Isusek, meni mobitel sve riječi pretvori u nešto neprepoznatljivo jer mi je na ENGL uvijek.
Astra hvala ti ❤ Ja zaista vjerujem da je ovo s MPO jedna od onih stvari koja se ne zna zasto se desilo ili nije. Neki ljudi imaju savršene nalaze a ono… Nista. Uzasno demotivirajuce… Zašto bi isla isključivo na FET? Bas me zanima….
Kada je tijelo preopterećeno hormonima može se smrdati receptivnost endometrij
Većini žena se to ne događa, ali FET ipak u nekim slučajevima daje bolje rezultate
Drage cure, nema sanse da sve stignem procitati, a kamo li na sve se osvrnuti. Medutim, neke stvari su me bas povukle za jezik i moram nesto napisati, iako sam procitala do str 1784, a vi vrijedno tipkate 1809.-tu stranicu 😅.
Kao prvo, Nikita, jako lijepo si opisala ovisnosti. Konkretno ovu o cigaretama. Ja sam drasticno smanjila radi postupka i svaki dan mi je tesko. Najprije sam prepolovila, pa jos prepolovila i na koncu, zavrsila na 3 dnevno. Covjek bi rekao ak mogu bez onih ostalih 17 da mogu i bez ove 3, al taj bi se prevario 🤦🏻♀️
Enivejs, planiram i to ukinuti kroz koji dan. Jako, jako mi je tesko. Tako da....ako mi zene moramo, moraju i muski! Zasto bi se oni zabavljali i pusili 😂
Druga tema, hvala na savjetima za proizvode bez stetnih sastojaka. Uvijek jako korisno.
Konacno, treca tema - itekako ima polaznika u ovom mjesecu! Ja sam krenula s pikanjem i tu vrijedno kukam svaki dan. Danas mi je 4.dan davanja injekcija i jajnici su mi kao baloni koji ce svaki cas puknuti. Napeti su u svakom polozaju (sjedecem, lezecem, you name it).
Oblacila sam kaput danas i zbog toga me jako zabolilo. A napetost je prisutna od 0-24. Ne znam je li to normalno, da sve to bukne tako brzo. 4.injekciju sam dala tek veceras. Iskustva?
Prvi uzv mi je 14.1., dakle za tri dana, pa me mozes upisati tako na listu MTB ako ti se da.
S ovako nabubrenim jajnicima, tesko mi je zamisliti da ce se to istim tempom povecavati jos tjedan ili desetak dana. Pa eksplodirat cu 😱
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Baš tražim po svim pretragama koje sam radila i evo našla račune od Bete..
MPO konzultacije 650kn ( waaaaaaaay too much)
UZV ginekoloski 300kn
UZV folikulometrija 200kn
Hm...
oharascarlett14@gmail.com
Cure, evo link na film tko nema HBO, vuče me gledat jer baš je zanimljivo gledat sa strane ono šta i sam prolaziš
https://www.uwatchfree.vg/2019/09/only-you-2019-full-movie/
Bozma ja sam opet zaboravila kada ti ides na FET 🙈👀
Mattan za obilazak DM-a s aplikacijom haha da tocno tak i ja... sam gledam gdje su prodavacice i kak sigurno misle da ili zelim nes ukrast ili nisam svoja.....
Netko je pisao da nije vadio prolaktin ja vam savjetujem da ga izvadite meni na nalazima je jedino on povisen (i to u granicama normale ako gledas breyer skalu) i ovulacije su mi prije terapije bile losije nego nakon tako da valjda ima nesto u tome pa mozda i za kvalitetu js nije lose provjerit .....
pitanje: da li pijete ove cajeve vrkutu i marulju? ja sam pila/prestala....sad sam opet pocela ali ako cu uc u postupak ne znam da li je bolje da opet prestanem?
film: ima jedan film naše tematike izgleda kao glupa komedija po traileru - MAKING BABIES ali mozda nije lose za razbibrigu, nisam jos pogledala ali sad sam se sjetila kad pricate o mpo filmovima- jer valjda sam se bojala previse znat o tome jer "ne cu valjda ja to sve trebat" ali sad cu ga bas s guštom pogledat i nadam se nasmijat :)
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
MTB sta si vadila od vitamina i ima neka zbirna preteaga koja obuhvaca vit.D, Fe, vit.B, folnu.. Gledam na Breyeru samo vadjenje vit.D je 220kn 😳😳 Sta da kazem soc.gin.da mi da, uputnicu da vadjenje vitaminskih pretraga? 👀😳🙈🍷
SBJelis, nema u mene nista za fet, imala jedan dvodnevni kojeg su zamrznuli jer mi je bilo lose nakon punkcije 😂
Miss, vaza mi je super 😍
SBjelis, ma što god da si uzela, bolje je nego ništa. I ja sam uzela par slabih dodataka, pa sam ih svejedno kroz neko vrijeme potrošila, u kombinaciji sa boljima.
Svježa matična mliječ je jako skupa, ali je uvijek na akciji negdje tako da se može dobiti za 20, 30 % popusta.
Što se tiče tvog sistematskog, super da ćeš obaviti pregled dojke i dobar dio krvnih pretraga koje ti trebaju.
Šteta što nema još UZV štitnjače i ostalih hormona štitnjače (osim TSH). Ne znam možeš li ubaciti još nešto, ovisno koji deal tvoja firma ima s njima. Nekad daju i dodatne pretrage besplatno ili sa popustom.
Moja šefica je zakon, ona meni da sve što mi treba.
HTZM je Petrova 3, nisam znala da postoji ta žurna opcija. Dobro da znam za ubuduće. Ali, kao što rekoh, nisu mi nikad ni odgovorili na mail gdje sam tražila informacije/htjela se upisati.
Samo jedno upozorenje, ginekolozi imaju naputak da ne daju uputnice za trombofiliju i imunološke pretrage osim u slučajevima ponavljanih pobačaja. Tako da, pravi se blesava, traži, a budi spremna i na suze i manipulaciju (ja, prastara, zadnja prilika za bebu, šmrrrrc) ako treba. Ja sam bila sretna s onim što mi je ginekologica dala, iako mi nije dala sve - svaka uputnica je ušteda, a to mi treba u ovom maratonu.
I potvrđujem Astra81, FET ima bolje rezultate nego ET - iako, u ovom sportu ništa nije garancija.
Za vitamine, nema zbirna pretraga, ja sam sve vadila privatno (svako vađenje krvi mi je 1000kn +), ali možeš pitati ginekologa uputnicu, to će ti svaki dati i nema smisla da ne iskoristiš. Samo pošalješ popis svih krvnih pretraga koje ti trebaju (koliko se sjećam, to ti je MTB napisala prije par dana , samo izbriši one koje ionako imaš preko sistematskog. TSH ostavi, da budu svi hormoni štitnjače iz iste klinike).
I osim početne stranice, počni čitati i potpise
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji