Sanjich, eto vidiš što ti Teja1408 piše. A ako ćeš i loš primjer, AuroraB je 13 dana nakon aspiracije (to bi tebi bilo 8dnt) imala betu samo 7. Da je išla vaditi dan ranije, imala bi negativnu betu i samo bi digla ruke od svega. I tko zna kako bi završilo.
S razlogom se za betu čeka do nekog normalnog vremena - meni je to barem 14 dana nakon aspiracije (odnosno tebi 9dnt).
ANKSIMORON, a što si odlučila uzimati osim Proxeed, podsjeti me?
Super, drago mi je da si se odlučila, taman ćeš dolaziti na folikulometrije kad ja budem išla potvrditi trudnoću(ako se budem odlučila za njih).
Ma moj Gić je zakon, znam ja to.
Uzimam d vitamin, premda mi je rekla da mi to ne treba da malo smanjim dozu... omega i q10...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Razgovarala sam danas s profesorom u Beču. Zadovoljna sam razgovorom, detaljan, razgovorljiv, suosjećajan, susretljiv. Još je neizvjesna situacija u Austriji, pa stalno čeka s odlukom, jer za sad uopće ne operira. Najranije što bi krenuo operirati bi bio kraj 02/2021 ili početak 03/21, čeka se cjepivo i žene sada uopće ne žele na zahvate. Ni na one lakše ni na one teže. Izvijestila sam ga o svojim stanjima i sranjima, palac, zubi, financije, psiha koja je satrana i dokrajčena ovim potresima, i da nisam sad spremna uopće na op. Shvaća to i ponovno govori da se ništa ne treba forsirati i raditi na silu, da želi da živim kvalitetnije, a ako Visanne prodjeluju, da ih slobodno mogu piti 2-3 godine bez prestanka. Rekla sam da ih sada, iz dana u dan, sve bolje podnosim, iako sam imala bolnu mengu i unazad 4 dana opet jači spotting, i da unatoč neugodnim ostalim nuspojavama, da bih ustrajala ih piti. I da želim eventualno datum op. za ljeto 2021. Rekao je poslat mi točan datum (od kojeg uvijek mogu odustati), jer sam rekla da mi treba napismeno datum op., da bih mogla prikupljati sredstva, jer sam novac koji sam imala za op., zbog nepredivive situacije morala dati za nešto drugo. Ponovio je da mu je jako žao što je op. toliko skupa i da to nije u njegovoj kontroli, ja sam rekla da znam, i da je tako kako je, da se ne treba za to ispričavati. Pričali smo i o opcijama majčinstva za mene, posvojenje ili donacija, i rekao je da ako bih se odlučila na donaciju, da bih mogla iznijeti trudnoću, jer andenomioza na maternici nije tako velika. Ja za donaciju realno i dalje nisam, ali i dalje mi to stoji kao opcija, zato sam ga pitala to. Rekao je da je to no problem, samo stanem s Visanne ciklus dva ranije prije transfera. I to je to. Sad sam mirnija. MTB možeš na popisu stavit - operacija na ljeto 2021?
Znaci, sad Visanne lakse podnosis? Nije kao u pocetku? Mislis da ti malo ipak pomazu? Bas mi je jako, jako drago da si se cula sa njim i nekako mi odmah zvucis opustenije ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, nest me zanima.. Znaci, vi ste na pilulama da vam ustimaju ciklus? Pitam jer sam slucajno naletila na neki clanak di pise da postoji mogucnost da se onda treba duze cekati na trudnocu nakon prestanka uzimanja istih.. Jel to vazi i za MPO il je kod nas drukcije? Ja ih nikad nisam koristila pa ne znam… Mislim, dal je moguce da se trudnoca ne ostvari i zbog toga? Jer oni savjetuju da se tijelo prvo odmori nakon prestanka uzimanja pa tek onda da se ide na trudnocu.. pa me sad bas zanima
Mene ti nije ona stavila na kontracepcijske pilule... nego na hormonsku terapiju jer su mi hormoni u disbalansu... teoretski ja mogu s ovom terapijom ostat i trudna... sto mi je i u par navrata napomenula... ali ja na taj dio price ne racunam 😉
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure, nest me zanima.. Znaci, vi ste na pilulama da vam ustimaju ciklus? Pitam jer sam slucajno naletila na neki clanak di pise da postoji mogucnost da se onda treba duze cekati na trudnocu nakon prestanka uzimanja istih.. Jel to vazi i za MPO il je kod nas drukcije? Ja ih nikad nisam koristila pa ne znam… Mislim, dal je moguce da se trudnoca ne ostvari i zbog toga? Jer oni savjetuju da se tijelo prvo odmori nakon prestanka uzimanja pa tek onda da se ide na trudnocu.. pa me sad bas zanima
Mene ti nije ona stavila na kontracepcijske pilule… nego na hormonsku terapiju jer su mi hormoni u disbalansu… teoretski ja mogu s ovom terapijom ostat i trudna… sto mi je i u par navrata napomenula… ali ja na taj dio price ne racunam 😉
Aaaaa... Znaci, kad kazete da ste na pilulama, ne znaci nuzmo da ste na kontracepcijskim? Ja sam uvijek mislila da je to to.. Nema veze, bar se mozes probat potrudit, sta ne? 🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Nikitta, baš mi drago da ste se napokon čuli. I drago mi je što vidim da se polako navikavaš na Visanne. Nadam se da ćeš taman u ovih par mjeseci zaliječiti nokat, zubić i, što je najvažnije, cijelo tijelo i dušu, i biti spremna za operaciju.
Lista dopunjena.
Ruska1986, na pilulama smo samo jedan ciklus, tako da to ne vrijedi za nas.
Iako, moj Gić tvrdi da nakon pilula aspiracija često treba biti koji dan kasnije, jer onda stanice sporije sazrijevaju.
ANKSIMORON, hvala. I kod mene joj nije bilo drago da uzimam D vitamin jer kao nije dobro imati previše, a imala sam 80. Ima neke predrasude ili loša iskustva s tim, očito.
💔💔💔
Draga Razumna,
svi imamo takve periode, tj. većina nas je nažalost iskusila takvo razdoblje. Nema jedan ispravni recept, poanta je da pronađeš ono što tebi odgovara ili kombinaciju nečeg, kao što su cure rekle, šetnja, frizura, čaša vina s prijateljicom, razgovori s bliskim osobama, film, serija, trčanje, vježbanje, kuhanje...I sama sam se borila s anksioznošću, tu sam pisala o tome, i kao što je Nikita rekla, ˝problem˝, tj. stanje je obično u nama koje je nečim izreagirao. Na moj primjeru, nije meni opća anestezija izazvala napadaje panike nego je bio ukorijenjen problem u meni koji se aktivirao pod stresom i strahom. Ništa nije neriješivo. Ovdje sam upoznala takav čopor SUPERHEROJKI, ŽENA kojima se svakodnevno divim i klanjam...pokazuju mi iz dana u dan da ništa nije nemoguće, osim odustati! Život je borba i samo se mi možemo izboriti, imamo jedan život i prevrijedan je da ga provedemo žaleći za nečim, u strahu i zatvoreni u kuću. Moraš pronaći snagu i volju u sebi jer je imaš, i to ogromnu. Slažem se za psihijatra, meni su puno pomogli, naučili su me gledati stvari drugim očima, dozvoliti si emociju, oprostiti sebi neuspjeh, smanjiti osjećaj krivnje i slušati sebe i svoje tijelo.
Šaljem ti veliki zagrljaj
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ruska1986 to se ne odnosi na kratkotrajnu primjenu kontraceptiva za uštimavanje prije stimulacije, 1 ciklus. To se odnosi na žene koje uzimaju pilule dugi niz mjeseci i godina. 🤗
Bozma i ostale cure gledam Only You i umirem od dosade, baš je drametina, ali bez drame, za sada 🙈🤣
E pa to me zanimalo.. Ja se nadam da ces promijenit misljenje do kraja! Izvoli ga promijenit 😡😡😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska1986 to se ne odnosi na kratkotrajnu primjenu kontraceptiva za uštimavanje prije stimulacije, 1 ciklus. To se odnosi na žene koje uzimaju pilule dugi niz mjeseci i godina. 🤗
Bozma i ostale cure gledam Only You i umirem od dosade, baš je drametina, ali bez drame, za sada 🙈🤣
Jelda? Baš onaj nedjelja popodne tip filma iz devedesetih. Samo je još falilo na kraju: snimano po stvarnim događajima… x godina kasnije se dogodilo to, y godina kasnije se dogodilo ono… danas žive u blabla.
Zadnja trećina je meni najgora, htjela sam je zadaviti.
I da, meni ovo nije vedri film.
💔💔💔
Mene ti nije ona stavila na kontracepcijske pilule… nego na hormonsku terapiju jer su mi hormoni u disbalansu… teoretski ja mogu s ovom terapijom ostat i trudna… sto mi je i u par navrata napomenula… ali ja na taj dio price ne racunam 😉
Aaaaa… Znaci, kad kazete da ste na pilulama, ne znaci nuzmo da ste na kontracepcijskim? Ja sam uvijek mislila da je to to.. Nema veze, bar se mozes probat potrudit, sta ne? 🥰🥰
Kako tko. Ja sam bila baš na kontracepcijskim. Bljak.
💔💔💔
Aaaaa… Znaci, kad kazete da ste na pilulama, ne znaci nuzmo da ste na kontracepcijskim? Ja sam uvijek mislila da je to to.. Nema veze, bar se mozes probat potrudit, sta ne? 🥰🥰
Kako tko. Ja sam bila baš na kontracepcijskim. Bljak.
i ja
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji