Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    11. Siječanj 2021. 12:28

Sanjich🤞🤰

Tigrica

Mandarinkicaako te zanima, gynositol ti je kao infolic, malo si zguglaj si . Razlika je j pakiranju. Gynositol 60 kom, a infolic 30 kom.

Nisu isti razlicito djeluju.. Meni je dr rekao da uzimam oboje.. Pitat cu ga sljedeci put da jos jednom objasni oa snimit i prenjet vam 😊. Meni je bas nio objasnjavao na sta koji djeluje…

Meni moja dr rekla da je isto, jedino je gynositol nešto povoljniji. Pila sam prvo inofolic pa onda uzela gynositol. Sastav je isti.. Sanjich baš javi ako pitaš dr

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Anchyy123
    11. Siječanj 2021. 12:35

Sunny_

Anchyy123 draga sretno🤞🤞 javi što će vam urlog reći. Držim vam fige na najjace. Ono bar da nađu nešto da imamo priliku ići na MPO🙏

Joj ne mogu ti opisat kolko se nadam 🤞 samo što je moj ljen za sve te dodatke prehrani 😡 sta god krene uzimat nakon par dana zaboravi popit 😏 
    Nek nađu i bar taj jedan pa da možemo ić dalje 🙏🙏

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

11. Siječanj 2021. 12:35

Meto

Sunny hvala i ja zelim da kod vas sve prodje u redu🥰
    Bozma koje auto vozis? 😜haha
    Poklonim vam ja svojih 6kg viska, ne trebate se osjecati duznim, rado poklanjam😂😁

ahahahahha, nisam M , ali nisam ni daleko,muž je bira auto . Kažem ti da se on baš dobro prilagodio. Palo mi je na pamet kad si se ponudila za rakiju, jer smo i mi prije pekli svoju, sad je sve zapušteno.

11. Siječanj 2021. 12:37

Sanjich zbog čega je tebi on savjetovao INOFOLIC? Meni je objašnjavao da nekad izgleda sve dobro i nalazi su odlični, ali da jajne stanice ipak ne budu dovoljno kvalitetne, i da cesto ne uspiju skužiti točno zbog čega. Činilo mi se da mi je vezano uz tu priču pripisao Inofolic. 

Tigrica

Meto

Misskod nas je cuvanje 3g uracunato u cijenu, a kod bolnice mislim da se neograniceno cuvaju..

Mislim da ne čuvaju u bolnicama neograničeno, na Sv. Duhu su mi rekli da čuvaju 5 godina. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

AuroraB, ono što je meni psihički i emotivno bilo najteže u mojoj priči je to da mi je tijelu trebalo malo duže vremena da shvati da nije trudno. Čak i kad je shvatilo, obrnuti proces (smirivanje hormona, smanjivanje i premještanje maternice) ima slične simptome kao i početni proces - imala sam identične bolove i osjete kao i tokom trudnoće - i to me emotivno razvaljivalo. Nisam tad htjela pisati o tome jer nije imalo smisla, ali samo da te upozorim da ti možda slijedi takvo razdoblje - ne znam kako to izgleda kod vanmaternične.
    U svakom slučaju, jednom kad je sve došlo na staro, preko noći sam se oporavila i postala opet onakva kakva sam bila prije. Kao klik. Želim da se i tebi klik desi što prije.
    A vjerujem da kad ti je dr M rekao da je nešto normalno, da si mu odmah povjerovala i opustila se. 

Tiki, ma to ja samo provjeravam je li pratiš 

Sunny_, neki žive uzorno i imaju probleme, neki žive daleko od toga i nemaju. To smo se odavno naučile i to moramo prihvatiti kao takvo. Sad je na nama da pazimo na te neke detalje koji nam povećavaju šanse za koje drugi ni ne znaju niti ih zanimaju.

rita7, hvala za preporuke za kozmetiku!!! Ma slažem se da ne treba pretjerati, ali meni se čak sviđa da napravim akciju u kojoj se polako orjentiram na zdraviju kozmetiku, to mi je i dugoročno isplativo.

Mare0208, ako mu doktor ne da dobre antibiotike, neka mijenja doktora!

Slee, hvala na broju. Držimo fige za dobre nalaze.

Miss, dok plaćaš, oni čuvaju.

MilaSt, baš mi je drago da si zvala i da imaš dobre vijesti. Dokaz da je dobro zvati i provjeriti.

💔💔💔

Tigrica
    11. Siječanj 2021. 12:42

mandarinkica

Sanjich zbog čega je tebi on savjetovao INOFOLIC? Meni je objašnjavao da nekad izgleda sve dobro i nalazi su odlični, ali da jajne stanice ipak ne budu dovoljno kvalitetne, i da cesto ne uspiju skužiti točno zbog čega. Činilo mi se da mi je vezano uz tu priču pripisao Inofolic.

Infolic i  gynositol sadrže inositol koji j bitan, koliko sam guglala isto je samo drugi proizvođac, a bitan je taj inositol.  Koji ublazuje inzulinsku rezistenciju ,te time su jajne stanice kvalitetnije. Zadnji put kad sam kupovala u apoteci su mi rekli da je isto jedkna je razlika u folnoj ,jedan sadrži a drugi ne. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

11. Siječanj 2021. 12:44

MilaSt, odlično, kad ti ideš na konzultacije? ideš kod njih ili ćete online odradit?
    Meto, možda si ovaj put nestrpljiva jer predosjećaš da će ovaj put rezultat bit drugačiji, nadam se da hoće

ANKSIMORON
    11. Siječanj 2021. 12:49

E sad jos jedno pitanje... ako se netko kuzi 😊 narucila sam proxeed women, solgar omega full spectrum, vitamin d... dal trebam uz to magnezij? I dal onda trebam tu folnu narucivat sto napominjete uvijek taj ubiqual? Ili mi je to pokriveno ovim gore?

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    11. Siječanj 2021. 12:50

Kad stavljam u kosaricu da stavim sve odmah 😅🤣🤣🤣

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.