Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    12. Siječanj 2021. 10:08

🌺Dada🌺

Sunny_

🌺Dada🌺

VM

Pozdrav cure,

Molim vas preporuku za vitamine za poboljšanje spermija, ginekologica nam je savjetovala da M nešto uzima po pitanju toga.
    Koristite li vaši nešto? Proguglala sam i pročitala da nekome pomogne, nekome ne, ali možda da probamo pa možda se što i malo popravi. Hvalaaaa

Folio Man je pomogao mom mužu da popravi morfologiju… Sa 0% je došao do 12% u samo 2 mjeseca….. neznam dali je to pomoglo (jedino je to koristio), ali može pokušati 😊😊😊
    Dadataj Folio Man sam tražila, ali nisma uspjela naći kod nas. Vi ste to preko neta naručili ili?

Ja sam to kupila u apoteci ovdje u Njemačkoj. Neznam dali ima u HR i pod kojim nazivom, ali pokušaj naručiti preko interneta, vjerujem da ima…😊 Ako ne uspiješ javi pa ću ti ja poslati, nije mi problem 😊

mislim da ga u HR nema, sad tek vidim da ste vi u DE. Probat ćemo sad prvo sa Profertil, ako to ne uplati naručujemo Folio Man. Hvala ti 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

ShanghaiBaby
    12. Siječanj 2021. 10:08

Pozdrav svima!

Ja danas krecem sa Elonvom 150, koja bi trebala zamjeniti dužu terapiju.U ned. bi UTZ trebao pokazati rezultat.
    S obzirom na moje loše JS, a dobre rezerve, lijek bi trebao potaknuti da tijelo proizvede što više JS, pa lutrijom možda koja i bude pobjednička.
    Kako sam velika kukavica kada su inekcije u pitanju, MM preuzima taj dio zadatka. 
    Uz to koristim samo Proxeed Woman od 8/2020, pokušavam jesti što više zelenjave i ribe.

Sretno svim budućim mamasitama! 

darliv
    12. Siječanj 2021. 10:12

VM nas spermio je dosta dobar, na zadnjem smo imali 32% i doktorica je komentirala da ih ima bas puno, ali da uzme neke vitamine, tako da sam narucila ove:
    https://www.tvojaljekarna.com/webshop/almagea-formula-vrec-gratis-p-9864.html pa cemo ponoviti spermiogram za nekih mjesec dana jer mi treba novi nalaz za postupak mjesec iza toga, ali sam narucila za tri mjeseca.. 
    I gledam proxeed u srbiji na njihovih web ljekarnama oko 220 kn 😐

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 10:29

VM

Ajme, pa moj je pod stresom non stop, baš je ono nemirna osoba, samo posao, posao, stalno trči amo tamo, sto obaveza u glavi. Sjećam se kako mu je prije par godina bila sperma puno veće količine, a očito i kvalitete i onda se nešto zmrdalo tokom godinai sve se srozalo.Gledam samo da se nečeg uhvatimo za bilo kakvo poboljšanje između postupaka. Stvarno ću izluditi od tih misli i loših ishoda. Očito se ja ne znam s tim nositi, zaokupim se tu i tamo s nečim ali podsvjesno samo na to mislim.

A znam... Al sta je, tu je! Nema nam druge nego se ulovit u kostac sa svim ovim problemima.. I neka te ne brine to, sve se da rijesit! 😊 kod nas je zadnji spermio pokazao morfologiju 3%, o broju spermica da ni ne pricam(sve u nekim najnizim granicama)pa evo, ja trudna. Znas kad su me zvali iz klinike i oni bili u soku, da moze takvo pogorsanje biti tako kratkom roku. 🤷🏻‍♀️ Cure su ti dosta toga predlozile pa probaj nest od tog narucit i neka pije redovito. Ne vjerujem da ce pozitivan rezultat izostat! 🙏🏻🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi

Darliv proxeed woman je 268kn ako uzmes direktno od njih. 
    Shangaibaby sreeetno! A kako često onda ide pikanje s enolvom? Samo jednom? 

oharascarlett14@gmail.com

SBjelis

Sanjich ja san dušu iskasljala bas nakon tra sfera me bilo uhvatilo. Mislila sam da cu zametke iskaljati koliko sam se grcila i to svakih valjda 10min. Jos kasljem, testirala sam se na covid, ne kontam sta mi je… Ne znam smijes li sada propolis? I one sljez sirupe?

Sad vidim u spamu da je na iHerbu 15% off. Neki dan ste sponminjale iHerb..

Aurora ova kontrola vitamina je bila putem nekog aparata… Nije vadjenje krvi. Ne znam kako Solgar to radi.. Ali bilo je fora. Kako si ti danas?

Ajme tako i ja.. Kasljem i razmisljam di ce zametak zavrsit hahah 😳😳

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 10:30

ShanghaiBaby

Pozdrav svima!

Ja danas krecem sa Elonvom 150, koja bi trebala zamjeniti dužu terapiju.U ned. bi UTZ trebao pokazati rezultat.
    S obzirom na moje loše JS, a dobre rezerve, lijek bi trebao potaknuti da tijelo proizvede što više JS, pa lutrijom možda koja i bude pobjednička.
    Kako sam velika kukavica kada su inekcije u pitanju, MM preuzima taj dio zadatka.
    Uz to koristim samo Proxeed Woman od 8/2020, pokušavam jesti što više zelenjave i ribe.

Sretno svim budućim mamasitama!

Sretno 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

VM
    12. Siječanj 2021. 10:34

Nešto ćemo uzeti od ovoga, zasada koristimo oboje matičnu mliječ, ja stvarno redovito a on kad se sjeti
    Ja bi najradije i te neke fertil i macu i Q10 i za smirenje, cijelog bi ga natrpala ali neću da još ne rikne od svega toga 
    Baš kako Shanghai kaže, sretno nam svima  Prekrasan je onaj popis trudnica, daj Bože da svi što prije budemo na njemu.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 10:46

manemoj

Cure javite jel se plače na tom filmu? Jer ako se ne plače bi pogledala ali ako ću tuliti na najjače preskačem.
    Ne znam jeste pogledala instant family ali ja sam dušu isplakala, ono jecala, pogledam muža a on briše suzu i govori koji glup film 🙈😅 ja reko jelda i plačem kao da sutra ne postoji.. i onda si ga pustim za par dana i opet isto 🙈
    SBjelis javi se za termin instrukcija, vjeruj mi, ne želiš doći u nemilost 😬

Manemoj hihi brijem najbolje da krenemo odmah, mislim da sve dublje tonem. Listam forum cijelo jutro gore dolje trazim sta ste kupile preko iHerba, ne usudim se pitat 🙈👀😋

oharascarlett14@gmail.com

ShanghaiBaby
    12. Siječanj 2021. 10:48

SBjelis

Darlivproxeed woman je 268kn ako uzmes direktno od njih.
    Shangaibaby sreeetno! A kako često onda ide pikanje s enolvom? Samo jednom?

Hvala SBjelis! 

Inekcija je debela ko 3 klasične, ali emulzija je ispod dva sloja te plastike, pa izgleda gore nego što je. 
    Elonva je jača terapija koja u kraćem roku ima brže djelovanje i pika se samo jednom. Moraš biti oprezan sa špricom jer nema stajanja kada jednom pritisneš, već treba odjednom ušpricati sadržaj (mehanizam ima neki feder, koji kod zastoja zakoči i ne dopušta daljno pražnjenje sadržaja).

Nisam još imala iskustva s ovim lijekom, valjda će biti produktivno. Na mene očito standardni hormoni ne djeluju, :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI