Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 22:22

Linolada, dobro nam došla, i još bolje otišla, trudna. Ja ti ne mogu pomoći, ja sam hard core girl. 

Nikitta, fora da nas je obje udrilo na ono što inače baš i ne jedemo. I ovaj moj mesojed gušta. Da imamo kućnog ljubimca, danas bih ga pojela koliko sam bila luda za mesom. 

Astra81, hvala na info. Ja u Agramu imam skupu policu, pa mi je sve besplatno. Zato mi se isplati raditi tamo i pretrage koje su možda malo skuplje nego drugdje. Koliko ja shvaćam, ako imaš neki autoimuni poremećaj i zaključe da tvoj imunitet napada bebu, onda ti daju neke gadne droge koja ti ruši imunitet, ali te ne ubije.

Leia2.0 bez brige, taman kad bude jako napeto, ići ćeš na aspiraciju. Meni je bila 12DC.

rita7, ja bih prestala sa svime prije postupka. Za film - ajde ti prvo njega pogledaj, pa nam javi kakav je. 

💔💔💔

sbjelisi
    11. Siječanj 2021. 22:28

Bozma 🍀🐞

SBJelis, nema u mene nista za fet, imala jedan dvodnevni kojeg su zamrznuli jer mi je bilo lose nakon punkcije 😂
    Miss, vaza mi je super 😍

E, pa taj!! Sta ćeš s njim?

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 22:29

SBjelis, vidim da si se bacila svom snagom u ovo, ali pazi da si ne pretvoriš sve u preveliki stres. Podijeli si pretrage i suplemente po etapama, što ćeš prije FETa, a što ćeš nakon (iako se nadamo da ti neće trebati).
    Recimo za suplemente sad stvarno nema smisla da pretjeruješ, uzimaj prenatale, po potrebi D vitamin i terapiju za štitnjaču (ako se pokaže potrebnim nakon nalaza). Matična ti sad ne treba. CoQ10 eventualno možeš kupiti i početi piti sad (ali ga prestaješ piti kad krene postupak ako ti dr B tako kaže, a najkasnije nakon FETa), ali to ti je više za pripremu za idući postupak, nego za ovaj (treba ga piti 3 mjeseca). I to ti je sasvim dovoljno
    Za pretrage sam ti već rekla što bih ja. Pokušaj samo ovu štitnu i vitamine pokriti čim prije da možeš početi piti terapiju ako treba. Podijeli si po tjednima što ćeš koji tjedan odraditi. Što dođe od nalaza prije FETa, super. Što ne dođe, biti će za trudnoću ili za idući postupak.
    I ne bih istraživala za sad više od toga, da se ne preopteretiš. 

💔💔💔

sbjelisi
    11. Siječanj 2021. 22:32

Tigrica ti si spominjala Proxeed Woman? Ja to trazim po netu, vidim samo vrecice koje se tope u vodi. 30 vrecica oko 50 eur..  Je li to to?

sbjelisi
    11. Siječanj 2021. 23:08

MTB hvala. Ma prt scn sam si pvih dana sve sto ste pisale vezano za pretrage.. Pa sada proucavam i radim plan. Jesu tvoje slike one s markerima? To mi lici na tebe.. 👀🙈
    Planiram svakako pitati tetu koja nam radi sistematski preko osiguranja mogu li kompletirati neke od zbira pretraga.. Nesto cu iskombinirati. Sutra cu zvati Petrovu, ili se zaletiti tamo. 
    Od suplemenata bih uzrla neki prenatal, svodja mi se ova proxeed woman tako nešto. Ili Novalac. Vidim jos. Vit.D neki bi uzela ziher. Mat.mlijec ne sada. Puno mi je vec i ovo za pocetak. 

sbjelisi
    11. Siječanj 2021. 23:12

Btw kada sam bila u ljekarni po stimulaciju neka teta je mjerila vitamine u organizmu. Sve mi je bilo super uklj.vit D. Ca mi je bio nesta nizi... Zanimljivo, tijekom postupka mi je dr prep.uzimanje Ca i vit.C. Plus prenatal. 

11. Siječanj 2021. 23:32

SBJelis, proša je, 18.12. je bio, kad i tvoj.
    Odgledala sam ovaj film koji je Ruška preporučila, odličan.

Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 23:36

Bozma 🍀🐞

Jel da je? 😍😍😍 i meni je 👌🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

11. Siječanj 2021. 23:42

Ruska1986

Bozma 🍀🐞

Jel da je? 😍😍😍 i meni je 👌🏻

odličan, sad bi svašta nešto komentirala, a neću da kvarim ostalima, ako će ga gledat

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 00:01

Bozma ja sam zabrijala da ima još.. Znam da si pisala o ZG i tako.. Ova čiča miča 😞 osobito jer nekako.. Hm. Ugl.mislila sam da ces ipak do ZG. Razumijem ovo za posao i to..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.