Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 21:47

Slee

Ja sam se sjetila jednog pitanja - cure koje pijete maticnu, je li istina da se uz maticnu onda ne moraju piti nijedni drugi dodaci jer kao ona sadrzi sve potrebno pa bi sve ostalo bilo samo visak?

A ne znam ti, ja pijem i nju i druge stvari, a bome i on 🤔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    08. Siječanj 2021. 21:51

Smaraa cestitkeee🎊🎊😍❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 21:55

AuroraB

👋 cure, ja nikako da se javim i polovim što ste pisale, stalno sam infuziji i ne smijem puno tipkati jer mi onda ne curi, plus internet mi je tolko spor da nekad zaspim dok čekam da se poruke otvore😄
    Hvala vam svima na predivnoj podršci jučer, nemate pojima koliko mi je to značilo🥰🥰
    Ericaakosa ti je predivna predivnaaaa🤩
    Sanjichsuper ste napravili, uživajte🤗 Točno si mogu zamislito kako je🙂
    Darlivočito se situacija na humanoj u OS popravila, definitivno ti bude veliko olakšanje ići tamo u postupak🤞🤞 Go for it! Ako slučajno ne budeš zadovoljna, Petrova te čeka🙂
    Flower danas je neka trudnica sa jako velikim trbuhom bila na ekg-u kraj moje sobe i cijelo vrijeme sam slušala otlucaje srca
    … da nisi to možda bila ti?🙂
    Manemojznači bacila SiSe na posao što se tiče nalaza🤘
    Nada89 tako mi je drago zbog tebe….🍀🍀🌄🍀🍀 Ali tvoja beta je i meni bila normalna ispočetka🥰
    Sleenaša priča s betom je dosta slična! Cure, na aliexpressu je hcg test 1kn.. mislim da si to svatko može priuštiti da izprati pozitivnu betu čak i kad dođe menga nakon postupka, a beta se pokazala niskom. Vidimo sad svi da to dosta često ne završi tako da sve samo od sebe nestane.
    Samo se vi grabajte za doktora G., meni je operaciju danas radio dr. Tomičić 😄☺️ Ja sam dobro, kad se vratim iz bolnice ću više pisati! Plakala sam ujutro jako jer se vidio danas i plod na UZV, ali tu su svi doktori toliko divni da sam u glavi već trudna s drugom bebom na proljeće😄 Čak me i dr. Strelec došao poglesdati (koji je bio jučer u IVF-u), i pričala sam danas sa svojom doktoricom Lanom, iako mi nije ona radila UZV.
    MtB, Miss, Nikitta, ma sve prisutne

Drago mi je da si bolje, samo ti odmaraj i oporavi se 🤞💚🍀

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

08. Siječanj 2021. 21:56

Slee

Cure koje ste imale blighted i pobacaj tabletama, jeste pitale kada se moze poceti vjezbati? Nisam sad neka sportiva, ali ovo lezanje mi kicmu ubilo

Ja sam imala pobacaj prisilni☹️s tabletama tribalo mi je neko vrijem za oporavak nakon drugog pregleda rekla je da je sve ok i da mozemo sve normalno nastaviti🤷

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

manemoj
    08. Siječanj 2021. 21:56

AuroraB

👋 cure, ja nikako da se javim i polovim što ste pisale, stalno sam infuziji i ne smijem puno tipkati jer mi onda ne curi, plus internet mi je tolko spor da nekad zaspim dok čekam da se poruke otvore😄
    Hvala vam svima na predivnoj podršci jučer, nemate pojima koliko mi je to značilo🥰🥰
    Ericaakosa ti je predivna predivnaaaa🤩
    Sanjichsuper ste napravili, uživajte🤗 Točno si mogu zamislito kako je🙂
    Darlivočito se situacija na humanoj u OS popravila, definitivno ti bude veliko olakšanje ići tamo u postupak🤞🤞 Go for it! Ako slučajno ne budeš zadovoljna, Petrova te čeka🙂
    Flower danas je neka trudnica sa jako velikim trbuhom bila na ekg-u kraj moje sobe i cijelo vrijeme sam slušala otlucaje srca
    … da nisi to možda bila ti?🙂
    Manemojznači bacila SiSe na posao što se tiče nalaza🤘
    Nada89 tako mi je drago zbog tebe….🍀🍀🌄🍀🍀 Ali tvoja beta je i meni bila normalna ispočetka🥰
    Sleenaša priča s betom je dosta slična! Cure, na aliexpressu je hcg test 1kn.. mislim da si to svatko može priuštiti da izprati pozitivnu betu čak i kad dođe menga nakon postupka, a beta se pokazala niskom. Vidimo sad svi da to dosta često ne završi tako da sve samo od sebe nestane.
    Samo se vi grabajte za doktora G., meni je operaciju danas radio dr. Tomičić 😄☺️ Ja sam dobro, kad se vratim iz bolnice ću više pisati! Plakala sam ujutro jako jer se vidio danas i plod na UZV, ali tu su svi doktori toliko divni da sam u glavi već trudna s drugom bebom na proljeće😄 Čak me i dr. Strelec došao poglesdati (koji je bio jučer u IVF-u), i pričala sam danas sa svojom doktoricom Lanom, iako mi nije ona radila UZV.
    MtB, Miss, Nikitta, ma sve prisutne

Ajme odakle izvlačis energiju ❤️
    Čuvaj se i drži se ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

darliv
    08. Siječanj 2021. 21:57

AuroraB drago mi je da si se javila, i vjerujem da je bas bas emocionalno tesko ovakve situacije prolaziti, ali ti si jedna hrabra zenica i lijepo je vidjeti da imas planove za dalje 💪🏻😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

08. Siječanj 2021. 22:00

Nina92

Nina89

Ej cure, evo ja bila danas na uzv i vidi se GV od 4,5mm u maternici. Plod se jos ne vidi, kaze da je rano. Danas mi je 5+5. Sretna sam ali potiho 😊 Jos se ne usudim veselit, bar dok ne vidim plod i cujem srce. Ili do poroda 😂 Betu nisam vadila, doktorica joj nije pridavala veliku vaznost, rekla je da joj je bitna prva beta da se vidi da je pozitivno koliko god mala bila i da se poduplala i da nema smisla sad svako malo vaditi. I ona smatra da je sve ok tako da cu se i ja probati ne brinuti oko niske bete i citati svasta po netu. Evo i slikicehttps://ibb.co/XVsJC8y
    Hvala svima koje ste mislile na mene 🥰😘

Cijeli dan te cekam, ajmeee bas mi je drago ❤️❤️ neka se tako lijepo samo nastavi 🙏🙏

Nina92  tako mi je dragoo bit ce sve superr🙏❤️😍

08. Siječanj 2021. 22:06

Flower joj draga jos maloo 😍🙏🙏❤️ sve ce biti super😘

• Marty86
    08. Siječanj 2021. 22:19

Leia2.0

Marty86

Any_35 predivna beta, miriši na dvojčeke 💕
    Leia2.0 jesi uspjela dobiti humanu jucer, jesi saznala nešto više?

Hej, jesam. Nikako da se javim, ludnica mi je od jučer ujutro. Sad sam tek došla do ovdje i čitam zaostatke. Uglavnom, potvrdili su mi da idem normalno s terapijom (mi ne radimo inseminaciju nego ICSI) tako da sam danas 2dc uzela prvu dozu injekcije i 8dc imam prvi uzv. Tako da je možda došlo do nekog nesporazuma dok si s njima razgovarala. Ja bih ti svakako preporučila da ponovno nazoveš i razjasniš tu situaciju. Teško mi je zamisliti da bi sad naprasno obustavili sve postupke osim inseminacije, evo, ja tek danas počela pripremu za prvi stimulirani postupak. Ako želiš da nešto pitam idući tjedan uživo za tebe, samo reci !

Hvala to draga, možda sam stvarno nešto krivo povezala. 
    Ako ću trebati što javim 🥰
    Drago mi je da si krenula u postupak, držim 🤞

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
    02/2020 Adenomioza,
    Sveukupno 6 biokemijskih,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO
    04/2021 spontana trudnoća
    https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#

• Marty86
    08. Siječanj 2021. 22:20

MTB trebaš endokrinološki laboratorij? Probaj i na 01-3787-163 ili 01/3787-512.

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
    02/2020 Adenomioza,
    Sveukupno 6 biokemijskih,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO
    04/2021 spontana trudnoća
    https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.