Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 08:55

Aurora, Anksimoron bingo!! Da, to je to!. Sjecam se da je netko komentirao da je prep.dr.iz Petrove radi kvalitete js... Hvalaaa! Narucujem!!

oharascarlett14@gmail.com

VM
    12. Siječanj 2021. 09:05

Pozdrav cure,

Molim vas preporuku za vitamine za poboljšanje spermija, ginekologica nam je savjetovala da M nešto uzima po pitanju toga.
    Koristite li vaši nešto? Proguglala sam i pročitala da nekome pomogne, nekome ne, ali možda da probamo pa možda se što i malo popravi. Hvalaaaa

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 09:11

VM

Pozdrav cure,

Molim vas preporuku za vitamine za poboljšanje spermija, ginekologica nam je savjetovala da M nešto uzima po pitanju toga.
    Koristite li vaši nešto? Proguglala sam i pročitala da nekome pomogne, nekome ne, ali možda da probamo pa možda se što i malo popravi. Hvalaaaa

Moj je koristio Profertil, ali sve je to kratkorocno poboljsanje bilo.. Bar kod nas! Doslovno prvo stresiranje i rezultati opet krenuli nizbrdo. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

VM
    12. Siječanj 2021. 09:17

Ajme, pa moj je pod stresom non stop, baš je ono nemirna osoba, samo posao, posao, stalno trči amo tamo, sto obaveza u glavi. Sjećam se kako mu je prije par godina bila sperma puno veće količine, a očito i kvalitete i onda se nešto zmrdalo tokom godina  i sve se srozalo.  Gledam samo da se nečeg uhvatimo za bilo kakvo poboljšanje između postupaka. Stvarno ću izluditi od tih misli i loših ishoda. Očito se ja ne znam s tim nositi, zaokupim se tu i tamo s nečim ali podsvjesno samo na to mislim.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Matkiša 😎
    12. Siječanj 2021. 09:27

Vm moj je mužić popravio sa Maca prahom i Q10. Uz bademe, bobičasto voće....
    Sanjich meni su super pomogle Panatus forte tablete za kašalj, mislim da su se tako zvale... Doktorica je rekla za taj sirup koji sam pila da je to i najveća doza koju kao smiješ preslaba i za djecu... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sunny_🐣
    12. Siječanj 2021. 09:34

TirelessIvy vjerujem da si uzbuđena, još malo pa kreceš  super mi je što liječnik pokušava ići sa blagom stimulacijom. Ja inace mrzim tablete i bilo kakvo filanje tijela nepotrebnim stvarima. Pokušavam što više toga sa načinom života i zdravom prehranom isbalansirati i već se sad grozim tih hormona koje ću morati piti  ali ako će to sve rezultirati našim bebacem onda ću sve natrpati u sebe . Želim vam da vam ovaj postupak odmah uspije, dovoljno ste čekali  a stanova će uvijek biti.
    VM moj sad pije matičnu mliječ i Profertil. Čitajući po netu smo odlučili pokušati s tim.
    ______
    Cure jel ovi filmovi koje spominjete imaju happy end?  

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 09:37

Sanjich ja san dušu iskasljala bas nakon tra sfera me bilo uhvatilo. Mislila sam da cu zametke iskaljati koliko sam se grcila i to svakih valjda 10min. Jos kasljem, testirala sam se na covid, ne kontam sta mi je... Ne znam smijes li sada propolis? I one sljez sirupe?

Sad vidim u spamu da je na iHerbu 15% off. Neki dan ste sponminjale iHerb..

Aurora ova kontrola vitamina je bila putem nekog aparata... Nije vadjenje krvi. Ne znam kako Solgar to radi.. Ali bilo je fora. Kako si ti danas?

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Siječanj 2021. 09:53

VM

Pozdrav cure,

Folio Man je pomogao mom mužu da popravi morfologiju... Sa 0% je došao do 12% u samo 2 mjeseca..... neznam dali je to pomoglo (jedino je to koristio), ali može pokušati 😊😊😊

endometrioza

Sunny_🐣
    12. Siječanj 2021. 09:58

🌺Dada🌺

VM

Pozdrav cure,

Folio Man je pomogao mom mužu da popravi morfologiju… Sa 0% je došao do 12% u samo 2 mjeseca….. neznam dali je to pomoglo (jedino je to koristio), ali može pokušati 😊😊😊

Dada taj Folio Man sam tražila, ali nisma uspjela naći kod nas. Vi ste to preko neta naručili ili?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Siječanj 2021. 10:02

Sunny_

🌺Dada🌺

VM

Pozdrav cure,

Folio Man je pomogao mom mužu da popravi morfologiju… Sa 0% je došao do 12% u samo 2 mjeseca….. neznam dali je to pomoglo (jedino je to koristio), ali može pokušati 😊😊😊
    Dadataj Folio Man sam tražila, ali nisma uspjela naći kod nas. Vi ste to preko neta naručili ili?

Ja sam to kupila u apoteci ovdje u Njemačkoj. Neznam dali ima u HR i pod kojim nazivom, ali pokušaj naručiti preko interneta, vjerujem da ima...😊 Ako ne uspiješ javi pa ću ti ja poslati, nije mi problem 😊

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI