Bome ste se danas raspisale,sve čitam,pa nikako stići
Samara čestitam na malom pišonji,sigurno je fora saznati spol
MTB ja mislila da si ti već odavno odlučila!Oko nalaza ti ja nažalost ne mogu pomoći,ali bude netko sigurna sam.A Šuputica,ma ne kužim ni ja zašto to nije rekla javno,kao da je to neki bed.
Sunny_ja ti pijem matičnu tj pila sam je skoro 3 mj prije prošlog postupka i prestala sam 3 tjedna prije aspiracije.Mm također s time da je on i nastavio.Ja sam pitala dr za to i rekao je da slobodno pijemo.Mi uzimamo od Webera.
ericaa kosa ti je predivna,evo,već par puta sam otvorila sliku
darliv baš mi je drago za tvoje pozitivno iskustvo,držim ti od srca fige za dalje.Velika stvar je kad se ne treba putovati,bome velika i definitivno manje stresa.
Women name držim ti fige da sve bude ok,bolje ipak da to prati netko stručniji i svaka čast dr.Škvorcu što te uputio,ja takve stvari cijenim.
Sanjich guštaj draga,bome dobra odluka!
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Slee, meni je IVF bio nezanimljiv upravo radi vlasnika koji je podržavao Milinovićev zakon. A onda sam vidjela slike doktora i biologa i zaljubila se.
Zezam se, ne zanima me je li netko popularan ili ne, ali na žalost, informacije o nekoj klinici mogu dobiti samo ako cure pišu o toj klinici. Grozno je to što se moramo igrati pokušaja i pogrešaka sa ovakvim stvarima, pa ne radi se o cipelama koje isprobavam u 3 dućana i biram gdje ću ih kupiti.
Tigrica, zvala sam malo prije 14, a piše da poslije ne primaju pozive. Zvala sam na brojeve koji pišu na njihovom webu:
Lokacija Vinogradska
Tel: 01 37 87 593; 01 37 87 958
Imaš neku drugu preporuku? Probat ću opet u ponedjeljak. Hvala ti.
💔💔💔
Cure dali smeta za FET što sam prehlađena? Znači samo prehlada, nema temperature ni ničega, začepljen nos, tu i tamo malo šlajma kad se nakašljem ali to je 2,3 puta dnevno 🤷🏻♀️ 🤷🏻♀️ ubila me ventilacija, grijanje 13 sati vožnje….nisam se pošteno odmorila otkako sam otišla na g.o 🙈🙈🙈🙈
MTB daj neki sliku od tih svojih komada, stalno pišete o tome i znatiželja me ubi 🤣🤣🤣🤣🤣 neću ih dirati, tvoji su , samo da škicnem 🤪🤪🤪🥰
Ja bi rekla da ti ne može škoditi,može samo malo srušiti imunitet,a to je čini mi se ok.
A komadi,hm hm,pitaj MTB tko joj ih je otkrio You are welcome !
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Pami, po svemu što ja znam, beba od tebe uzme sve što joj treba, manjak željeza ćeš osjetiti samo ti i tvoje tijelo, a malo prasence gušta i ima sve što želi.
Cure se ovdje kunu u Kendural C, samo se natakaj željezom i valjda ćeš uspjeti dobiti i ti nešto uz to tvoje malo proždrljivo čudo.
Hvala što si podijelila svoje nalaze.
Sanjich, uživaaajjj!
Ja sam svog obavijestila da ne smije imati vruće kupke ni vruće tuševe. Njanjanja, neka pati i on.Lucyinthesky, ovo je bio detaljan raport. Malo sam ljubomorna, što to Dia85 ima a da ja nemam?
Pa mislim,tebi sam napisala pol strane onda kada si bila pitala i otkrila ti sve najbolje dijelove ili se varam
🧍♂️42-od astheno-normo
Dada prehlada je super, neka malo padne imunitet pred transfer!
Lucky pa da, mislim da je stvarno istina to s popularnosti. Vidim da je trenutno in npr. IVF, dok su stare forumasice bile skroz protiv njega zbog onih zakona i svega (ne znam tocno pricu, ali znam da je o tome bilo rijec na starim rodinim forumima). Sada su napravili rekla bih i dobar marketing, stalno mi izletavaju njihove reklame.
Skvorcu je nesto pala popularnost zadnjih par mjeseci, a kad sam krenula u sve ovo on je bio top, svi samo o njemu pricali.
Zaboravili su se zakoni,baš je i meni to palo nedavno na pamet A škvorc,baš sam pred par dana pitala da u zadnje vrijeme kad god mi netko od random ljudi(ne sa foruma) kaže da je uspio u Mpo,ispadne da je bio kod Škvorca,tak da mislim da čisto solidno rade i dalje.
🧍♂️42-od astheno-normo
Za komade znam, zato sam se i bila narucila na konzultacije 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala :) ja se inače još smijem jer sam prije pregleda gledala obleku za curice i spremila link stranice koja ima prekrasne trake za kosu ali nema veze.. Stiže moj savršen muškarac ☺️
Flower, sad budeš do poroda u bolnici?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Dada, pa nastavi ga gledati i pusti mog dečka i budućeg dečka na miru.
Možda bi i mi morali na maturalac, tamo se često omaknu trudnoće.
Slee, ma malo sam se prepala opisa procesa sa tabletom koji je imala Lucija007, ona je imala baš gadan slučaj i na kraju je ipak morala još i na kiretažu. Pa sam išla na sigurno. Vjerojatno nisam trebala i vjerojatno bi mi i s tabletom otišlo. Ali bilo mi je to jako teško razdoblje i htjela sam si maksimalno olakšati.
Lucyinthesky, sviđa mi se kako te Slee preimenovala u Lucky.
Odlučila nisam. Kmeeeeee. Na kraju će MM odlučiti, on je dobar za presijecanje čvora kad ja zapnem.
Bit ću bezobrazna, ali meni je malo i drago ako je Šuputica uspjela s IVFom. To mi je lijep znak da i mi gerijatrija možemo ovako. Ako je uspjela prirodno, to mi ništa ne znači (iako mi je drago radi nje), samo mi je podsjetnik da drugim babama tijelo radi, a meni ne.
Što se tiče pola strane, čini mi se da si se sad više posvetila : ljubomorko :
💔💔💔
Slee, meni je IVF bio nezanimljiv upravo radi vlasnika koji je podržavao Milinovićev zakon. A onda sam vidjela slike doktora i biologa i zaljubila se.
Zezam se, ne zanima me je li netko popularan ili ne, ali na žalost, informacije o nekoj klinici mogu dobiti samo ako cure pišu o toj klinici. Grozno je to što se moramo igrati pokušaja i pogrešaka sa ovakvim stvarima, pa ne radi se o cipelama koje isprobavam u 3 dućana i biram gdje ću ih kupiti.Tigrica, zvala sam malo prije 14, a piše da poslije ne primaju pozive. Zvala sam na brojeve koji pišu na njihovom webu:
Lokacija VinogradskaTel: 01 37 87 593; 01 37 87 958
Imaš neku drugu preporuku? Probat ću opet u ponedjeljak. Hvala ti.
Imam ovaj broj i zovi iza 12,. 01 37 87 383 nema na čemu
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Cisto kratki sazetak danasnje kontrole. Klinci rastu ko ludi, i sam Vrcic kaze da mi se divi kak sam sve to izdrzala. Decko 3kg, a curica 2,7kg 😱 u nedjelju hospitalizacija, a porod najkasnije za 10 dana. Djevojke moje, ne moram vam ni pricat kakva panika me lovi. Kud je ta trudnoc prosla 😱 kak budem ja sa dva mala bica, ne znam ni s jednim. Isusek, valjda budem znala.. Iskreno se nadam da ne budem zajebala nekaj hehe 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji