MTB ja sam svoje prve konzultacije imala kod dr. Sheldona, evo sto mi je napisao da povadim. Razlika njega i ova 3 privatnika kod kojih sam bila je u tome da je on svaku stavku nalaza pogledao i prokomentirao. Vitamin D mi je bio ok, feritin je bio 12 i pisao je Kendural da uzimam i Q10. Isto tako komentirao je TSH kojeg sam ponavljala jer je bio 2.5 sto je na granici za postupak. I naravno odnos FSH i LH uz visok androstedion zbog kojih me stavio na pilule. Zbog toga sto se ovo sa pilulama oteglo sa 3 mjeseca na 6 i bilo bi i vise, sam krenula privatno sa istim nalazima i ni jedan doktor nije ni pogledao TSH ili nizak feritin, a kamoli odnos FSH i LH. Kasnije kad sam dosla u ove doktorice ona je isto tako svaku stavku posebno prosla i prokomentirala sa mnom i rekla mi da se odnos FSH i LH ako je los u ciklusu u kojem idem u stimulaciju popravi tako da se 2 dan ubodem sa cetrodite umjesto sa Bemfolom, pa dan kasnije krecem sa Bemfolom( kasnije to nismo tako radili jer nje nije bilo nikako u moja prva 2 postupka). Isto je komentirala TSH i mislila se da li da mi da terapiju, rekla da pijem Q10 i Omegu, mediteranska prehrana i vjezbanje. Imamo tu primjer maje777(mislim da se tako zvala) koja je bila privatno i nitko nista nije komentirao, a nakon toga u kbc i dobila vitamin D i Kendural i ceka da ih popravi pa tek onda u postupak. Koliko god sam na prvu zurila u postupak, sad mi puno vise smisla ima ovo da se priceka i popravi sta se da popravit, koliko god nam govorili da smo stare, da nemamo vremena i slicno, ali za 3 mjeseca se nista nece desit, a toliko u svakom slucaju cekamo izmedju 2 postupka, pa bolje pricekat i odradit jedan kako treba da nam drugi ni ne treba
https://ibb.co/3kWRrs7
MilaSt, ni meni ne pasu blagi protokoli sa Letrozolom. Po 6-7 folikula, a max 2 stanice.
Cure pitanje? Ove dodatke za kvalitetu js... dakle konkretno nemam nikakav problem, ali kvaliteta je losa... sto mi je onda najbolje uzimati? Gdje je to najpovoljnije kupiti? Znam da ste sve o tomu pisale... ali ako bi mi netko ukratko mogao napisati... sorry ako vas tlacim...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MTB ja sam svoje prve konzultacije imala kod dr. Sheldona, evo sto mi je napisao da povadim. Razlika njega i ova 3 privatnika kod kojih sam bila je u tome da je on svaku stavku nalaza pogledao i prokomentirao. Vitamin D mi je bio ok, feritin je bio 12 i pisao je Kendural da uzimam i Q10. Isto tako komentirao je TSH kojeg sam ponavljala jer je bio 2.5 sto je na granici za postupak. I naravno odnos FSH i LH uz visok androstedion zbog kojih me stavio na pilule. Zbog toga sto se ovo sa pilulama oteglo sa 3 mjeseca na 6 i bilo bi i vise, sam krenula privatno sa istim nalazima i ni jedan doktor nije ni pogledao TSH ili nizak feritin, a kamoli odnos FSH i LH. Kasnije kad sam dosla u ove doktorice ona je isto tako svaku stavku posebno prosla i prokomentirala sa mnom i rekla mi da se odnos FSH i LH ako je los u ciklusu u kojem idem u stimulaciju popravi tako da se 2 dan ubodem sa cetrodite umjesto sa Bemfolom, pa dan kasnije krecem sa Bemfolom( kasnije to nismo tako radili jer nje nije bilo nikako u moja prva 2 postupka). Isto je komentirala TSH i mislila se da li da mi da terapiju, rekla da pijem Q10 i Omegu, mediteranska prehrana i vjezbanje. Imamo tu primjer maje777(mislim da se tako zvala) koja je bila privatno i nitko nista nije komentirao, a nakon toga u kbc i dobila vitamin D i Kendural i ceka da ih popravi pa tek onda u postupak. Koliko god sam na prvu zurila u postupak, sad mi puno vise smisla ima ovo da se priceka i popravi sta se da popravit, koliko god nam govorili da smo stare, da nemamo vremena i slicno, ali za 3 mjeseca se nista nece desit, a toliko u svakom slucaju cekamo izmedju 2 postupka, pa bolje pricekat i odradit jedan kako treba da nam drugi ni ne treba
https://ibb.co/3kWRrs7
MilaSt, ni meni ne pasu blagi protokoli sa Letrozolom. Po 6-7 folikula, a max 2 stanice.
Nemate ni vi savrsen spermio po ovim nalazim, ma muske cemo mi za sve okriviti😂😂😂😂!! Još i puši kutiju dnevno, tako je i moj, dok ga bolešćurina nije zatekla, samo je rekao da prestaje i u tom trenu prestao. Ne pusi 4 godine.
Hvala ti puno na informacijama, trebao bi me voditi dr. Grbavac. Nisam detalje s njim dogovarala osim da će biti puna stimulacija (ne znam što od lijekova), idem preko HZZZO-a. Misliš da ne trebam tražiti anesteziju za aspiraciju?
Nema na čemu. Ne znam šta bih ti rekla. U prošloj klinici sam aspiracije više stanica radila u općoj anesteziji, tu se probudiš i bok. U Uvf-u su mi i dr i sestra rekli da je taj koktel super, da nemam brige i tako to. Inače nisam neka mimoza, ali mene je bome boljelo, sve sam osjetila. Da se izdrži, izdrži se, ali ja sam se od boli sva preznojila, majica mi je bila mokra.
Cura samnom u sobi je bila tako omamljena da me pitala da kako su je prebacili na krevet, tako da je to dosta individualno.
S druge strane,curi tu s foruma anesteziolog nije obavio baš super posao kad je tražila opću, tako da eto, ne znam.
Tek sad citam zaostatke, hvala ti na info. Ne zvuči obecavajuce dio s anestezijom:/. Nisam imala tu info prije nego sam se za njih odlučila.
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
ANKSIMORON, ja sam sve dodatke naručivala sa iHerba, jer je npr Q10 tu kod nas bolesno skup i u malim dozama. gledaj da ti računi nisu veći od 200kn, i može ti netko poslat kod za popust. Za početak kreni sa q10.
Maslačak, evo mail za naručit se: ginupisi@kbsplit.hr
Mandarinkica nema na ćemu- da zo je za posc ,za inzulinsku rezistenciju..ja sam pila po 2 na dan. Mislim da ne moze skodit, pila sm na preporuku jednog statog doktora. Mislim da popravlja kvalitetu jajnih stanica .Cjena gynositola zi je ok 320 kn. Meni je to bilo isplativije nego infolik.
MBT nema na čemu!
Anksimoron preporkka doktorice koenzim q10 ....ako mislis pit uzmi si bar od 100 mg...mozes i jace, a ako imas posc uzimaj gynoitol ili infolic 2 na dan ...ali sve moras piti bar 3 mj da imas neki rezultat.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
ANKSIMORON, mislim da ti sigurni neće škoditi uzimanje suplemenata Inofolic-a, ili Gynositola, sta je Tigrica navela, ispada jeftiniji.
Piše da unapređuje reproduktivno zdravlje i zdravu funkciju jajnika..
Korisnickoime, pusi ko turcin, kutiju ja vidim, a ono sto na poslu popusi tko zna koliko 😂. Kupio je onaj iqnesto pa sad kombinira i svaki dan kaze da ce se ostavit svega, to slusam vec 7 godina
😁. Spermiogram su mu otkako smo krenuli u Cita i kad su rekli da apstinencija ne bude duza od 2 dana poceli komentirat da je odlican, pa smo tako i za bolnicu gledali da ne bude duze od 2 dana. Jedino sto mu onda kolicina toga bude mala, 1 ml. Za postupak odlicno, za prirodno bas i ne, tako su nam rekli
Sanjich hvala na pitanju,dobro sam, sta se boli tice sve je isto, i dalje imam taj pritisak i probadanja, jako sam napuhnuta,ali san se vec nekkao navikla pa mi je cak postalo i normalno.. izdrzat cu do harmony testa ..to jedva cekam..
Nadam se da si se ti lijepo provela u Slavoniji 🥰
AuroraB definitivno da je bilo puno propusta, to bas nije normalno nista sta se tebi izdogađalo,a ti si to bas hrabro i stojecki podnijela..svaka cast..nadam se da si malo bolje .saljem zagrljaj veliki,velikiii
Maslačakxx deff dr Mršić u KBCu, ja bi ga svakome proporucila i uopce ne mogu vjerovati da on nekome ne legne .tako jedna jednostavna i cool osoba, koja te ne zamara sa stvarima kojima ne treba,a vrhunski strrcucnjak...po mrni se isplati cekati na njegov pregled 2 mj.
Anksimoron ja sam ti u ovom dobitnom postupku koristila q10, omegu, shatavari prah,sjemenke konoplje, vitamin d, maticnu mlijec i kendural c (zeljezo) jer mi je bilo nisko...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Mandarinkicanema na ćemu- da zo je za posc ,za inzulinsku rezistenciju..ja sam pila po 2 na dan. Mislim da ne moze skodit, pila sm na preporuku jednog statog doktora. Mislim da popravlja kvalitetu jajnih stanica .Cjena gynositola zi je ok 320 kn. Meni je to bilo isplativije nego infolik.
MBT nema na čemu!
Anksimoron preporkka doktorice koenzim q10 ….ako mislis pit uzmi si bar od 100 mg…mozes i jace, a ako imas posc uzimaj gynoitol ili infolic 2 na dan …ali sve moras piti bar 3 mj da imas neki rezultat.
Zaboravih omega 3 je isto dobra...
Q10 kupujem u farmaciji od -Feller- imaju od 100 mg ispod 200 kn ,nekad zna bit na popustu, pakiranje je od 60 kom i od 100mg..
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji