Jutro cure 😊 procitala zaostatke, mi ko i uvijwk milion stranica bilo puno ili malo aktivnosti na popisu 🤣🤣
Ajde vise krenite u postupkeee 🤞🤞❤️ sama cekam dane do bete.. Nije bazaaa
Bozma idemo konacno, nastavljamo u Citu. Po meni je bitno reci kakav tko ima dojam o klinici u kojoj je i kako je tko to dozivio.. npr moj dr je meni detaljno gledao sve nalaze, odmah trazio vit D, jos mi kaze izlazim li ja vani uopce🙈 svaku stavku mi pogledao, na tvoje nalaze nista, bas me to zivcira kako i zasto... Ovo za auroru je bas aljkavo odradjeno i lako je meni pametovat kad nisam u toj situaciji bila. Ok za prestanak th na prvu betu, no poslije je bas nemar bio gdje je skoro platila glavom. Srecom dobro je zavrsilo💕 mislim na zivu glavu.. btw. kako si, jel te boli?
Sto se tice nove stim i smrzlica Moze se, imale smo clanicu Vaki koja je imala smrzlica u bolnici, nekoliko transfera nije uspjelo (iz iste stim) i otisla je u privatnu kliniku i ostala trudna. Sjecas li se ti bolje nikitta?
Sunny mozda genetika? Kao kod Nadalicinog muza problem na kromosomu.. zab tocan naziv🙈🙄 jel na kraju radite biopsiju testisa?
Blackyyy jbte javi se!!! ☝️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Bozma cavle 😂😂😂 rekla bih da ti je muz iz mog mjesta gdje je to uobicajna psovka😅
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
AuroraB mozes mi poslati link za taj omega full spectrum... da nesto krivo ne narucim..
I koliko ga pijes dnevno odnosno kako?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
I koji vitamin d u spreju? Od kernell? Bio bio vidim ima, za nekih cca 100 kn?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Bozma gledam tvoj popis i nalaz s prvih konzultacija,jel ti Sheldon komentirao nizak BMI?
nego šta, prve konzultacije i rekao mi je da mu izgledam rahitično, anemično i pothranjeno, imao je spremnu aplikaciju za računanje BMI-a
. Kasnije kad sam došla sa nalazima kaže: vidi vidi, vitamin D dobar, tko bi rekao, ti se sunčaš u 2.mjesec
korisničkoime, eto tako i moj, osim nezdravog života, još radi sa kemikalijama, a ima i godina, to nema šanse da su dobri spermići iako dobro izgledaju, ali bitno da se doktori svu krivnju na mene svalili. Kupila sam mu Fertil Up, ni to ne pije, teško mu pada na želudac, do kapsule je, nije do 3dcl kave i 4 cigare ujutro na prazan želudac
A što njima govori taj bmi?
Da nikad ne valjada imam koji kg više rekao bi mi da idem na dijetu
. Ali od svega što mi je tada rekao najviše mi se svidilo što je muža poslao da napravi bris uretre
Mene je poslao na dijetu.. A vidila si me 🤣 sta kazes trebam li?
Eto vidis, oni to kazu jer im je valjda navika prokomentirat. Da smrsavis 2kg bila bi kao ja pa bi ti rekao da se nadebljas. Kad sam isla privatno bila je jedna cura, jako jako mrsava, ja sam bucka naspam nje i cula sam kako komentiraju da je anoreksicna i da je zatrudnila iz prve
Anksimoron vid D u spreju od Dluxa 3000, kod mene je trenutno zeleni al crveni je bolji sa K2.
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Ruska86 nije prebolio zaušnjake
Meto kroz dva tjedna će ponoviti spermiogram koji će se analizirati do u detalje. Ako i to bude 0 onda ide na daljnje pretrage i na kraju biopsija. On je prvi spermio radio u Bryeru u ZGu i doktor Š iz IVFa mi je odmah rekao da je to greška. Da u Bryeru citolozi gledaju sgram, a ne biolozi. Urolog nam to nije komentirao kad je vidio sgram. Tako da će sad ponoviti spermio najvjer u IVFu pa ćemo vidjeti. Želim vama sreću u novom postupku
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Bozma cavle 😂😂😂 rekla bih da ti je muz iz mog mjesta gdje je to uobicajna psovka😅
😂 izgleda da sam ja iz tvog mjesta, a on je sve psovke i uzrecice skupio od mojih 😂
AuroraB mozes mi poslati link za taj omega full spectrum… da nesto krivo ne narucim..
I koliko ga pijes dnevno odnosno kako?
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/samolijecenje/srce-i-cirkulacija/cirkulacija/solgar-wild-alaskan-omega-cps-a120-16392/
Omega se pije dva puta dnevno uz obrok, ja popijem uz doručak i ručak.
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/dlux-d3-vitamin-spray-15ml-4308/
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji