Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    10. Siječanj 2021. 22:49

Bozma 🍀🐞

mandarinkica

Bozma gledam tvoj popis i nalaz s prvih konzultacija,jel ti Sheldon komentirao nizak BMI?

nego šta , prve konzultacije i rekao mi je da mu izgledam rahitično, anemično i pothranjeno, imao je spremnu aplikaciju za računanje BMI-a . Kasnije kad sam došla sa nalazima kaže: vidi vidi, vitamin D dobar, tko bi rekao, ti se sunčaš u 2.mjesec korisničkoime, eto tako i moj, osim nezdravog života, još radi sa kemikalijama, a ima i godina, to nema šanse da su dobri spermići iako dobro izgledaju, ali bitno da se doktori svu krivnju na mene svalili. Kupila sam mu Fertil Up, ni to ne pije, teško mu pada na želudac, do kapsule je, nije do 3dcl kave i 4 cigare ujutro na prazan želudac

Koliki ti je bmi indeks? Ako mogu pitat? 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

10. Siječanj 2021. 22:50

Bozma lipo kažeš mužu “cigarete ili ja” pa nek se misli:))

10. Siječanj 2021. 22:51

Bozma 🍀🐞

mandarinkica

Bozma gledam tvoj popis i nalaz s prvih konzultacija,jel ti Sheldon komentirao nizak BMI?

nego šta , prve konzultacije i rekao mi je da mu izgledam rahitično, anemično i pothranjeno, imao je spremnu aplikaciju za računanje BMI-a . Kasnije kad sam došla sa nalazima kaže: vidi vidi, vitamin D dobar, tko bi rekao, ti se sunčaš u 2.mjesec korisničkoime, eto tako i moj, osim nezdravog života, još radi sa kemikalijama, a ima i godina, to nema šanse da su dobri spermići iako dobro izgledaju, ali bitno da se doktori svu krivnju na mene svalili. Kupila sam mu Fertil Up, ni to ne pije, teško mu pada na želudac, do kapsule je, nije do 3dcl kave i 4 cigare ujutro na prazan želudac

A što njima govori taj bmi?

10. Siječanj 2021. 22:56

po meni taj bmi ne bi trebao imati nekog utjecaja, osim ako nije zaista neka teška pothranjenost, i gladovanje. Meni je prvo bio 18.6 pa zadnje računanje kod njega 19.2 jer sam uhvatila još oko kilo ipo, kako me isprepadao s tim. Konkretno ja zaist jedem puuuuno,i sve i svašta, ali brzi metabolizam, sport... 
    Isto tako vidjela sam jako jako mršave cure koje su bez problema i prirodno zatrudnile i iznijele trudnoću, kao i dosta debeljuškaste cure kojima je to naravno uspilo. Ja mislim da to ne bi trebalo imati nekog utjecaja ali nas dr i to komentira, on bas gleda sve u detalje.. 

Matkiša 😎
    10. Siječanj 2021. 22:57

mandarinkica

Bozmalipo kažeš mužu “cigarete ili ja” pa nek se misli:))

Moj je jedini izgleda koji uživa u Maca prahu i sto jednoj tableticu koju pije, i bogme se popravio nalaz... 
    Što se tiče bmi moj je 19, kaže pothranjenost potražite savjet liječnika 😂😂😂
    E da mi je sad Mekić blizu! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

10. Siječanj 2021. 22:59

korisničkoime

Bozma 🍀🐞

mandarinkica

A što njima govori taj bmi?

Da nikad ne valja  da imam koji kg više rekao bi mi da idem na dijetu . Ali od svega što mi je tada rekao najviše mi se svidilo što je muža poslao da napravi bris uretre

10. Siječanj 2021. 23:01

Mattan e vidis, imamo slican bmi. A Bozmi je i niži koliko vidim s njenog papira 18,0.
    To je kao granično 18-18,5 ali opet ne znaci ništa. I opet netko ima vise mišićnog tkiva a netko manje .. sve je to od osobe do osobe, bitno je hraniti se dobro i normalno.. 

MISS
    10. Siječanj 2021. 23:06

Nikkita ❤️ nadam se da si bolje sa krvarenjem,prstom,zubom,susjedima...da se bar nesto u 2021.popravilo ,🙏 na tebe uvijek mislim 🥰

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

10. Siječanj 2021. 23:08

mandarinkica, da on samo zna šta ja sve satarem , muž dok jedem svaki put komentira: čavle Isusove bi ona svarila
    Nikitta, točno to, ista stvar i ovaj moj, uopće mu ne kvocam jer znam da ništa od toga, pokažem mu tu i tamo neko istraživanje kad naletim, ili npr dio iz knjige koji je sinoć MTB komentirala, on sam govori da će se ostavit i dok to govori pali cigaru

• *.Women_name.*
    10. Siječanj 2021. 23:10

Nikitta

Bozma kao da opisuješ mog, već 9 godina govori kako će prestat pušit, (prestao na 4 mj, pa počeo), onda isto sad kupio to čudo pa kombinira. Meni je to komedija, ovisnost o pušenju je dublja nezadovoljena potreba/nerješena trauma u čovjeku, ne riješava se snagom volje. On jednom nije godinama pušio, ali čim se dogodio veći stres, bilo je 10 cigara u čvaljama. Ovisnost će se vratiti i nakon 10 godina, ako primarna potreba/trauma temeljem koje netko puši, nije razrješena. Tako da kad god on meni prosipa te pizdarije, ja umrem od smijeha. Onda kad smo krenuli na trudnoću, dosjetio se da će prestat pušit kad ostanem trudna. Super mu paše što to ne mogu nikad, tako da, ma komedija. Ovisnik i ciao. Ja mu odavno ne prigovaram kad će prestat, svoj je čovjek, od volje mu. Pitam valjda 1-2x godišnje. Samo me njegovi roditelji satiru svaki put kako on i dalje puši. Wtf. Nisam mu ja mama🤷🏼‍♀️
    AuroraB neka si javno napisala svoje emocije i svoje iskustvo. I imaš potpuno pravo. Njihovo praćenje tvoje bete i stanja, je nedopustivo. Znate kaj cure, malo su preležerni ti doktori, jako me to nerva. Em ne gledaju detaljno nalaze, svakoj rokaju jedne te iste protokole, ne smiješ niš pitati, sveznajući su, baš me to ljuti. Vidim da se povela rasprava o Rekovelle, Bemfoli… samo ću vam reći, da mogu opet u stimulirani (nažalost ne mogu jer mi je zabranjeno radi bolesti) išla bih na Elonvu (+ eventualno Menopur). Mislim da je to dobra kombo za low respondere.
    Women_name čari trudnoće 🙈 Moja sestrična je radi toga bila na strogom mirovanju, ispalila je, ali je uspjela i rodila bez problema. Ona je baš stalno krvaruckala, tako da je kod tebe dobro ako se smiruje. Samo lagano. ❤️
    Miss grlim ❤️

Bome draga moja, baš kažem mužu danas. Em sam povraćala ko luda, pa covid plus povraćanje, pa taj gd, sad ovo. Majko milaa. Čari trudnoće da. Ali budemo nass dve to sve izdržale, nadam se da će sve to brzo proc❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.