Koliko postupaka u 1.mj🤩
Miss, može, imamo dogovor🙂
Shangaibabykoliko plaćaš Proxeed women i otkud naručuješ? Ja iz ljekarne Coner, 375kn kutija.
Vi ste sve neke mršavice, posudim vam ja svoje kilice🙈
Draga AuroraB,
Kada narucis direktno od distributera cijena je niza. Samo posalji mail na: info@proxeed.com.hr i poslati ce ti predracun za uplatu. Kada uplatis oni ti posalju postom. Dode za 2 dana max. Ja uvijek narucim 3 kutije odjednom (804 Hrk), pa da imam zaliha.
Prije Proxeeda sam pila raznorazna cuda, od folne do omega3, cajeve i to na preporuku ginekologice. Nakon sto mi je rezultat JS bio katastrofalan, prof. me pitala tko mi je uopce rekao da to sve uzimam i da je najbolje krenuti sa tim Proxeedom jer je provjereno dobar i ima sve potrebne stvari za organizam o jacanje JS.
Hvala ti puno… onda mi je samo on dovoljan? Ili bi trebala uz to jos nesto
Ja sam stvarno svasta previse koristila, samo sam kljukala u sebi i mislila ma sta god da uzmes ne moze skoditi. Medutim na iducem postupku, sve su mi JS propale i onda kada smo krenule u daljno ispitivanje profa me skuzila i ljutila se sto takve stvari uopce uzimam.
Njena preporuka je samo taj Proxeed jer sadrzi sve sastojke koji su potrebni ( i folnu etc.), jednu na dan uzmes i to je to. Uz to se naravno treba zdravo hraniti.
Shangaibaby pa to je drastična razlika u cijeni😲 Taman mi je neki dan stigla kutija.. dobro da nisam odmah uzela 2kom kao prvi put.
Anksimoron ja pijem još uz to Omegu Full spectrum od Solgara, on sadrži cijeli kompleks Omege i D3 vitamin, plus koristim vitamin D u spreju.
MTB i mene boli jajnik sada i krenulo mi lagano krvarenje, pa se nadam da su to ciste...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB Tiki je vec u 9tt ne u 7tt 😂, znam ide vrijeme.
Jel netko spominjao cjepivo na kovid ili sam nesto predvidjela? Znam za betaplus. Oni su za cjepivo, ali dve mjeseca od cijepljenja se ne ide u postupak.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Aurora ja sam nakon laparo vanmaternicne 2,3 dana nakon bas obilno prokrvarila i otisla na hitnu jer sam se prepala pa su mi rekli da je to sve normalno. Tako da se nemoj prepasti ako bude!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee hvala! Čula sam se ja i sa dr. M. jer mi je rekao da mu se obavezno javim, pa je rekao da je to normalno...
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Shangaibabypa to je drastična razlika u cijeni😲 Taman mi je neki dan stigla kutija.. dobro da nisam odmah uzela 2kom kao prvi put.
Anksimoronja pijem još uz to Omegu Full spectrum od Solgara, on sadrži cijeli kompleks Omege i D3 vitamin, plus koristim vitamin D u spreju.
MTBi mene boli jajnik sada i krenulo mi lagano krvarenje, pa se nadam da su to ciste…
Tnx cure... idem sad sve naruciti... jesi dobro? Koliko ces biti u bolnici? 🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Anksimoron ja sam ti doma 🥰
Jutro cure, zelim vam svima super tjedan !!!
Maslacakxx hvala ti, cuvam ko oci u glavi ❤️
AuroraB vidimo se onda 👌
Nikkita nadam se da ce uskoro biti puno vise dobrih vijesti od tebe na ovom forumu, sigurna sam da to svi jedva cekamo citati...do tad,drzi se 🥰🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Aurora tvoja priča je prava lekcija nama svima. Hvala što si sve podijelila na forumu i dobro i loše. Ako ti nije prestresno i ako te ne opterecuje previše razgovaraj sa liječnicima u IVFu. Jesu i oni samo ljudi, ali u tvom slučaju je bilo više stvari na koje se apsolutno nije ispravno reagiralo. Čuvaj se i želim ti brz oporavak
Čupica ti si danas na konzultacijama kao se ne varam? Sretno i javi kako je prošlo
_________
Ajme cure čitam vaše komentare na muževe i cigarete i dođe mi da vrištim. MM ima spermiogram kakav ima. Lik u svom životu nije zapalio cigaretu, pivo popije tu i tamo u društvu, hranimo se zdravo i živimo zdravo, nikad nikakav problem sa seksom. Urolog ga pregledao i nije mu jasno otkud takav spermiogram. Fizionomija normalna (štoviše baš je zgodan ), dlakavost normalna. Jedino što je komentirao su nešto manji testisi, ali ništa što bi upućivalo na 0 spermija. Oprostite na kukanju, to sam morala izbacit
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Aurora tvoja priča je prava lekcija nama svima. Hvala što si sve podijelila na forumu i dobro i loše. Ako ti nije prestresno i ako te ne opterecuje previše razgovaraj sa liječnicima u IVFu. Jesu i oni samo ljudi, ali u tvom slučaju je bilo više stvari na koje se apsolutno nije ispravno reagiralo. Čuvaj se i želim ti brz oporavakČupica ti si danas na konzultacijama kao se ne varam? Sretno i javi kako je prošlo
_________
Ajme cure čitam vaše komentare na muževe i cigarete i dođe mi da vrištim. MM ima spermiogram kakav ima. Lik u svom životu nije zapalio cigaretu, pivo popije tu i tamo u društvu, hranimo se zdravo i živimo zdravo, nikad nikakav problem sa seksom. Urolog ga pregledao i nije mu jasno otkud takav spermiogram. Fizionomija normalna (štoviše baš je zgodan), dlakavost normalna. Jedino što je komentirao su nešto manji testisi, ali ništa što bi upućivalo na 0 spermija. Oprostite na kukanju, to sam morala izbacit
Tako i moj! Ali je prebolio i zausnjake kao mali i dr nam je rekao da je vrlo vjerovatno to najveci uzrok tako losih spermiograma..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji