Nikitta i Bozma moj kao okorjeli bivsi pusac tvrdi da to nije ovisnost, da je to nekome cak i drustveni status, a nekome dosada. Postao je propovjednik u drustvu kad netko kaze da ne moze prestati pušiti i onda ih posrami da su jako slabe osobe, jer jedino sto treba napraviti je odluciti evo sada vise necu pušit, kako mi je samo snazan🤣🤣🤣🤣!
Mi dopustimo sebi i malo oduška, evo npr za docek je bilo i alkohola i cigara, oboje se opustimo, ja i nisam nikad bila neki pusac, tu i tamo u izlasku, ali on tu vecer pusi jer pase uz alkohol ali sutradan ga uopce ne vuce, nego govori da se osjeca odvratno i smrdljivo od cigareta.
Nikitta i Bozma moj kao okorjeli bivsi pusac tvrdi da to nije ovisnost, da je to nekome cak i drustveni status, a nekome dosada. Postao je propovjednik u drustvu kad netko kaze da ne moze prestati pušiti i onda ih posrami da su jako slabe osobe, jer jedino sto treba napraviti je odluciti evo sada vise necu pušit, kako mi je samo snazan🤣🤣🤣🤣!
Mi dopustimo sebi i malo oduška, evo npr za docek je bilo i alkohola i cigara, oboje se opustimo, ja i nisam nikad bila neki pusac, tu i tamo u izlasku, ali on tu vecer pusi jer pase uz alkohol ali sutradan ga uopce ne vuce, nego govori da se osjeca odvratno i smrdljivo od cigareta.
moramo ih spojit, možda i ovog mog uspije uvjerit da je to slabost
Mattane vidis, imamo slican bmi. A Bozmi je i niži koliko vidim s njenog papira 18,0.
To je kao granično 18-18,5 ali opet ne znaci ništa. I opet netko ima vise mišićnog tkiva a netko manje .. sve je to od osobe do osobe, bitno je hraniti se dobro i normalno..
Da, meni je doktor rekao da je to ok, to je moja građa i uopće nisam "koščata", i osjećam se zdravo...
Ali moj doktor je alergičan na bucke 😅
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
moramo ih spojit, možda i ovog mog uspije uvjerit da je to slabost
E da, pa ce doci do tog da poludi kad netko drugi kraj njega pusi jer mu smeta dim🤣🤣. Ali šalu na stranu i ja bi svoga upilala sigurno, i sada mu neđem sitnice pa ga cijepim, mi se tamo lomimo po onim stolovima a oni ne mogu prestat pušiti
Women_name drži se, izdrži se i to mirovanje, samo da vas dvije budete ok, a budete 🤞😊
AuroraB potpuno te podržavam što si iznijela sve kako je. Meni je od početka to sve kod tebe bilo neozbiljno, em to s tom anestezijom(bila sam više puta u životu pod njom i duže i kraće, ali za to nisam čula),onda ti ne aspirirani folikuli, pa to da ideš vadit vetu 10.dan,pa stani s terapijom, pa nastavi, pa na kraju to da po život opasnu situaciju nitko od njih nije vidio. Ne znam, mene bi bome čuli ja mislim😈
Jaka si osoba i želim ti svu sreću i brzi oporavak, baš bih jako voljela da ti uspije ❤️
Ja sam za svoje pod kraj loše iskustvo kod Podobnika također napisala što je bilo i mislim da je za sve nas korisno napisati dobre i loše strane pojedinih klinika.
manemoj ja bi na tvojem mjestu išla po 🐧koji naravno ima šansu da bude dobitni(sjeti se naše Astra ❤️), a za slučaj da ne, onda u stimulaciju opet.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hahahaahah koda vidim sebe i MM 😂😂 damo mi sebi oduska. Samo sta ja zapalin cigaretu umisto njega. On je izriciti protivnik. Ka ne pusim ima godinu dana, tu i tamo sada.. ali virujte mi ko nije bia ovisan, ne zna sta je pokusaj ostavljanja. Tako da podrska za vase muzeve 😂😂😂😂💪💪
🤍
Hvala ti puno na informacijama, trebao bi me voditi dr. Grbavac. Nisam detalje s njim dogovarala osim da će biti puna stimulacija (ne znam što od lijekova), idem preko HZZZO-a. Misliš da ne trebam tražiti anesteziju za aspiraciju?
Nema na čemu. Ne znam šta bih ti rekla. U prošloj klinici sam aspiracije više stanica radila u općoj anesteziji, tu se probudiš i bok. U Uvf-u su mi i dr i sestra rekli da je taj koktel super, da nemam brige i tako to. Inače nisam neka mimoza, ali mene je bome boljelo, sve sam osjetila. Da se izdrži, izdrži se, ali ja sam se od boli sva preznojila, majica mi je bila mokra.
Cura samnom u sobi je bila tako omamljena da me pitala da kako su je prebacili na krevet, tako da je to dosta individualno.
S druge strane,curi tu s foruma anesteziolog nije obavio baš super posao kad je tražila opću, tako da eto, ne znam.
Tek sad citam zaostatke, hvala ti na info. Ne zvuči obecavajuce dio s anestezijom:/. Nisam imala tu info prije nego sam se za njih odlučila.
Ja sam ti napisala iskreno kako je meni bilo. Ima cura vjerojatno kojima je taj koktel lijekova super, ne znam 🤔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bozma, i je li ti muž prestao pušiti? Svima ovdje je jasno da je problem on, a ne tvoje dobrodržeće jajne stanice
ANKSIMORON, koliko sam ja shvatila iz ove knjige, za osobu tipa tebe je potrebno
- uzimati dobre prenatalne vitamine,
- D vitamin (ako je potrebno),
- terapiju za štitnu (ako je potrebno)
- CoQ10 (ubiquinol varijantu) 200mg dnevno
- dodati na to C vitamin (500mg) ili E vitamin (200IU)
- zdrav život, zdrava prehrana
- izbjegavanje toksina
Mužić treba:
- uzimati neke dobre vitamine (da imaju C, E, cink, folati i selen)
- izbjegavati držati mobitel blizu miška, ne nositi uski veš, ne ići u saune i ne imati vruće kupke/tuševe
Oboje trebate:
- zdrav život, zdrava prehrana
- izbaciti alkohol, kofein, cigarete
- izbjegavanje toksina
Što se BMI tiče, na više mjesta sam pročitala da bi trebao biti između 20 i 30 (naravno, bolje je da je ispod 25) i da je bolje biti malo deblji nego malo mršaviji. Mislim da to ima veze s tim da su spolni hormoni povezani sa masnim stanicama (sastoje se od njih? zaboravila sam). Već sam rekla da je mene Luci upozorio da ne smijem više mršaviti, da me oće oblu a ja sam dosta iznad 20.
💔💔💔
Hahahaahah koda vidim sebe i MM 😂😂 damo mi sebi oduska. Samo sta ja zapalin cigaretu umisto njega. On je izriciti protivnik. Ka ne pusim ima godinu dana, tu i tamo sada.. ali virujte mi ko nije bia ovisan, ne zna sta je pokusaj ostavljanja. Tako da podrska za vase muzeve 😂😂😂😂💪💪
Pa moglo bi se reć da ja zdravo živim čitav život i onda dođe taj prvi nalaz hormona koji nije mogao bit gori, imam prijateljica koje su starije od mene 5-6 godina, znači 46 godina, puše i savršene hormone imaju. Znala sam da će godine bit problem, ukazao mi je doktor na to na prvim konzultacijama, ali da će mi hormoni bit takvi da neće nitko ni da me primi preko HZZO nego me šalju na donaciju, tome se nikad ne bi nadala. Baš zato njemu ne kvocam, neka puši, bolje da on puši i ima malo lošiji spermiogram, nego da je ovako discipliniran kao ja pa da mu je sve sjebano
Danas šesti dan uzimanja terapije, još samo četiri. Jedva čekam dovršiti. Nemam neke gadne nuspojave, osim što su mi dlake buknule posvuda - mogu prodavati lijek protiv ćelavosti I stalno me boluckaju jajnici, ali valjda to znači da ciste odlaze (a ne da se stvaraju nove).
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji