Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    10. Siječanj 2021. 22:17

Sbjelis on je dobro rekao da to neće dobro završiti, ali nije to temeljito popratio... No dobro, sad je to iza mene😚 Kako si ti?
    Bozma malo sam i zaboravila na tu tvoju "nesuđenu" doktoricu... ti isto stvarno nisi imala sreće, nisu ti se stvari poklopile... Očito da se u bolnicama kriju dragulji od doktora ali se predugo čeka na termin ili da se stvari dovedu u red, a mi smo nestrpljive.....

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Tuma
    10. Siječanj 2021. 22:18

Nikitta

Lala1982 divne vijesti,čestike. ❤️
    Tigrica i MTB ne znam koji članak u zakonu propisuje da se ne može u drugu kliniku ako imaš smrzliće, ali definitivno ima takvih situacija da su žene ostvarile trudnoću u drugoj bolnici, a u privatnoj klinici imale smrzlića.

Da, ima na forumu cura koja je sad, čini mi se u 7.tt s 2.djetetom, a išla je privatno u polikliniku u novi postupak a u nekoj bolnici (mislim Petrovoj) ima smrzlice ali nije htjela čekati dugo za fet. Moram ju prepoznat na MTB popisu, ne mogu se sjetit imena sad😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

10. Siječanj 2021. 22:20

Meni je komentirao za Feritin 66 vadjen pred dva mj kao da je ok (stavio i ✅) al bi moglo i bolje. Tu me malo zbunio. Prošle god u ovo vrijeme mi je bio nizak jer sam se bila i iscrpila s previše natjecanja (ne mogu se točno sjetit ali granično negdi oko 13). Vitamin D mi je 96 ali nisam nikada uzimala kao zasebni suplement (samo u sklopu Ca-Mg uz dodatak vitamina D). 

• *.Women_name.*
    10. Siječanj 2021. 22:21

Tuma

*.Women_name.*

Evo me cure doma, doktorica kaže da je beba super, cerviks zatvoren i dovoljno dugačak. I krvni nalazi su dobri. Krvarenja oni više ne vide, samo je meni bilo to jednom ujutro. Kaže da je to kod te dijagnoze često, da postoji moguvnost da se podigne do 28 tt, mirovanje i pratit ćemo ju. Joj kamen mi je pao sa srca kad sam čula da je bebica dobro. A ništa odmaranje i nadamo se da će bit sve ok ❤️ hvala vam svima

Super da je sve oke ❤️ sve su ti već cure napisala, ali najbolje je kretanje svesti na minimum i što više ležati (ne sjediti). Moja mama je imala nisko posteljicu u 3 trudnoće, ali joj se s vremenom podigla, pa je sva 3 poroda vaginalno rodila. Rekla je da je morala piti progesteron i odmarati… A inače ako se ne digne, koliko ja znam, ćeš trebati na carski i imati strogo mirovanje cijelu trudnoću…

Joj baš ti hvala na primjeru tvoje mame. Nadam se da ćemo tako i moja bebica i ja dobro završiti. Ma proći ću ja i carski i lezanje i sve kj treba samo da ona bude dobro. A još se nadam i da će se s vremenom i malo podic jer nije prekrila usce nego je došla do njega. ❤️❤️ Idem još u utorak u Petrovu, oni će me tamo vodit kao visokorizicnu trudnoću s obzirom na gd i ovo, iskreno drago mi je baš. Malo mi je čudno što mi nisu vratili utrogestan, sutra ću pričat sa Škvorc om. Možda zato jer to nije bilo krvarenje, neg samo jedan mali spotting koji me dovoljno uplašio u kombinaciji s bolovima. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

AuroraB
    10. Siječanj 2021. 22:22

Miss 🥰 ti si meni tako draga.. kao i većina cura ovdje, a uopće vas ne poznajem🙈❤ To je baš ludo... 
    Anksimoron ja pijem Proxeed women, sada već dva mjeseca, otvorila danas treću kutiju. Tu su unutra l-karnitin i l-arganin kao i svi vitamini koji budu u prenatalu. To mi je preporučila doktorica u Petrovoj za poboljšanje kvalitete stanica. Povrh toga pijem Omegu3 i vitamin D u spreju.

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

10. Siječanj 2021. 22:23

MISS kako si se ti s dr dogovorila da nakon 2 x aih idete na IVF? Je li on predlagao i dalje pokušaje s aih, ili je sam predložio IVF? 

AuroraB
    10. Siječanj 2021. 22:23

mandarinkica

Meni je komentirao za Feritin 66 vadjen pred dva mj kao da je ok (stavio i ✅) al bi moglo i bolje. Tu me malo zbunio. Prošle god u ovo vrijeme mi je bio nizak jer sam se bila i iscrpila s previše natjecanja (ne mogu se točno sjetit ali granično negdi oko 13). Vitamin D mi je 96 ali nisam nikada uzimala kao zasebni suplement (samo u sklopu Ca-Mg uz dodatak vitamina D).

Dobar ti je vitamin D, bilo bi super da ga održavaš sad sa nekim od preparata koje su cure navele... 

AuroraB
    10. Siječanj 2021. 22:26

Tuma

Nikitta

Lala1982 divne vijesti,čestike. ❤️
    Tigrica i MTB ne znam koji članak u zakonu propisuje da se ne može u drugu kliniku ako imaš smrzliće, ali definitivno ima takvih situacija da su žene ostvarile trudnoću u drugoj bolnici, a u privatnoj klinici imale smrzlića.

Da, ima na forumu cura koja je sad, čini mi se u 7.tt s 2.djetetom, a išla je privatno u polikliniku u novi postupak a u nekoj bolnici (mislim Petrovoj) ima smrzlice ali nije htjela čekati dugo za fet. Moram ju prepoznat na MTB popisu, ne mogu se sjetit imena sad😂

Ja isto mislim da se to može bez problema napraviti kod nas... Ne kažem da nije zabranjeno, ali sumnjam sa je sistem tako dobro povezan da bi netko to uspio otkriti na vrijeme..

• *.Women_name.*
    10. Siječanj 2021. 22:27

Sve ostale curke da ne pišem pojedinačno, sad ćemo bebica i ja ležati po cijele dane i čuvat se da. Nema druge. Hvala na podršci. Najbolje ste ❤️❤️❤️
    Aurora II ja se slažem da treba reći sve. Svi su oni ovako ok inače susretljivi, ali čim nastane problem nije više sve tako savršeno. I ja sam se uvjerila puno puta. Bar mi tu međusobno možemo komentirati 😂. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

10. Siječanj 2021. 22:29

Bozma gledam tvoj popis i nalaz s prvih konzultacija, jel ti Sheldon komentirao nizak BMI? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.