Sanjich znam koliko je grozno vidjeti bijeli test,ali jbg,šta se može,pričekaj još dan dva i ponovi,pa ako bude opet,ideš ti po svoje pingviniće i bit će to superflower drži se,super mi je što nam se javiš.
Ruška1986 ova tvoja mala gimnastičarka je divna,koja super fotkaA ovo za cijene,e pa stvarno su ga pretjerali,ali ono baš…
A žena od dr.Š ,e pa to je ona za koju od prvog dana pričam da mi je turbo antipatična,baš mi nije sjela.MM kaže da je njemu ok,ali on nije mjerodavan
https://ibb.co/kS0cVwv
Pokusala sam i Bajin trik i nema nista 🤣🤣☃️ ma sutra cu izvadit betu ako je nula to je to mogu stat sa svime i u novi krug 😊
Kao da mi oko zapinje na nesto na mulleru. Ovaj drugi je sigurno manje osjetljivosti kao i oni u dm-u, bas je cist. Ali na mullera se ne bi mogla zaklet da nema nista
Bozma to sam joj i ja rekla, kao da nesto vidim na mulleru ..treba sacekat do sutra pa ponovit!
Sanjich bas javi kakva je knjiga
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sanjich, slobodno ti odustani u glavi i planiraj dalje, ali terapiju nastavi uzimati. I vadi betu u petak, sutra ti je prerano. Jedan dan te neće ubiti, imat ćeš ispred sebe vikend za slavlje ili plakanje.
Jedno je biti racionalan i ne uzimati utriće predugo, drugo je biti nestrpljiv.
💔💔💔
Olivera nisam nista vadila jos, iduci tjedan idem. Inace vec 6mj pijem Almagein prenatal, u njemu je aktivna folna i b12 i bas iz tog razloga sam njega odabrala. Andol pijem od nalaza trombofilije, cak su mi i u poliklinici rekli da nastavim i pit cu ga vjerojatno do 32.tt
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sanjich, slobodno ti odustani u glavi i planiraj dalje, ali terapiju nastavi uzimati. I vadi betu u petak, sutra ti je prerano. Jedan dan te neće ubiti, imat ćeš ispred sebe vikend za slavlje ili plakanje.
Jedno je biti racionalan i ne uzimati utriće predugo, drugo je biti nestrpljiv.
I sama si rekla da ocekujen malu betu ako bude pozitivna 🙇 svi mi znamo da je sjenica neka trebala bit 6dpt.. E sad hocu li ja bit neko cudo haha vidit cemo u petak cu je izvadit da mogu za vikend prebolit 🌝
Miss ako bude dobra dofuram ti na čitanje može samo koristit 🧏😊
Bozma zar i ti sine?? Nemoguće da ja jedina to ne vidim.. Mozda umisljate jer vi znate di bi trebala bit. 😳🤯
Sanjich znam koliko je grozno vidjeti bijeli test,ali jbg,šta se može,pričekaj još dan dva i ponovi,pa ako bude opet,ideš ti po svoje pingviniće i bit će to superflower drži se,super mi je što nam se javiš.
Ruška1986 ova tvoja mala gimnastičarka je divna,koja super fotkaA ovo za cijene,e pa stvarno su ga pretjerali,ali ono baš…
A žena od dr.Š ,e pa to je ona za koju od prvog dana pričam da mi je turbo antipatična,baš mi nije sjela.MM kaže da je njemu ok,ali on nije mjerodavan
https://ibb.co/kS0cVwv
Pokusala sam i Bajin trik i nema nista 🤣🤣☃️ ma sutra cu izvadit betu ako je nula to je to mogu stat sa svime i u novi krug 😊
Kao da mi oko zapinje na nesto na mulleru. Ovaj drugi je sigurno manje osjetljivosti kao i oni u dm-u, bas je cist. Ali na mullera se ne bi mogla zaklet da nema nista
Bozma, sad kad si rekla i meni se čini... 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Vozim se pa čitam napreskake da mi ne dođe muka. Kupila sam 1000 kn suplemenata i 7 i nešto robe kao lijek za siječanjsku depresiju, moram hitno nazad na posa jer ovo bolovanje će me utirat u dugove 😂 i ništa nije baš točno moj broj da se prisilim skinit tih 5 kila šta sam zacrtala. Katarina mi je preprelipo ime RUSKA, SANJICH drži se, znam jako dobro gorak okus neuspjeha, MISS i zamišljam ko miss, baš imam filing da je zgodnica prava isto ko ruska, MTB i snovi 🙈, a serije ee, nikad neću prerast nažalost. Gledam sveee, talijanske stare, najviše čaroliju, zbog mode i kvazimedicine, iako ja na poslu nikad nisam skockana ko barbara nardi, nosim uniformu i ugl sam po smjene mokra jer se uvalim u lokvu, ili me ulije kiša, zaboravim presvlaku i sl 😂 onda meksičke volim di je napeto i kemija, to ne pratim nego na yt i streamovima premotavan na scene para koji se najviše svađa hahaha, gg sam gledala i maštala da imam jednog chucka da mi kupuje robu haha, al da ima malo manje otvorene nosnice. Onog brooklyn boya nisam volila, nikako nije moj tip, djeluje ko kompleksaš. Uvod u anatomiju svih 10 tis epizoda. A mario cimaro JE najbezvezniji u toj osveti ljubavi, inače mi je dosta bolji. Momak iz srednje mi je bia isti on, a muž mi je sad više ko franco haha i facom i karakterom. Ma meni je franco naaj, samo jbg onaj mario gromada izgleda baš plodno jbt, hahahhaha al stvarno, ja nez da neka može ne ostat trudna s njim. Jedino turske nisam pratila, samo šeherezadu s majkom u srednjoj i strasti orijenta jer je onaj behlul taaako lip, isto izgleda ko da svaka ostane trudna… I roba, inteerijeriii. A na kraju najbolji jedni jedini prijatelji, iako tamo ne bi da me niko oplodi 😂😂😂 moooožda chandler jer je simpa, pa nekad onako zapit se i zalomi se 😂😂😂😂 ŠALIM SE SVEE, ODO OBRISAT PROFIL, PROMINIT IME I PRAVIT SE DA SAM NOVA NEKA CURA DOŠLA NA FORUM 😂
😂😂😂 sta si ti svasta tu napisala! 🥰🥰🥰🥰🥰❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
SeniRemmus, zato što je šansa da ti trombofilija ugrozi trudnoću (pogotovo ranu), mala. Pod mala mislim manja od 50%.
Ono što oni ne uzimaju u obzir je da smo sve mi u IVF već na nepovoljnoj statističkoj grani, ne trebaju nam dodatni rizici.
Meto, super, sutra ti je dovoljno dobro.
A tko ti kriv što ne živiš u Splitu.Lala1982, super vijesti, baš mi je drago da je tako.
MTB - dr.G je tu rekao da se ne bi igrao ništa, i da heparin ne može štetiti (najgora nuspojava je da kad se porežeš, malo duže krvariš), tako da tu smo na istoj valnoj duljini zato ću ja od dana transfera početi s pikicama heparina, zlu ne trebalo. Ali morala sam dosta doktora proći dok nisam došla do nekog tko ne vidi problem u heparinu za "blage" trombofiličarke.
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Mentalno zdravlje.
Drage moje suborke imam pitanje.
U 12mj sam bila na punoj stimulacij ivf gonalima.
Imala sam transfer 2 vrhunska embrija ali nisu se primili 😞
Dok sam ležala pila sam normabel od 2mg zbog grceve.
Mene sad zanima kako ste se vi osjećali nakon prekida hormonskih terapija?
Ja se osjećam grozno, kao da mi je cijeli život upropasten.
Još sam ostala i bez posla ( realno znam da ću naći novi posao) i sad imam osjećaj da sam potpuni promašaj da je sve protiv mene, da ništa nisam postigla da ako ikada rodim dijete da ga neću imati sa čime hraniti. Strah me smrti, starosti...
Ne prepoznajem sama sebe koliko sam jadna.
Stisce me u grudima i ne mogu jesti, samo imam ispade placa 😭
Jel ima tko slično iskustvo?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Maslačakxx ti si show,placam od smijanja 😂😂😂😂
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji