Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 19:04

manemoj

Nemam pojma, računam da je morala zatrudniti u svibnju jel tako? Ako je sad u 7 mj.. ili sam krivo izračunala? 😅
    Kad je ponovo krenuo MPO?

A gle i kad je lockdown, kao da za neke ne bi koji privatnik napravio iznimku 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Kacusha
    08. Siječanj 2021. 19:09

Cure ja nisam vadila betu jer bas curim 😐 pokusavam dobiti doktoricu da vadim krvnu sliku, vitamine, minerale... Erica divna ti je kosa 🥰 Flower sretno, koji osjecaj s dva mala anđela 🌺👶 Mi smo bili kod Škvorca skroz mi je ok, ali nam je tek 1. put. Anestezija za punkciju ovisi koliko imate folikula. Ja sam s 4 izdrzala, ali mislim da bih iduci put totalni knock out 🤣💉

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

08. Siječanj 2021. 19:12

Sad kad ste spomenule te klinike, bas vas je malo tu u repromed sto mi je baš cudno, ne znam jel zbog toga sto je iskljucivo privatna klinika. Procitala sam forume sve moguće i malo se informirala i od drugih lijecnika da me upute tako da mi je nakon cita, ako ne uspije, prvi izbor repromed, vec sam to i prije bila pisala. Zagreb Repromed, Split Cito. Ali da sam u zg ne bih se mislila. Naravno, dok imamo novca za isfinancirati to sve. 

Nina89
    08. Siječanj 2021. 19:13

Ej cure, evo ja bila danas na uzv i vidi se GV od 4,5mm u maternici. Plod se jos ne vidi, kaze da je rano. Danas mi je 5+5.  Sretna sam ali potiho 😊 Jos se ne usudim veselit, bar dok ne vidim plod i cujem srce. Ili do poroda 😂 Betu nisam vadila, doktorica joj nije pridavala veliku vaznost, rekla je da joj je bitna prva beta da se vidi da je pozitivno koliko god mala bila i da se poduplala i da nema smisla sad svako malo vaditi. I ona smatra da je sve ok tako da cu se i ja probati ne brinuti oko niske bete i citati svasta po netu. Evo i slikice https://ibb.co/XVsJC8y
    Hvala svima koje ste mislile na mene 🥰😘

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

🌸TiKiDi🌸
    08. Siječanj 2021. 19:17

manemoj

Nemam pojma, računam da je morala zatrudniti u svibnju jel tako? Ako je sad u 7 mj.. ili sam krivo izračunala? 😅
    Kad je ponovo krenuo MPO?

U svibnju😉 
    Ja sam se tada javila BetaPlus. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ericaa
    08. Siječanj 2021. 19:21

Flower jooooj pa ti si nam samom finishu 🎉🎉🎊🎊 bas mi je drago i biti ce to sve odlicno!! 
    Cure,hvala na komplimentima! ❤
    P.s. grupa na instagramu je bas odlicna,morala sam ici skicnut jer sam znatizeljko,rasplakala me objava Što je za vas neplodnost. Baš je opisana kakva je. Najbolja definicija.... svaka cast na trudu i ideji 💗

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 19:23

Nina89

Ej cure, evo ja bila danas na uzv i vidi se GV od 4,5mm u maternici. Plod se jos ne vidi, kaze da je rano. Danas mi je 5+5. Sretna sam ali potiho 😊 Jos se ne usudim veselit, bar dok ne vidim plod i cujem srce. Ili do poroda 😂 Betu nisam vadila, doktorica joj nije pridavala veliku vaznost, rekla je da joj je bitna prva beta da se vidi da je pozitivno koliko god mala bila i da se poduplala i da nema smisla sad svako malo vaditi. I ona smatra da je sve ok tako da cu se i ja probati ne brinuti oko niske bete i citati svasta po netu. Evo i slikicehttps://ibb.co/XVsJC8y

Jako mi je drago čuti lijepu vijest, držim fige za dalje 🤞❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ericaa
    08. Siječanj 2021. 19:24

Nina89

Ej cure, evo ja bila danas na uzv i vidi se GV od 4,5mm u maternici. Plod se jos ne vidi, kaze da je rano. Danas mi je 5+5. Sretna sam ali potiho 😊 Jos se ne usudim veselit, bar dok ne vidim plod i cujem srce. Ili do poroda 😂 Betu nisam vadila, doktorica joj nije pridavala veliku vaznost, rekla je da joj je bitna prva beta da se vidi da je pozitivno koliko god mala bila i da se poduplala i da nema smisla sad svako malo vaditi. I ona smatra da je sve ok tako da cu se i ja probati ne brinuti oko niske bete i citati svasta po netu. Evo i slikicehttps://ibb.co/XVsJC8y

Bas razmisljam jesi se javila pa mi promaklo ili cekamo. Cestitam ti i probaj sad se opustiti i uzivati koliko mozes! 😘

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    08. Siječanj 2021. 19:26

Kača bas mi je zao,drzi se! Nalravi sve te pretrage i malo odmori.... Hvala ti na komplimentu. 
    Dada kad je FET? Koliko ces vratiti? 1 ili 2? 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Any_35
    08. Siječanj 2021. 19:39

Kača84, bas mi je zao, mozda da ipak napraviš betu, za svaki slucaj🤞🤞❤️
    Nina89- lijepooo😍, mrvica se lijepo smjestila🥰. Potpuno te razumijem, ja se isto suzdržavam puno radovati dok ne vidim plod i srčeko da kuca.  Molimo se da sve bude dobro i da sve lijepo napreduje🙏🙏🙏. Za pocetak nam je najvaznije da se smjestilo na pravo mjesto i s pozitivom dalje🙏😇😇
    Ja sam na 1. i 2. IVF-u, prije aspiracije primila koktel-anesteziju. Bila sam omamljena i tijelo maksimalno opušteno, skroz malo sam osjetila punkciju. Aliiii, nakon prve aspiracije, sam cijeli dan povraćala zbog anestezije, doslovno svakih 15 min sam povraćala, navecer u 22h sam povratila dva puta žuč i onda sam tek uspjela zaspati i umiriti se. Pravi pakao, užas. Rekla mi je sestra da je to bas rijetkost da netko tako lose podnese taj koktel. Kao sto sam vec jednom spomenula, uvijek sam “izrod”, među rijetkima🙈😂A prosla sam dvije operacije pod općom anestezijom i nisam ni osjetila poslije. Na drugoj aspiraciji isti koktel-anestezije i poslije sam spavala dva sata u bolnici i nije mi čak ni mučnina bila prisutna, vjerojatno se tijelo priviknulo na onu prvu. 

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.