Jutro cure 😘😘
I ja cu ga danas pogledat jel se plaće na to? 😳🤣
Meni najgore ujutro dok se jos ne popisam. A kad se popisam ne pada mi na pamet vise test ha ha ja samo prvi jutarnji priznajem 🙇
Ne pisem puno oko svoje prehlade al sad amo muz i ja vec zabrinuti.. Jako bas jako kasljem i to oni napadaji kaslja i lagano bol u plucima… Vec 4ta noc i vecer tako je bila.. Naravno ja nista nisam uzimala od lijekova i sad i radi toga zelim sto prije saznat jer ne znam kako cu bolesna na posao… Jos sam danas i sutra na godisnjem..
Ne place se.. Bar ja nisam 🤷🏻♀️😂 jel imas temp?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro cure 😘😘
Meni najgore ujutro dok se jos ne popisam. A kad se popisam ne pada mi na pamet vise test ha ha ja samo prvi jutarnji priznajem 🙇
Ne pisem puno oko svoje prehlade al sad amo muz i ja vec zabrinuti.. Jako bas jako kasljem i to oni napadaji kaslja i lagano bol u plucima… Vec 4ta noc i vecer tako je bila.. Naravno ja nista nisam uzimala od lijekova i sad i radi toga zelim sto prije saznat jer ne znam kako cu bolesna na posao… Jos sam danas i sutra na godisnjem..
Nemam, samo kasalj ludi i nos tu i tamo pusen..
Jutro cure 😘😘
Mozda neke Septolete ili tako nest? Ja kad kasljem(a to je stvarno rijetkost), najgore mi bude navecer i po noci. A pluca te bole od tog kaslja...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tigrica ti si spominjala Proxeed Woman? Ja to trazim po netu, vidim samo vrecice koje se tope u vodi. 30 vrecica oko 50 eur.. Je li to to?
Sbjelis da, to je prašak u vrećicama. Možeš i na ovom linku naručiti, ispadne dosta jeftinije. https://www.proxeed.com.hr/kupi-proxeed-women
Nju su oko 3kom došla 800 i nešto kuna, a ovako iz ljekarne je samo jedna kutija 375kn. Evo ti link za narudžbu. Ja ga koristim sad dva mjeseca, preporučila mi ga je moja mpo doktorica za kvalitetu stanica, da je ona osobno vidjela pomak od toga..e sad jel je ili nije ne znam, meni ogdovaraju jer su unutra odmah i svi vitamini kao u prenatalu... Osim toga još pijem omegu i d vitamin. Ne želim pretjerivati.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure, evo link na film tko nema HBO, vuče me gledat jer baš je zanimljivo gledat sa strane ono šta i sam prolaziš
https://www.uwatchfree.vg/2019/09/only-you-2019-full-movie/
Dobro da sam vidla, pogledati ću večeras
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Btw kada sam bila u ljekarni po stimulaciju neka teta je mjerila vitamine u organizmu. Sve mi je bilo super uklj.vit D. Ca mi je bio nesta nizi… Zanimljivo, tijekom postupka mi je dr prep.uzimanje Ca i vit.C. Plus prenatal.
E, ovo ti je super ideja!! Iskoristiti kad u ljekarnama vade besplatno... Baš gledam popis, ne piše za koju je godinu, nadajmo se da ažuriraju stranicu, pa si škicnite cure da li ima u vašem gradu uskoro https://www.solgar.hr/index.php/ljekarne-2
Tigrica ti si spominjala Proxeed Woman? Ja to trazim po netu, vidim samo vrecice koje se tope u vodi. 30 vrecica oko 50 eur.. Je li to to?
Nisam spominjala, netko drugi od cura je to trošio. Ne ja…
To je meni preporucila AuroraB… ja sam si jucer bas narucila preko interneta... pije se jedna vrecica dnevno, pise najbolje prije dorucka zbog apsorpcije... trebalo bi mi doci za 2 dana... dosta je povoljnije nego u ljekarnama...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Jutro cure 😘😘
Mozda neke Septolete ili tako nest? Ja kad kasljem(a to je stvarno rijetkost), najgore mi bude navecer i po noci. A pluca te bole od tog kaslja…
Od utorka cuclam tantum verde i spricam sprej u grlo, svaki dan min 2litre caja toplog popijem.. Bas se trudim al kasalj ne staje. Zato sam se sad malo i zabrinula bas cu probat nazvat doktoricu mozda mi da neki sirup.. Sad vidim da nije lako razbolit se a ne smijes pola ljekova... Pazite se nase trudnice 😘😘❤️
Tigrica ti si spominjala Proxeed Woman? Ja to trazim po netu, vidim samo vrecice koje se tope u vodi. 30 vrecica oko 50 eur.. Je li to to?Sbjelis da, to je prašak u vrećicama. Možeš i na ovom linku naručiti, ispadne dosta jeftinije.https://www.proxeed.com.hr/kupi-proxeed-women
Nju su oko 3kom došla 800 i nešto kuna, a ovako iz ljekarne je samo jedna kutija 375kn. Evo ti link za narudžbu. Ja ga koristim sad dva mjeseca, preporučila mi ga je moja mpo doktorica za kvalitetu stanica, da je ona osobno vidjela pomak od toga..e sad jel je ili nije ne znam, meni ogdovaraju jer su unutra odmah i svi vitamini kao u prenatalu… Osim toga još pijem omegu i d vitamin. Ne želim pretjerivati.
Ja sam isto sve to narucila 🤣🤣🤣 e a kako si raspodijelila kad sto pijes? Jer i to je kao bitno?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Maslacak yeees, so exciting da ćemo se pratiti 😍🙏🏼
AuroraB vidjela sam trailer, malo mi je to sad preteško, trenutno sam na lakšim temama, djeca su tjedan dana kod nas na zimskim praznicima, gledaju se obiteljski filmovi, avanture i komedije, igramo društvene igre, kuhamo, crtamo, ponavljamo za školu. Uživancija ❤️ Ali, na popisu mi je, sigurno ću ga gledati. HBO imamo, ali slabo gledamo išta tamo otkad je GOT završio. Stavila sam si sad Only You na listu, ali čini mi se kao da sam ga već gledala. Sretan ti i brz oporavak. Za jajovode se sad na tvom mjestu ne bih opterećivala. Mislim da ne možeš raditi nikakve pretrage 6 tjedana nakon ovakvog zahvata, no neka me isprave ako griješim. 😘
Film ima happy end, samo da znaš i poučan je u svezi muško ženske perspektive Baš ti je ispunjen život s tim klincima... "donedavno" me takve stvari nisu previše zanimale, sad bih stvarno voljela da u našoj kući bude dječjeg smijeha i plača 😌
Sortiraj odgovore
Najstariji