Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌸TiKiDi🌸
    11. Siječanj 2021. 09:58

A moj MM pusi vise od 15god, a spermiogram savrsen. Nema pravila. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• rita7
    11. Siječanj 2021. 10:23

cure vidim da ste pisale o zdravim preparatima...za kozmetiku meni se najbolja pokazala aplikacija:
    CLEAN BEAUTY.....pofotkas sastojke neke kreme npr. i onda ti nakon par sekundi izbaci sta i ako ima nesto stetno u njoj....
    tesko se nade jer sve je to kemija  -svaki drugi sastojak je kancerogen ili utjece na hormone ali se nade...

evo "cistih" osnovnih preparata ako koga zanima:
    pasta za zube: colgate smile for good
    šampon: nature box avokado
    gel za tuširanje: Biobaza body&hair  (ima raznih treba provjeriti nisu svi dobri ali vecina je)

dezodorans: Dove u sprej Eucalyptus Powered by Plants 

netko je pisao o laku za nokte...to sam i ja citala...kad smo se krenuli truditi a ja skuzila da ne ide, prestala sam lakirat nokte 
    pit kavu, stavljat svakakva sranja na kosu, jest sushi i sl....isrekno to mi je bilo jos gore. Sada ponovno sve to radim i iskreno osjecam se puno bolje u svojoj kozi nego kad sam pazila na svaku sitnicu....ako jednog dana ostanem trudna vjerujem da cu opet pocet vise  pazit sta stavljam na sebe i u sebe a dotad mislim da su mi i vece sanse ako sam ja zdovoljna!    (zdrave preparate se trudim koristiti neovisno o trudnoci tako da to jos praticiram, cak je i zabavno u moru loseg trazit nesto sto je valjda prirodnije) 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

ANKSIMORON
    11. Siječanj 2021. 10:24

AuroraB

Anksimoronja sam ti doma 🥰

Aha super onda... ajde drzim fige za sto brzi oporavak... psihicki vidim da koliko toliko jesi... sad jos fizicki... jesi se cula s ivf poliklinikom? Hoces ici s njima razgovarati ili neces nista?

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Mare0208
    11. Siječanj 2021. 10:27

Pozdrab cure! 
    Prvo hvala svima na savjetima oko rješavanja bakterija koje muče mog muža.. nisam stigla ranije pisat.
    Išla sam danas kod svog gina i pokazala mu taj mužev nalaz. Kaže da ta 2 antibiotika koja je pio su bezveze i da zapravo ni ninur ni medazol nisu pravi antibiotici i nisu to ni mogli riješit i da mu treba neki jaki antibiotik, tipa klavocin. On naravno ne može ništa prepisat. Čekamo poppdne i da muž ode svojoj dr. Baš me zanima što će mu sada dati. Grr
    Ja u srijedu svakako idem u OS.. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Slee
    11. Siječanj 2021. 10:27

Evo mi dobili novi termin za kariogram. Bili smo sutra naruceni, ali odgodila sad zbog toga sto danas idem po prvu tabletu pa da se nesto ne zakomplicira

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

11. Siječanj 2021. 10:33

SBjelis

Aurora prvo mi je drago da je dr iz Petrove svratio i da si ti sada dobro. To je najbitnije. U zivotu treba imati srece, zbilja. To ne znaci da opravdavam kliniku. Naprotiv. Ne favoriziram nikoga, zaista. Ne kuzim se u ovo ali uopce. Ali. Ta nejavljanja i ovlas povratni onfo prekini i nastavi terapiju su neoprostiva. Nadalje. Ako mi ovdje pustim guglanjem ritma tvoje bete situaciju svedemo na 3 moguca ishoda neoprostivo mi je da te oni tako lagano otkantaju. Neoprostivo. Radi se o ljudskom zivotu, a ovaj je postupak igranje zivotom koji mi potpisujemo ali su dr takodjer odgovorni. Da, prospusti su moguci, svi smo ljudi. Ali 3 propusta i 1 krucijalni ZA REDOM, ne! Prvo, hvala sto si podjelila ovdje, zato da ukazes curama koliko je vazno pratifi betu i jasiti dr za vratom. Drugo, svakako smatram da trebas traziti razgovor s dr koji je vodio ovaj postupak za mu ukazes na propuste. Jer: nije u redu sto su ucini prema tebi, jer ces ga tako mozda prozvati savjeti da to opet ne ponovo nekome drugome.
    Ja razumijrm da su oni na blagdanima. Ali rade takav posao koji nema ni petka ni svetka. I za to su prisegli. I za to su placeni. Dakle, priziva ih savijest.
    Osim svega sto si prosla, bila trezvena, realna i hrabra, jos ti se vise divim jer si ovo podjelila. ❤❤
    Brava, brava, lavice nasa, nedaj se!

Bravo potpisujem sve sto si rekla! ❤️

11. Siječanj 2021. 10:35

Tigrica

Mandarinkicaako te zanima, gynositol ti je kao infolic, malo si zguglaj si . Razlika je j pakiranju. Gynositol 60 kom, a infolic 30 kom.

Nisu isti razlicito djeluju.. Meni je dr rekao da uzimam oboje.. Pitat cu ga sljedeci put da jos jednom objasni oa snimit i prenjet vam 😊. Meni je bas nio objasnjavao na sta koji djeluje... 

Slee
    11. Siječanj 2021. 10:37

Prilazem broj genetike u Klaicevoj - izravni za narucit se na kariogram. Najmanje se ceka na red, mene su vec htjeli ovaj utorak ubaciti. Vadi se izmedju 8 i 9, rezultati za tri tjedna ako su dobri dobijete postom, ako su losi, nazovu vas. 
    Drzite fige, imam strasni strah od ove pretrage
     01 4600 104

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Matkiša 😎
    11. Siječanj 2021. 10:39

Rita7 obožavam tu aplikaciju, iako izgledam kao luđakinja kad krenem fotkat po Dm-u 😂😂
    Dezić koji je ok je CL med, i Bionsen plavi (ja se jako znojim i oni ne sprječavaju znoj jer nisu antiperspranti pranti) ali nemaju ništa štetno, a onaj čuveni Moja oaza dezić prirodni sam bacila, užasno mi se crvenilo i peklo 😵 I kokosovo ulje za tijelo.
    Izbjegavati nevenove masti koje nisu domaće zbog toga što je to sami parafin koji je dugoročno štetan.
    Što se tuširanja tiče meni je dermatolog objasnio da gelovi za tuširanje su potrebni samo za mjesta koja se znoje(tipa : naravno daep oprati pazuhe, guzi, piponž, stopala...) da nema potrebe svakodnevno ubijati tijelo sa preparatima ukoliko se nisi ubio od znoja taj dan, jer je za ostatak kože dovoljna voda.
    Ipak je koža naš najveći organ 😊
    I prefini sokić koji si pravim od kojeg doslovno procvjetaš 🥰🥰 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

11. Siječanj 2021. 10:46

Bozma 🍀🐞

korisničkoime

Bozma 🍀🐞

mandarinkica

Bozma gledam tvoj popis i nalaz s prvih konzultacija,jel ti Sheldon komentirao nizak BMI?

nego šta , prve konzultacije i rekao mi je da mu izgledam rahitično, anemično i pothranjeno, imao je spremnu aplikaciju za računanje BMI-a . Kasnije kad sam došla sa nalazima kaže: vidi vidi, vitamin D dobar, tko bi rekao, ti se sunčaš u 2.mjesec korisničkoime, eto tako i moj, osim nezdravog života, još radi sa kemikalijama, a ima i godina, to nema šanse da su dobri spermići iako dobro izgledaju, ali bitno da se doktori svu krivnju na mene svalili. Kupila sam mu Fertil Up, ni to ne pije, teško mu pada na želudac, do kapsule je, nije do 3dcl kave i 4 cigare ujutro na prazan želudac

A što njima govori taj bmi?

Da nikad ne valja da imam koji kg više rekao bi mi da idem na dijetu . Ali od svega što mi je tada rekao najviše mi se svidilo što je muža poslao da napravi bris uretre

Mene je poslao na dijetu.. A vidila si me 🤣 sta kazes trebam li? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.