Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    08. Siječanj 2021. 21:14

Nina89 baš mi je drago,  s nestrpljenjem čekamo idući uzv da vidiš srceko 🥰
    Erica divna kosa i ftizura😍
    Samara čestitam na dečkiću🥰🥰
    MTB ja ti isto ne mogu pomoći s nalazom, ne kužim se u to....
    Women_name super da su te odmah poslali to provjeriti u bolnicu. Javi se što su ti tamo rekli 
    Aurora nadam se da je operacija iza tebe i da se oporavljas. 
    Slee baš mi je žao zbog tvoje priče, pročitala sam ju i na fejsu... Nadam se da će nekome pomoći da prati betu...
    Suputica je 9 tj više od mene trudna, znači da je negdje sredinom/krajem 6.mj ostala trudna, što znači da su klinike tad već radile...
    Ja sam bila kod Radoncica na konzultacijama i djelovao je jako toplo i smirujuce. Tad sam već imala dogovore postupak u VV pa me pitao šta su mi tamo rekli i rekao da bi i on tako i da se slaže s njima i da kod njih idem na postupke preko hzzoa, a kod njega u međuvremenu mogu na folikulometrije ako ne uspije postupak. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    08. Siječanj 2021. 21:21

Nikitta

Okej, okej, my bad, očito su klinike radile od početka svibnja, pa je moguće da je žena bila na mpo, ali velim, malo mi je glupo o tuđoj trudnoći ikako raspravljati, glavno da je ona uspjela🥳 Kako god da je uspjela, najbolje je da vi ovdje pratite njen primjer i budete trbušaste ove godine ❤️
    MTB htjela sam te nešto važno pitati, ali isparilo mi. Ako se vrati, pišem ti🤣

Ma istina, drago mi je da je žena trudna, a kako je to ostvarila je naravno njena privatna stvar. Kao i to hoće li to podijeliti sa svima ili ne.... Ali eto ako je pomoću mpo, sigurno mnoge kroz to mogu dobiti motivaciju pošto je njoj uspjelo u tom slučaju. 🥰
    Btw, našla sam na instagramu, 20.7.je saznala da je trudna, objavila je sliku 🙈🙈🙈

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    08. Siječanj 2021. 21:23

Aurora jako mi je zao jakoo☹️ bas sam vjerovala u dobar ishod ali drzi se i budi jaka🙏❤️
    Cure taman kad se ukljucim pocmem pratiti uvik nesto jucer mi vadilo zub  u svoje  doktorice sta sam morala i zakompliciralo se i jutros morala u kirurga i Split uzas bolovi jucer a ocaj jutros kad  su u frisku ranu davali tri inekcije anastezije tri punta  danas lezim cili dan antibiotik oblogi i za bolove malo je bolje 🤷🤦

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Tinker 🌸
    08. Siječanj 2021. 21:27

MTB

Molim savjet iskusnih oko TORCH nalaza:https://ibb.co/BC0qNPJ
    Ako se ne varam, ovo je jako dobar nalaz. Većina Igg je pozitivna i sa velikom brojkom, to mislim da znači da sam prebolila/ili bila cijepljena davno i da imam imunitet i ne mogu se opet zaraziti? Ili se varam?

MTB, ja sam radila TORCH i najbitnije ti je da ti nisu IgM antitijela povisena jer bi to znacilo da trenutno imas taj virus u sebi. Vecinu toga si prebolila, to ti je super 😉. Ja nisam npr imala Toxoplasmosu niti CMV, ostalo jesam. 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Slee
    08. Siječanj 2021. 21:29

Hvala Tuma - ja se svuda raspisala, ali bas mi je stalo do toga da zene vide i ne budu lude kao ja i ne vade betu do nule. Ovo moje se moglo odavno srediti da sam znala na cemu sam. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Libo1415
    08. Siječanj 2021. 21:30

MTB  nalaz ti je ok. IgM protutijela su znak nedavne/akutne infekcije,a IgG se javljaju nakon preboljele infekcije ili cjepljenja. Budući da nemaš sva IgG protutijela, morat ćeš ponavljati TORCH kad budeš trudna. Jer u slučaju da je tijekom trudnoće nešto od IgM-ova pozitivno(A neće biti sigurno) onda se ide na carski 😉 
    I ako nekome treba nešto vezano uz mikrobioloska testiranja,covid,slobodno pitajte...ja sam na Hzjz-u 
    Čestitam svima na pozitivnom betama i super bebicama. Ja čitam kad stignem jer sam trenutno u gužvi,ali iduci tjedan bi trebala menga pa zovem za FET.Jedva čekam da se i mi ostale pridruzimo 💪❤

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Slee
    08. Siječanj 2021. 21:31

Ja sam se sjetila jednog pitanja - cure koje pijete maticnu, je li istina da se uz maticnu onda ne moraju piti nijedni drugi dodaci jer kao ona sadrzi sve potrebno pa bi sve ostalo bilo samo visak?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

AuroraB
    08. Siječanj 2021. 21:38

👋 cure, ja nikako da se javim i polovim što ste pisale, stalno sam infuziji i ne smijem puno tipkati jer mi onda ne curi, plus internet mi je tolko spor da nekad zaspim dok čekam da se poruke otvore😄 
    Hvala vam svima na predivnoj podršci jučer, nemate pojima koliko mi je to značilo🥰🥰
    Ericaa kosa ti je predivna predivnaaaa🤩 
    Sanjich super ste napravili, uživajte🤗 Točno si mogu zamislito kako je🙂
    Darliv očito se situacija na humanoj u OS popravila, definitivno ti bude veliko olakšanje ići tamo u postupak🤞🤞 Go for it! Ako slučajno ne budeš zadovoljna, Petrova te čeka🙂
    Flower danas je neka trudnica sa jako velikim trbuhom bila na ekg-u kraj moje sobe i cijelo vrijeme sam slušala otlucaje srca
    ... da nisi to možda bila ti?🙂
    Manemoj znači bacila SiSe na posao što se tiče nalaza🤘
    Nada89 tako mi je drago zbog tebe....🍀🍀🌄🍀🍀 Ali tvoja beta je i meni bila normalna ispočetka🥰
    Slee naša priča s betom je dosta slična! Cure, na aliexpressu je hcg test 1kn.. mislim da si to svatko može priuštiti da izprati pozitivnu betu čak i kad dođe menga nakon postupka, a beta se pokazala niskom. Vidimo sad svi da to dosta često ne završi tako da sve samo od sebe nestane.
    Samo se vi grabajte za doktora G., meni je operaciju danas radio dr. Tomičić 😄☺️ Ja sam dobro, kad se vratim iz bolnice ću više pisati! Plakala sam ujutro jako jer se vidio danas i plod na UZV, ali tu su svi doktori toliko divni da sam u glavi već trudna s drugom bebom na proljeće😄 Čak me i dr. Strelec došao poglesdati (koji je bio jučer u IVF-u), i pričala sam danas sa svojom doktoricom Lanom, iako mi nije ona radila UZV.
    MtB, Miss, Nikitta, ma sve prisutne

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Slee
    08. Siječanj 2021. 21:44

Aurora, nisam popratila tvoju pricu? Bila je vanmaternicna ako sam dobro skuzila? Imala sam i ja vanmaternicnu prosle godine bas u ovo vrijeme, dosta brzo sam se oporavila i trebala sam u 3. vec u postupak, ali zbog korone krenula tek u 5. mjesecu! Drzim fige da se sto prije oporavis 💗 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Tinker 🌸
    08. Siječanj 2021. 21:46

Slee

Cure koje ste imale blighted i pobacaj tabletama, jeste pitale kada se moze poceti vjezbati? Nisam sad neka sportiva, ali ovo lezanje mi kicmu ubilo

Preporuka je da prodje prva menga za neku jacu fizicku aktivnost, bar su meni tako rekli. S tabletama se hormonski otvara cerviks pa je dobro malo se primiriti dok se ne zatvori i vrati u prvobitno stanje koliko je moguce. 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.