Korisnickoime, pusi ko turcin, kutiju ja vidim, a ono sto na poslu popusi tko zna koliko 😂. Kupio je onaj iqnesto pa sad kombinira i svaki dan kaze da ce se ostavit svega, to slusam vec 7 godina
😁. Spermiogram su mu otkako smo krenuli u Cita i kad su rekli da apstinencija ne bude duza od 2 dana poceli komentirat da je odlican, pa smo tako i za bolnicu gledali da ne bude duze od 2 dana. Jedino sto mu onda kolicina toga bude mala, 1 ml. Za postupak odlicno, za prirodno bas i ne, tako su nam rekli
Mi smo imali najlosije rezultate spermio dok je pusio.
Uglavnom prvi spermio ikad mu je bio pre los i onda je kao poceo malo raditi na njemu, dodaci ovo ono i sljedeci je bio kap bolji. Onda se dogodio napad bolesti pa smo sve odgodili i totalno je promjenio nacin zivota. Kad se sve to malo smirilo ponovo smo krenuli po nalaze, napravili spermio koji je bio ponovo loš ali ja sam nakon mjesec dana od tog loseg ostala trudna. Mi to pripisivamo njegovoj promjeni načina života koja je mozda poboljsala spermije. Znas kako neko nezdravo zivi, pije, puši, jede smeće, ne vjezba, ne spava uredno i izvanka izgleda kao maneken, a iznutra ustvari ima 100 bolesti, e tako ja mislim za te spermije, oni njima izgledaju izvanka divni ali iznutra nisu takvi.
Sada se taj način zivota ustalio, ne pusi, relativno zdravo jedemo, uzimao je mijin caj, neke vitamine. I sada nam dolazi do normo. Također, za sve te lose spermiograme je bio komentar da moze za ivf, sto je i normalno jer je njima dosta jedan,a prirodno tesko ali se moze dogoditi. Eto nama se dogodilo ali tek nakon sto je on svoj organizam nekako doveo u neki red.
Hvala cure... ljubim sve 😘 malo cu se pozabavit s tim... da znam da moram 3 mjeseca pa nekako taman tako i necu u sljed postupak...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sbjelison je dobro rekao da to neće dobro završiti, ali nije to temeljito popratio… No dobro, sad je to iza mene😚 Kako si ti?
Bozmamalo sam i zaboravila na tu tvoju "nesuđenu" doktoricu… ti isto stvarno nisi imala sreće, nisu ti se stvari poklopile… Očito da se u bolnicama kriju dragulji od doktora ali se predugo čeka na termin ili da se stvari dovedu u red, a mi smo nestrpljive…..
Pa da, dobro si rekla, iz dosadašnjeg iskustva bi rekla da oni puno više paze na te neke detalje, ali su preopterećeni, dežurstva, vizite, operacije, ambulanta, hitna. I baš mi se namjestilo da je 2 postupka nisam vidjela, na konzultacijama za drugi u žurbi mi je napisala protokol za prva 4 dana i kasnije kad je krenilo nje nije bilo a drugi doktori mi ništa nisu htjeli dat bez nje pa sam ostala bez svih folikula, ispucala postupak za ništa, od početnih 8 folikula došla na 1 dvodnevni embrij, a i treći mi je bila druga dr. koja je napravila takav cirkus ni za šta. Ne znam zašto je privatnicima toliko teško na konzultacijama koje toliko platimo malo pogledat nalaze, iskombinirat neki protokol koji ima smisla, na kraju krajeva oni rade samo to, nije da nas se moraju rješit što prije jer nekome treba carski.
AuroraB i ti meni,ne znam zasto..kad dodes u ST javi se za kavu 🥰
Women name cuvajte si i ti i beba, bit ce sve ok,samo odmaraj!
Mandarinkica zato sto na 2.insemibaciji spermiogram nije bio nesto bajan, pa je embriologica rekla da nema smisla nastavljat sa aih nego da predem odmah na ivf..taman se potrefilo da im je rupa u 8.mjesec jer su inace tad na kolektivnom godinjem,ali ove god nisu bili i ja sam tad upala odmah na ivf .bas sam imala srece..
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Evo me cure doma, doktorica kaže da je beba super, cerviks zatvoren i dovoljno dugačak. I krvni nalazi su dobri. Krvarenja oni više ne vide, samo je meni bilo to jednom ujutro. Kaže da je to kod te dijagnoze često, da postoji moguvnost da se podigne do 28 tt, mirovanje i pratit ćemo ju. Joj kamen mi je pao sa srca kad sam čula da je bebica dobro. A ništa odmaranje i nadamo se da će bit sve ok ❤️ hvala vam svima
Super da je sve oke ❤️ sve su ti već cure napisala, ali najbolje je kretanje svesti na minimum i što više ležati (ne sjediti). Moja mama je imala nisko posteljicu u 3 trudnoće, ali joj se s vremenom podigla, pa je sva 3 poroda vaginalno rodila. Rekla je da je morala piti progesteron i odmarati… A inače ako se ne digne, koliko ja znam, ćeš trebati na carski i imati strogo mirovanje cijelu trudnoću…
Joj baš ti hvala na primjeru tvoje mame. Nadam se da ćemo tako i moja bebica i ja dobro završiti. Ma proći ću ja i carski i lezanje i sve kj treba samo da ona bude dobro. A još se nadam i da će se s vremenom i malo podic jer nije prekrila usce nego je došla do njega. ❤️❤️ Idem još u utorak u Petrovu, oni će me tamo vodit kao visokorizicnu trudnoću s obzirom na gd i ovo, iskreno drago mi je baš. Malo mi je čudno što mi nisu vratili utrogestan, sutra ću pričat sa Škvorc om. Možda zato jer to nije bilo krvarenje, neg samo jedan mali spotting koji me dovoljno uplašio u kombinaciji s bolovima.
E da, tako mi je i mama rekla, da joj nije bila posteljica u potpunosti prekrila usce već samo mali dio i onda se s vremenom digla i bila sprijeda. Držim ti fige i sad samo odmor i lezanje! 🥰 Sretno u utorak i javi se što su ti rekli i za ovo i za šećer 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
E vidila sam da spominjete kao izbacivanje štetnih tvari iz domaćinstva i sl, preletila sam samo priko tih postova. Moja sestra se bavi time, ja nekad kupim nešto, nečim sam super zadovoljna, nečim ne baš, kako šta, prije sam bila infišana u sve to prirodno i zdravo, sad me malo prošlo. Ugl da ne spamam ode time, koga zanima može ma fejsu vidit grupu full of life, ima dosta zanimljivih stvari. Da se razumimo ni ja ne čitam sve haha, tj u zadnje ništa jer sam zab šifru, a slučajno se odlogirala, pa nemam ni pristup fejsu. Al npr koristim njihove prirodne sokove za krvnu sliku i koristila sam suplemente neke za ten, i dosta kozmetike, inače samo prirodnu i samo preparativnu kozmetiku koristim, šminkam se samo za svadbe i sl svečanosti haha
Pa eto ako koga zanima nek škicne
Budući da kazes da si liječnica, hoces li se cijepiti? Ako da zasto da i ako ne zasto ne? Mislim ako mozes odgovoriti, ako nije pre osobno?
Ja hoću jer sam već 2 puta bila u izolaciji zbog kontakta s pac koji je bia asimptomatski, i iako sam imala opremu, bila sam u prebliskom kontaktu, a i muž je bia poz pa sam i treću izolaciju odradila i stvarno mi je dosta. Moji su se cijepili dok sam ja bila trudna pa nisam, al sad prije povratka na posa oću da sam mirna. Nemam uopće preporuke drugima za ili ne, meni je to kroz posa, ne obvezno, al ono, potrebno, da se tako izrazim. Al u ovom trenu uopće nisam sklona drugima išta sugerirat. Muž mi se recimo neće, ne jer sam mu ja išta savjetovala nego ne želi. Baš ne savjetujem nikoga zasad. Nisam ode baš ni spominjala da sam dr baš zato jer mrzim davat savjete na neviđeno ili o nečemu šta mi nije uža specijalnost. To mi se čini nekako neodgovorno. Al ja osobno se hoću cijepit :)
Mislila sam čisto zbog preporuka da se trudnice i zene sto planiraju trudnocu u skorije vrijeme ipak mozda odmah ne cijepe, i jer si u medicini svakako imas i vise znanja od nekoga tko samo cita portale, iako ti to nije specijalnost.
Bozma gledam tvoj popis i nalaz s prvih konzultacija,jel ti Sheldon komentirao nizak BMI?
nego šta , prve konzultacije i rekao mi je da mu izgledam rahitično, anemično i pothranjeno, imao je spremnu aplikaciju za računanje BMI-a
. Kasnije kad sam došla sa nalazima kaže: vidi vidi, vitamin D dobar, tko bi rekao, ti se sunčaš u 2.mjesec
korisničkoime, eto tako i moj, osim nezdravog života, još radi sa kemikalijama, a ima i godina, to nema šanse da su dobri spermići iako dobro izgledaju, ali bitno da se doktori svu krivnju na mene svalili. Kupila sam mu Fertil Up, ni to ne pije, teško mu pada na želudac, do kapsule je, nije do 3dcl kave i 4 cigare ujutro na prazan želudac
Aurora ❤
Ja nikako da se pokrenem ponovo.
Prosao ovaj ciklus, vrijeme da se pokrenem... Ah..
oharascarlett14@gmail.com
Bozma gledam tvoj popis i nalaz s prvih konzultacija,jel ti Sheldon komentirao nizak BMI?
nego šta, prve konzultacije i rekao mi je da mu izgledam rahitično, anemično i pothranjeno, imao je spremnu aplikaciju za računanje BMI-a
. Kasnije kad sam došla sa nalazima kaže: vidi vidi, vitamin D dobar, tko bi rekao, ti se sunčaš u 2.mjesec
korisničkoime, eto tako i moj, osim nezdravog života, još radi sa kemikalijama, a ima i godina, to nema šanse da su dobri spermići iako dobro izgledaju, ali bitno da se doktori svu krivnju na mene svalili. Kupila sam mu Fertil Up, ni to ne pije, teško mu pada na želudac, do kapsule je, nije do 3dcl kave i 4 cigare ujutro na prazan želudac
Tesko ces ti tome stati u kraj😒😒🤣, mislim da ni od mog ne bi bilo nista nego ga je jadnog tako dopalo da se MORA paziti. Zaboravila sam reci da smo i kavu izbacili, tu i tamo popijemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji