SeniRemmus, zato što je šansa da ti trombofilija ugrozi trudnoću (pogotovo ranu), mala. Pod mala mislim manja od 50%.
Ono što oni ne uzimaju u obzir je da smo sve mi u IVF već na nepovoljnoj statističkoj grani, ne trebaju nam dodatni rizici.
Meto, super, sutra ti je dovoljno dobro.
A tko ti kriv što ne živiš u Splitu.
Lala1982, super vijesti, baš mi je drago da je tako.
💔💔💔
Lala super za srceko, čestitam 🥰🥰
Aurora sretno s rješavanjem zaostatka i javi nam se tu i tamo da znamo sa se dobro oporavljas 😘
Ruska jbt 950 kn!? 😅 Ja u Eljuzi plaćam 400 kn uzv (koji god bio) +pregled, ali često mi da gratis pregled ili kaže da mi naplate samo pregled, bez uzva....
Sanjich ja isto vidim neke sjenice, čak sam provukla kroz svoje filtere i bolje se vidi. Nemoj prerano odustajat, imam osjećaj da svaki mjesec cure sve ranije žele odustati 😅 sutra ponovi test, nemoj betu prije petka. I daj sliku bez filtera 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Aurora sretno s rješavanjem zaostatka i javi nam se tu i tamo da znamo sa se dobro oporavljas 😘
Ruska jbt 950 kn!? 😅 Ja u Eljuzi plaćam 400 kn uzv (koji god bio) +pregled, ali često mi da gratis pregled ili kaže da mi naplate samo pregled, bez uzva….
Sanjich ja isto vidim neke sjenice, čak sam provukla kroz svoje filtere i bolje se vidi. Nemoj prerano odustajat, imam osjećaj da svaki mjesec cure sve ranije žele odustati 😅 sutra ponovi test, nemoj betu prije petka. I daj sliku bez filtera 😊
Tako je! Reci ti ovoj nasoj Sanjich 😡😡😡
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich stvarno ne želim davat lažne nade al ajd daj si još priliku koji dan. 😊
https://ibb.co/6b7SskX
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ruska jbt 950 kn!? 😅 Ja u Eljuzi plaćam 400 kn uzv (koji god bio) +pregled, ali često mi da gratis pregled ili kaže da mi naplate samo pregled, bez uzva….
A nije da odustajem, slomljeno mi je srce ako cete iskreno, i zelim sto prije u novi pokusaj.. Posvetis se novom krugu i manje boli onda...
Ponovit cu test i otic cu izvadit betu da mi ne propadne uputnica..
Evo test bez filera cisto da vidite da ne muljam.. Stvarno je nema ni na kakvom svjetlu ni kutu gledanja https://ibb.co/B2KZtsr
PS. Sad kad sam upoznala nekoliko cura a foruma mogu samo rec koje smo mi sve ljepotice 😍😍 MISS je prava miss ⭐⭐⭐😊
Lala1982sad vidim da si baš i napisala post o dodacima na stranici prije🤘🤘🤘
GossipGirlsam gledala prije 2god cijelo ljeto i bila mi je suoer serijica😄❤☺️
Jesi i ti bila zaljubljena u chucka 😍😍
A nije da odustajem, slomljeno mi je srce ako cete iskreno, i zelim sto prije u novi pokusaj.. Posvetis se novom krugu i manje boli onda…
Evo test bez filera cisto da vidite da ne muljam.. Stvarno je nema ni na kakvom svjetlu ni kutu gledanja https://ibb.co/B2KZtsr
Ma ne zelimo mi tu sirit lazni optimizam ni nekoga uvjeravat u nest sta nije. Ali mislim da je stvarno rano... Ja bi betu vadila u petak.. Al ti napravi kako ti mislis da je najbolje ❤💜🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich hahahah gusim se 😂😂😂
I ja moram reci da je Sanjich predraga i simpaticna cura i stvarno cemo se jednom morati svi sastati na kavi , bas je gust popricat s nekim kad se medusobno bas sve razumijemo. Bas mi je drago da sam te upoznala 😘
Ne budi tuzna, sutra je novi dan,novi test i to moj koji donosi srecu 🥰 rano je za odustajanje !
A sve i da ne upali ovaj put, imas 2 🐧🐧 koji te cekaju i sigurna sam da ce jedno od tih danas-sutra bit tvoje dijete 🤰🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
A nije da odustajem, slomljeno mi je srce ako cete iskreno, i zelim sto prije u novi pokusaj.. Posvetis se novom krugu i manje boli onda…
Ma ne zelimo mi tu sirit lazni optimizam ni nekoga uvjeravat u nest sta nije. Ali mislim da je stvarno rano… Ja bi betu vadila u petak.. Al ti napravi kako ti mislis da je najbolje ❤💜🥰
Poslusat cu vas ❤️ hvala svim curama slatkim na nepresušnoj pozitivi i optimizmu 😊😊
Ja sam se počastila s jednom knjigom, čudesna moć hormona 😊 sad cu je upit svu jer je sadržaj odličan.. Prava knjiga za nas i razumjevanje svega oko naših nalaza
Sortiraj odgovore
Najstariji