrosila sam samo par komada, ostalo cuvam za jednog dana jer ne vjerujem da ce mi ga vise tek tako dat. Imam neki divlji gen na MTHFR, mutaciju na PAI i ACE i malo malo snizen protein S. Znam da nije za heparin, ali misljenja sam da kad nas nasopaju sa onoliko hormona, jos ja zbog AMH budem i na 3-4 puta vecim dozama nego druge cure. Sve to po malo utjece.
Meto nije ti kasno pogotovo ako imas duze cikluse, meni npr 4-ti dan vec bude sve u nebesima, evo ovaj mj.mi je ovulacija bila vec 9-ti dan. Mrsic mi je jednom rekao da vadim prvi dan hormone ako mi uleti vikend, radije nego 4. A prijateljica najnormalnije vadi 4-ti i sve bude kao i kad vadi drugi dan.
Mentalno zdravlje.
Drage moje suborke imam pitanje.
U 12mj sam bila na punoj stimulacij ivf gonalima.
Imala sam transfer 2 vrhunska embrija ali nisu se primili 😞
Dok sam ležala pila sam normabel od 2mg zbog grceve.
Mene sad zanima kako ste se vi osjećali nakon prekida hormonskih terapija?
Ja se osjećam grozno, kao da mi je cijeli život upropasten.
Još sam ostala i bez posla ( realno znam da ću naći novi posao) i sad imam osjećaj da sam potpuni promašaj da je sve protiv mene, da ništa nisam postigla da ako ikada rodim dijete da ga neću imati sa čime hraniti. Strah me smrti, starosti…
Ne prepoznajem sama sebe koliko sam jadna.
Stisce me u grudima i ne mogu jesti, samo imam ispade placa 😭
Jel ima tko slično iskustvo?
Draga Razumna, ja nisam imala takvo stanje, ali znam par cura(s kojima se cujem i sa kojima sam se upoznala u MPO)i koje prolaze kroz isto kao i ti... Jednoj od njih je skoro 10 godina da je u ovom svemu.. Ne ide pa ne ide. Ona se sa tim nosi tako da, kad ju ulovi takav period, ode negdje nasamo prosetat, plakat, sta god.. Jednostavno se prepusti tim osjecajima jer ima pravo na njih i tako se trenutno osjeca. Ali nakon tog nekog perioda, obrise suze i nastavi dalje, jednostavno se ne zeli predat. Inace, jako vesela i pozitivna osoba, ali ne moze bit da sve ovo ne utjece na nju. I normalno je da se tako osjecas i imas svo pravo. Ali pocni raditi stvari koje te vesele.. Neko voli setnje, neko soping, neko citanje.. Nadji neku zanimaciju i nesto sta te veseli. Pogledaj neki dobar film, neku dobru seriju. Mozda da se skoncentriras na trazenje novog posla? Sta god, samo da se okupiras jer ovako samo razmisljas o tome i padas sve dublje u depresiju. Zivot nije gotov, on ide i dalje.. I nemoj zaboravit na decka/muza, on ti isto moze biti veliki oslonac. Zao mi je sta se tako osjecas i nadam se da ce proci ovaj period brzo 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vozim se pa čitam napreskake da mi ne dođe muka. Kupila sam 1000 kn suplemenata i 7 i nešto robe kao lijek za siječanjsku depresiju, moram hitno nazad na posa jer ovo bolovanje će me utirat u dugove 😂 i ništa nije baš točno moj broj da se prisilim skinit tih 5 kila šta sam zacrtala. Katarina mi je preprelipo ime RUSKA, SANJICH drži se, znam jako dobro gorak okus neuspjeha, MISS i zamišljam ko miss, baš imam filing da je zgodnica prava isto ko ruska, MTB i snovi 🙈, a serije ee, nikad neću prerast nažalost. Gledam sveee, talijanske stare, najviše čaroliju, zbog mode i kvazimedicine, iako ja na poslu nikad nisam skockana ko barbara nardi, nosim uniformu i ugl sam po smjene mokra jer se uvalim u lokvu, ili me ulije kiša, zaboravim presvlaku i sl 😂 onda meksičke volim di je napeto i kemija, to ne pratim nego na yt i streamovima premotavan na scene para koji se najviše svađa hahaha, gg sam gledala i maštala da imam jednog chucka da mi kupuje robu haha, al da ima malo manje otvorene nosnice. Onog brooklyn boya nisam volila, nikako nije moj tip, djeluje ko kompleksaš. Uvod u anatomiju svih 10 tis epizoda. A mario cimaro JE najbezvezniji u toj osveti ljubavi, inače mi je dosta bolji. Momak iz srednje mi je bia isti on, a muž mi je sad više ko franco haha i facom i karakterom. Ma meni je franco naaj, samo jbg onaj mario gromada izgleda baš plodno jbt, hahahhaha al stvarno, ja nez da neka može ne ostat trudna s njim. Jedino turske nisam pratila, samo šeherezadu s majkom u srednjoj i strasti orijenta jer je onaj behlul taaako lip, isto izgleda ko da svaka ostane trudna… I roba, inteerijeriii. A na kraju najbolji jedni jedini prijatelji, iako tamo ne bi da me niko oplodi 😂😂😂 moooožda chandler jer je simpa, pa nekad onako zapit se i zalomi se 😂😂😂😂 ŠALIM SE SVEE, ODO OBRISAT PROFIL, PROMINIT IME I PRAVIT SE DA SAM NOVA NEKA CURA DOŠLA NA FORUM 😂
Ja san ovo procitala i jednom dahu i imam filing da si i napisala i jednom dahu hahhahha kraljice ❤️ Stavi tratinčicaXX neće nitko skužiti.. Ivanaxx si mi i dalje u glavi 😊
Vozim se pa čitam napreskake da mi ne dođe muka. Kupila sam 1000 kn suplemenata i 7 i nešto robe kao lijek za siječanjsku depresiju, moram hitno nazad na posa jer ovo bolovanje će me utirat u dugove 😂 i ništa nije baš točno moj broj da se prisilim skinit tih 5 kila šta sam zacrtala. Katarina mi je preprelipo ime RUSKA, SANJICH drži se, znam jako dobro gorak okus neuspjeha, MISS i zamišljam ko miss, baš imam filing da je zgodnica prava isto ko ruska, MTB i snovi 🙈, a serije ee, nikad neću prerast nažalost. Gledam sveee, talijanske stare, najviše čaroliju, zbog mode i kvazimedicine, iako ja na poslu nikad nisam skockana ko barbara nardi, nosim uniformu i ugl sam po smjene mokra jer se uvalim u lokvu, ili me ulije kiša, zaboravim presvlaku i sl 😂 onda meksičke volim di je napeto i kemija, to ne pratim nego na yt i streamovima premotavan na scene para koji se najviše svađa hahaha, gg sam gledala i maštala da imam jednog chucka da mi kupuje robu haha, al da ima malo manje otvorene nosnice. Onog brooklyn boya nisam volila, nikako nije moj tip, djeluje ko kompleksaš. Uvod u anatomiju svih 10 tis epizoda. A mario cimaro JE najbezvezniji u toj osveti ljubavi, inače mi je dosta bolji. Momak iz srednje mi je bia isti on, a muž mi je sad više ko franco haha i facom i karakterom. Ma meni je franco naaj, samo jbg onaj mario gromada izgleda baš plodno jbt, hahahhaha al stvarno, ja nez da neka može ne ostat trudna s njim. Jedino turske nisam pratila, samo šeherezadu s majkom u srednjoj i strasti orijenta jer je onaj behlul taaako lip, isto izgleda ko da svaka ostane trudna… I roba, inteerijeriii. A na kraju najbolji jedni jedini prijatelji, iako tamo ne bi da me niko oplodi 😂😂😂 moooožda chandler jer je simpa, pa nekad onako zapit se i zalomi se 😂😂😂😂 ŠALIM SE SVEE, ODO OBRISAT PROFIL, PROMINIT IME I PRAVIT SE DA SAM NOVA NEKA CURA DOŠLA NA FORUM 😂
Ja san ovo procitala i jednom dahu i imam filing da si i napisala i jednom dahu hahhahha kraljice ❤️ Stavi tratinčicaXX neće nitko skužiti.. Ivanaxx si mi i dalje u glavi 😊
Ne i nego u.. Ne kuzim jel imam tak debele prste ili jednostavno nisam stvorena za tipkanje na forumu.
Maslačaxx
Hvala ti na odgovoru.
Ozbiljno razmisljam da tražim stručnu pomoć, ali dvojim oko toga jer ne znam jeli to od hormona i hoće li proći samo od sebe.
Inače ne pijem, ali sam primjetila da kad sa prijateljicama popijem čašu vina da me opusti i da dobijem apetit.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure, trebam savjet oko testova za trudnoću!
Nakon prvog FETa nisam bila za to, a sad nakon drugog ozbiljno mi se mota po glavi da probam.
Gledam na internetu, ima ih svakakvih. Ja sam trenutno nekako najviše za digitalni Clear Blue. Koji vi savjetujete, na kojem se vidi i najblaža sjena ukoliko je došlo do implantacije tj. trudnoće?
I još nešto, Muller mi nije nikako u blizini, a vidim da na forumu cesto spominjete taj test. Mogu osim u ljekarnu, i u Bipu ili DM.
I najvažnije, 12.1. mi je vraćena petodnevna blastica, kada je optimalno vrijeme za pišnuti budući da mi je beta 22.1.?
Hvala puno!!!
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Flower dan po dan, ndma druge. Dogurati ces ti do 36tt ❤
Ruska je zapravo platila za ekra cute baby toliku cifru. Ono, dajte onu sasavu gimnasticarku, evo ibera kn! 😂😀😋❤
Meto mene stalno mantraju vadit hormone 2dc. Vec je 3dc onak.. Hajt, ak bas moraš. Ali meni je to za ciklus u kojem krecem u postupak.. Ako generalno vadis s.horomone, mislim da nisi okasnila...
A da uzmes prijateljicu ili mamu... Ako ne moze tm.
Ova žena od Š pari opasna. S druge strane, žene valjda uvijek više paze na financije, pogotovo žene vlasnika 😜 Opet, treba odlučiti hoces nekog oderat jedamput ili želiš da ti se vrati pa opet plati pregled.
Onak, ja nikad na zelenu granu sa ženama. Muske još nekak rjesim, ali brate žene. Ne da neće suradjivat neg mi još pogorša stvar 🙈🙈
Čast izuzecima.
Sanjich ❤
Lala ❤❤😀🎊🍷
Aurora ❤ drzi se, vikend je na vidiku 😉😋
Olivera meni je fescinantno kako zenice same toliko toga prostudiraju. .. Svaka čast
oharascarlett14@gmail.com
Ruska,
Hvala ti na odgovoru i utjesi.
Ja sam si zacrtala hrpu ciljeva i svaki dan radim neke zadatke,
Tipa slažem police u podrumu, preslagujem kuhinju... ali dok to radim zna me uhvatiti takva tjeskoba i beznađe da pomislim da bi bilo bolje da me nema 😭
Inače sam vesela i optimistična, i ovo je prvi put da se osjećam ovako a bila sam u tisuću puta gorim situacijama koje mi se nisu činile ovako tragično...
Sad ne znam jeli to zbog hormona i normabela
Ili je to sjecanjska depresija
Ili potresi + covid
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Sanjich, moj prvi test je bio bijel (samo su ga neki ovdje vidjeli prije). To je zato što je moja beta bila malo manja. A mislim da je i Tiki ovdje imala malu početnu betu, njoj sigurno na početku isto test nije brzo pokazao.
Tako da, 6dnt samo rijetke imaju crtu, relevantnije je pogledati 7dnt ili 8dnt.
Maslačakxxx, samo ti mijenjaj, mi ćemo te svejedno prepoznati.
SeniRemmus, je, bistar je moj dečko. Dobro ti je rekao.
Razumna, radi neuspjeha su ti se digli svi strahovi koje i inače nosiš u sebi. Nije to do hormona, ne mogu oni stvoriti nešto što već nije tu. Sve se mi nosimo s tim, samo neke bolje, a neke lošije to potiskuju i racionaliziraju. Ja redovno idem na terapiju baš zato da imam podršku za taj dio.
Mila-Milica, ja ne poznajem druge testove osim Mullerovog, cure ovdje će biti pametnije. Test radi 7dnt ili 8dnt ako si želiš uštediti stresove oko nepostojećih sjena.
💔💔💔
Sanjich, znam kakav je osjećaj… ali koliko je samo lakše kad su smrzlići tu…😚🐧🐧🍀 Mrvicu je rano, probaj još sutra… ali sad kad sam i sama prošla neke stvari, mi je jasnije da ako je uredna trudnoća 6 ili 7dpt blastice, bi trebala u većini slučajeva biti sjenina sjena. Vjerujem da bi ti tako i Lucija007rekla. Drži se Sanjich😚😚
Ruska dobro su te opleli, svaka im čast🙈 Ta je mene do suza natjerala jer me napala da si nisam dobro dozu dala, da zato nemam više lijeka, a zapravo je došlo do nekog nesporazuma i sve je bilo ok. Plakala sam ko kišna godina kod med. Sestre, u liftu i u autu.
Ma da! Tako i treba! Sad znas u sta se upustas i slobodno reagiraj. Ja nisam htjela jucer nista jer, kao sta sam rekla, nisam htjela stvorit nekom drugom problem(a vjerovatno bi bio). Ti se drz, samo da sve ovo dobro prodje i da se oporavis sta prije 💜❤ I javi nam se kad ulovis vremena, da znamo da je sve ok 🥰🥰
Ja sam je jednom pitala da li je ona to ljuta nešto na mene osobno ili sam možda stekla krivi dojamZnači,sva se zbunila i okrenula na turbo ljubaznost.Ja sam je stavila na ignore totalno.
🤣🤣🤣 i ja isto... totalni ignore... i uvijek, ali uvijek turbo ljubazna prema meni... cak me tjesila na dan punkcije 😇😇 ali slazem se, kad je vidis na pultu vidis da ti se ne pise dobro 🤣🤣🤣
Da vas izvjestim... bila sam danas u beta plus na konzultacijama i bas kako je mtb rekla klikla sam odmah na prvu sa dr bracun... sjeo je meni i G ali nekako prvi put da sam u zenske i premda nikad nisam razmisljala o tomu nit da mi to smeta ali stvarno sam bila najopustenija ikad i ono bas sve pitala sto me zanima i muci... ugl dog postupak u 3 mjesecu... pocetak 4... kako spadne ciklus... dog do tada sto od dodataka da pijem i sve sto uzimam je odobrila i preporucila... tako da aurorab 😘😘😘 eto...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji