Hvala ti puno na informacijama, trebao bi me voditi dr. Grbavac. Nisam detalje s njim dogovarala osim da će biti puna stimulacija (ne znam što od lijekova), idem preko HZZZO-a. Misliš da ne trebam tražiti anesteziju za aspiraciju?
Nema na čemu. Ne znam šta bih ti rekla. U prošloj klinici sam aspiracije više stanica radila u općoj anesteziji, tu se probudiš i bok. U Uvf-u su mi i dr i sestra rekli da je taj koktel super, da nemam brige i tako to. Inače nisam neka mimoza, ali mene je bome boljelo, sve sam osjetila. Da se izdrži, izdrži se, ali ja sam se od boli sva preznojila, majica mi je bila mokra.
Cura samnom u sobi je bila tako omamljena da me pitala da kako su je prebacili na krevet, tako da je to dosta individualno.
S druge strane,curi tu s foruma anesteziolog nije obavio baš super posao kad je tražila opću, tako da eto, ne znam.
Da se nadovezem… ja imam traume od aspiracija… i uz ove lijekove sam ama bas sve osjetila.. ali sve… jedino sta su me lijekovi ubili i spavala sam cili dan… ali sam postupak sve… bas to preznojila sam se..
Ja nisam ni spavala. Ma izdrži se to, nije smak svijeta, ali da, boli. I rekla sam im to kasnije,ne šutim ja.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure, nisam bas sve detaljno uspjela pročitati, ali vidim da neke od vas (Korisničkoime)zanima kako je u Repromedu.
Ja sam svoj MPO postupak odradila kod njih, nigdje prije nisam bila. Tamo sam otisla na preporuku poznanika (znam za četiri para koja su tamo uspjela, sada se nadam da će još jedan uspjeti).
Preporuku sam dobila i od dr. Latin.
Inače nisam iz Zg.
Za polikliniku Repromed imam samo riječi hvale. Za dr. Radončića i za sestre, a naročito za dr. Patrika Stanića (embriologa) s kojim sam možda imala najmanje kontakata, ali kad mi je bila potreba topla riječ utjehe, dobila sam ju od njega.
Naravno, s obzirom da je privatna poliklinika sve se plaća. A kada se naručite na termin, to se strogo poštuje i poštuje se vaša privatnost u svakom pogledu.
Nadam se da sam bar malo pomogla.
Hvala, ovo je samo jos jedan plus. Imam za 2 feta tu u citu, ja bih isto voljela da mi u citu uspije pa da ne moram na drugo mjesto. Ali ako bude potrebe idem tamo.
Nikitta okolica Osijeka da, mislim da cu zato mozda lakse podnijeti ovaj postupak, razlika je provesti u autu sat vremena dnevno za uzv i osam sati.. Slazem se, Osijek je prekrasan ❤️
ericaa prekrasna ti je kosa 😍
Nina89 divno 🤩😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure, nisam bas sve detaljno uspjela pročitati, ali vidim da neke od vas (Korisničkoime)zanima kako je u Repromedu.
Ja sam svoj MPO postupak odradila kod njih, nigdje prije nisam bila. Tamo sam otisla na preporuku poznanika (znam za četiri para koja su tamo uspjela, sada se nadam da će još jedan uspjeti).
Preporuku sam dobila i od dr. Latin.
Inače nisam iz Zg.
Za polikliniku Repromed imam samo riječi hvale. Za dr. Radončića i za sestre, a naročito za dr. Patrika Stanića (embriologa) s kojim sam možda imala najmanje kontakata, ali kad mi je bila potreba topla riječ utjehe, dobila sam ju od njega.
Naravno, s obzirom da je privatna poliklinika sve se plaća. A kada se naručite na termin, to se strogo poštuje i poštuje se vaša privatnost u svakom pogledu.
Nadam se da sam bar malo pomogla.
Hvala, ovo je samo jos jedan plus. Imam za 2 feta tu u citu, ja bih isto voljela da mi u citu uspije pa da ne moram na drugo mjesto. Ali ako bude potrebe idem tamo.
Nadam se da ce onda ipak bit sve rijeseno u Cito🙂
Cure koje ste imale blighted i pobacaj tabletama, jeste pitale kada se moze poceti vjezbati? Nisam sad neka sportiva, ali ovo lezanje mi kicmu ubilo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala ti puno na informacijama, trebao bi me voditi dr. Grbavac. Nisam detalje s njim dogovarala osim da će biti puna stimulacija (ne znam što od lijekova), idem preko HZZZO-a. Misliš da ne trebam tražiti anesteziju za aspiraciju?
Nema na čemu. Ne znam šta bih ti rekla. U prošloj klinici sam aspiracije više stanica radila u općoj anesteziji, tu se probudiš i bok. U Uvf-u su mi i dr i sestra rekli da je taj koktel super, da nemam brige i tako to. Inače nisam neka mimoza, ali mene je bome boljelo, sve sam osjetila. Da se izdrži, izdrži se, ali ja sam se od boli sva preznojila, majica mi je bila mokra.
Cura samnom u sobi je bila tako omamljena da me pitala da kako su je prebacili na krevet, tako da je to dosta individualno.
S druge strane,curi tu s foruma anesteziolog nije obavio baš super posao kad je tražila opću, tako da eto, ne znam.
Da se nadovezem… ja imam traume od aspiracija… i uz ove lijekove sam ama bas sve osjetila.. ali sve… jedino sta su me lijekovi ubili i spavala sam cili dan… ali sam postupak sve… bas to preznojila sam se..
Ja nisam ni spavala. Ma izdrži se to, nije smak svijeta, ali da, boli. I rekla sam im to kasnije,ne šutim ja.
Mislim da ja nisam trebala nista reci 🤣🤣🤣🤣 ja sam odmah tamo sve isplakala 🤣🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Mislim da ja nisam trebala nista reci 🤣🤣🤣🤣 ja sam odmah tamo sve isplakala 🤣🤣🤣🤣
Pa zakaj ne 🤣😁
Ja sam samo u jednom trenu pitala hoćemo li uskoro bit gotovi jer sve osjetim i nisu vam baš nešto te droge.
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
AuroraB jesi dobro, nadam se da je sada to iza tebe ❤️?
🧍♂️42-od astheno-normo
Any_35 predivna beta, miriši na dvojčeke 💕
Leia2.0 jesi uspjela dobiti humanu jucer, jesi saznala nešto više?
Hej, jesam. Nikako da se javim, ludnica mi je od jučer ujutro. Sad sam tek došla do ovdje i čitam zaostatke. Uglavnom, potvrdili su mi da idem normalno s terapijom (mi ne radimo inseminaciju nego ICSI) tako da sam danas 2dc uzela prvu dozu injekcije i 8dc imam prvi uzv. Tako da je možda došlo do nekog nesporazuma dok si s njima razgovarala. Ja bih ti svakako preporučila da ponovno nazoveš i razjasniš tu situaciju. Teško mi je zamisliti da bi sad naprasno obustavili sve postupke osim inseminacije, evo, ja tek danas počela pripremu za prvi stimulirani postupak. Ako želiš da nešto pitam idući tjedan uživo za tebe, samo reci !
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Ja sad tek pročitala zaostatke pa vidim za Auroru. Baš mi je žao! 😢 Nadam se da si dobro!
Any_35 i Nina89 jako mi je drago zbog vas!
Ja sam se danas ipak naručila kod Škvorca na konzultacije. Bila sam u dvojbi za ovaj postupak između Škvorca i IVF, najprije odlučila da ću u IVF, a onda se predomislila i odlučila ipak kod Škvorca jer su mi rekli da se kod njih FET ne plaća. Kod mene je je moguća hiper. pa sam ipak odlučila da zadnji postupak preko HZZO-a ne plaćam nego radije pripremam novac za idući ako u ovom ne uspijem.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji