Sanjich,Bozma , cure iz St KBC, jel znate koliko dugo se cuvaju smrzlici 🐧🐧 u bolnici? Nisam to nikad pitala ...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sunny hvala i ja zelim da kod vas sve prodje u redu🥰
Bozma koje auto vozis? 😜haha
Poklonim vam ja svojih 6kg viska, ne trebate se osjecati duznim, rado poklanjam😂😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Miss kod nas je cuvanje 3g uracunato u cijenu, a kod bolnice mislim da se neograniceno cuvaju..
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Meto kad točno krećeš, kad trebaš dobiti M?
Ja sam super... sretna što je sve iza mene.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nikitta, trebam savjet. Kako sam odlučila ostat samo na kolagenu, završila sam sa probiotikom prije 2-3 tjedna, ali mi fali. Baš mi fali, probala sam jeftinije opcije, ali kao da ga ni ne uzimam, pa sam opet uzela onaj skupi, pa sad gledam uštedit bar na kolagenu. Vidila sam da je na fejsu netko tražia preporuku za kolagen pa su u komentarima neki preporučili ovaj:
https://shopbuilder.hr/zastita-zglobova/biotech-usa-collagen-liquid-1-lit-p14992
Šta misliš? Pakiranje je duplo veće nego od onog našeg, sadrži duplo više kolagena po dozi, onaj naš ima cink, ovaj selen. Jedina razlika što onaj naš sadrži MSM.
Ruska86 nije prebolio zaušnjakeMeto kroz dva tjedna će ponoviti spermiogram koji će se analizirati do u detalje. Ako i to bude 0 onda ide na daljnje pretrage i na kraju biopsija. On je prvi spermio radio u Bryeru u ZGu i doktor Š iz IVFa mi je odmah rekao da je to greška. Da u Bryeru citolozi gledaju sgram, a ne biolozi. Urolog nam to nije komentirao kad je vidio sgram. Tako da će sad ponoviti spermio najvjer u IVFu pa ćemo vidjeti. Želim vama sreću u novom postupku
Mi baš čekamo da vidimo šta će reć urolog za sad imamo dva mišljenja da je greška i da samo treba ponovit spermiogram 🤞🤞 nadam se da će se i vama i nama pokazat da ipak ima nešto
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Aurora trebam sutra dobit m, pa sa iducom mengom. Znaci tamo negdje oko 10.02. Imam neki strah, nije mi do sada bio takav, kao da jedva cekam, a onda me hvata panika da stvarno dolazi taj dan polako. Mislim da je to vise strah od neuspjeha..
drago mi je da si dobro osjecas! Koliko traje oporavak nakon operacije, nezz jesi pisala, kad bi mogla ponovo na postupak?
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Anchyy123 draga sretno 🤞🤞 javi što će vam urlog reći. Držim vam fige na najjace. Ono bar da nađu nešto da imamo priliku ići na MPO 🙏
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Prilazem broj genetike u Klaicevoj - izravni za narucit se na kariogram. Najmanje se ceka na red, mene su vec htjeli ovaj utorak ubaciti. Vadi se izmedju 8 i 9, rezultati za tri tjedna ako su dobri dobijete postom, ako su losi, nazovu vas.
Drzite fige, imam strasni strah od ove pretrage
01 4600 104
Slee MM i ja smo isto bili na kariogramu u Klaićevoj, prošle godine. Samo sam ti htjela reći da su i meni rekli da će me zvati ako nešto ne bude u redu, ali me gospođa zvala da mi kaže da su nalazi u redu i da stižu poštom (to slanje poštom je potrajalo jer se uvijek čeka odgovorna osoba da nalaz potpiše). Tako da znaš ako ce te zvat da se ne prepadneš da je nešto loše.
Bozma evo info jedna za tebe. Upravo sam pricala s njima iz ivf-a. Dogovorila sam konzultacije. Ugl direktno sam pitala, da li ce me primiti u protokol, radi niskog amh, ako nece da necu niti dolazit. Rekla mi je da je neeko pravilo da bi triba bit minimalno 5. Ali da pustaju sve zene. Da dodem i da nece bit problema! Nadam se da ces i ti zvat
🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji