Ruska a sve je pisalo u prvom postu odjednom, ali me obrisalo pa sam sada u tri pisala 😂🙈
Imamo malo srčeko na UZVu ❤
Čestitam,baš divna vijest,baš ,baš
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lala jeeej, cestitam sluzbeno😍
Mattan znam da sam imala skrinano negdje, Bridgerton se zove, ono za mozak na pasu😉
Sad nezz sta da radim, danas se mi dan na poslu bit pun stresa, prolaktin ce mi biti u visinama sigurno, probat cu si nesto smisliti pa cemo vidjeti sta ce prevagnuti😩
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Lala1982 suuuper čestitam
Sanjich žao mi je za negativan test poslušaj cure i ponovi za par dana. Znam da je teško cekati, ali možda je stvarno rano
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Aurora ❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Lala1982 sad vidim da si baš i napisala post o dodacima na stranici prije🤘🤘🤘
GossipGirl sam gledala prije 2god cijelo ljeto i bila mi je suoer serijica😄❤☺️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sanjich, znam kakav je osjećaj… ali koliko je samo lakše kad su smrzlići tu…😚🐧🐧🍀 Mrvicu je rano, probaj još sutra… ali sad kad sam i sama prošla neke stvari, mi je jasnije da ako je uredna trudnoća 6 ili 7dpt blastice, bi trebala u većini slučajeva biti sjenina sjena. Vjerujem da bi ti tako i Lucija007rekla. Drži se Sanjich😚😚
Ruska dobro su te opleli, svaka im čast🙈 Ta je mene do suza natjerala jer me napala da si nisam dobro dozu dala, da zato nemam više lijeka, a zapravo je došlo do nekog nesporazuma i sve je bilo ok. Plakala sam ko kišna godina kod med. Sestre, u liftu i u autu. Zna biti dosta otresita, zanima me jel joj se češće poklopi loš dan ili joj se bolje sviđaju ove u privatnom aranžmanu. Ali ok, svi smo mi ljudi, treba se samo znati snaći i dobro postaviti. Ako ću ići još kod njih u postupak, barem budem spremna na sve. 🙂
Cure, ja vas moram pozdraviti na par dana, neću vas moći pratiti jer mi je na poslu došla voda do grla koliko sam ga zapustila zbog postupka i cijele situacije iza toga, a bome i svaki slobodan trenutak sam na forumu. Radim od doma, imala sam jutros menga bolove i dosta krvarim, ali Sleerekli smo da je to normalno? Tako da ako se ne javim, nije da ne mislim na vas, puse bok🤗😚🍀🍀🍀
MomTo Beimam te na oku😝
Ma da! Tako i treba! Sad znas u sta se upustas i slobodno reagiraj. Ja nisam htjela jucer nista jer, kao sta sam rekla, nisam htjela stvorit nekom drugom problem(a vjerovatno bi bio). Ti se drz, samo da sve ovo dobro prodje i da se oporavis sta prije 💜❤ I javi nam se kad ulovis vremena, da znamo da je sve ok 🥰🥰
Ja sam je jednom pitala da li je ona to ljuta nešto na mene osobno ili sam možda stekla krivi dojam Znači,sva se zbunila i okrenula na turbo ljubaznost.Ja sam je stavila na ignore totalno.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nikitta zato sam i trazila testice bez ovih filtera jer i ja vidim pa da budem sigurna🙈 sad ce nas Sanjich ubiti🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Lala1982, pa to nas najviše zanima. Bebicaaaa. Woooohoooo, ja sam se već brinula.
Kad ti je idući pregled?
AuroraB, samo ti radi.
Što si ono rekla, muž ti je zgodan? Nalaz mu je normo? Samo pitam...
Je, krvarenje je normalno, samo ne smije sad predugo i preobilno biti. Ali menga like krvarenje je OK (mene je samo šokiralo koliko je jarko crveno bilo, nisam navikla da takva krv teče iz mene).
Meto, pa odi danas, uputnice će već biti tamo. Za to ne moraš biti natašte. Danas možeš vaditi samo one bitne za ovaj dan, a ostale možeš i neki drugi dan (ako se ne varam, prolaktin mora biti ujutro, a može bilo kad u ciklusu). Možda da pitaš dr da ti stavi na odvojene uputnice?
💔💔💔
Sanjich, znam kakav je osjećaj… ali koliko je samo lakše kad su smrzlići tu…😚🐧🐧🍀 Mrvicu je rano, probaj još sutra… ali sad kad sam i sama prošla neke stvari, mi je jasnije da ako je uredna trudnoća 6 ili 7dpt blastice, bi trebala u većini slučajeva biti sjenina sjena. Vjerujem da bi ti tako i Lucija007rekla. Drži se Sanjich😚😚
Ruska dobro su te opleli, svaka im čast🙈 Ta je mene do suza natjerala jer me napala da si nisam dobro dozu dala, da zato nemam više lijeka, a zapravo je došlo do nekog nesporazuma i sve je bilo ok. Plakala sam ko kišna godina kod med. Sestre, u liftu i u autu. Zna biti dosta otresita, zanima me jel joj se češće poklopi loš dan ili joj se bolje sviđaju ove u privatnom aranžmanu. Ali ok, svi smo mi ljudi, treba se samo znati snaći i dobro postaviti. Ako ću ići još kod njih u postupak, barem budem spremna na sve. 🙂
Cure, ja vas moram pozdraviti na par dana, neću vas moći pratiti jer mi je na poslu došla voda do grla koliko sam ga zapustila zbog postupka i cijele situacije iza toga, a bome i svaki slobodan trenutak sam na forumu. Radim od doma, imala sam jutros menga bolove i dosta krvarim, ali Sleerekli smo da je to normalno? Tako da ako se ne javim, nije da ne mislim na vas, puse bok🤗😚🍀🍀🍀
MomTo Beimam te na oku😝
Ma da! Tako i treba! Sad znas u sta se upustas i slobodno reagiraj. Ja nisam htjela jucer nista jer, kao sta sam rekla, nisam htjela stvorit nekom drugom problem(a vjerovatno bi bio). Ti se drz, samo da sve ovo dobro prodje i da se oporavis sta prije 💜❤ I javi nam se kad ulovis vremena, da znamo da je sve ok 🥰🥰
Ja sam je jednom pitala da li je ona to ljuta nešto na mene osobno ili sam možda stekla krivi dojamZnači,sva se zbunila i okrenula na turbo ljubaznost.Ja sam je stavila na ignore totalno.
😂😂😂😂🙈 bravo ti! Tako i treba 💪🏻 znaci, sve smo stekle isti dojam. Meni je super jer stvarno najmanji kontakt imam sa njom.. Dok ne dodje jednom naplatit i eto ti ga na 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jel kasno vadit spolne hormone na 4dc? Moja ginicka na ispomoci u dr gradu i tek danas ce mi pustit uputnice a sutra mi muz radi i necu moci otici za St, a ne zelim sama😠😩
Meni je moja ginekologica rekla najbolje 3-5dc..ja sam vadila 4dc
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji