Sanjich uzivaj,zasluzila si!
Flower, jos malo, bas je proletjelo!
Samara cestitam na deckicu, jesi li isla na neki NiPT test ili?
Cini mi se da vode curice na forumu tako da mi je bas drago, neka malo i muškića 👏
Erica frizura je odlicna !
AuroraB ne javljas se,nadam se da si dobro
Manemoj nisam ni ja cula to za Šuputicu,ako je tako dobro je to sakrila…idem i ja bas vidit tu grupu na instagramu 😂
Nismo radili nikakve testove, danas se bas na UZV sve lijepo vidjelo
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Manemoj da, zbog tog popisa smo i napravile stranicu jer nam vise dopizdilo stalno isto slusati.
Flower, ajme ti vec na kraju trudnoce!
Cure, kako se zove dokumentarac o onom psihopatu sto ste jucer pricale?
Sad pricam mami, kaze ona meni da je kad sam ja bila mala postojao tu kod nas neki Asim Kurjak koji je jajne stanice drugih zena stavljao, sad malo to istrazujem to https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/kurjak-nije-kriv-za-ilegalno-presadivanje-jajnih-stanica-20090126
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Drage sve,
nova sam skroz..imate li iskustva s Poliklinikom IVF, sutra krećem u postupak…hvala svima
Dobrodošla
Ja ti imam relativno svježe iskustvo,prešla sam tamo nakon nekoliko neuspjeha u drugoj klinici.
Za sada sam kod njih odradila 1 postupak i iako nije uspio,jer nije do njih,imam ok iskustvo.Vodi me dr.Grbavac i s njim sam baš "kliknula",stručan,simpa i nema stav kao da je popio svu pamet svijeta,otvoren za prijedloge i detaljan.Znam više žena koje su zapisane kod jednog od njih,ali su im se sva 3 dr izmijenila na folikulometrijama,punkciji,transferu.Meni je bio isključivo moj,na svemu,ne znam da li slučajno ili ne.Uglavnom,svi su više manje upućeni u sve.Na konzultacijama je bio detaljan i strpljivo odgovarao na sva pitanja i sve smo se brzo dogovorili.Folikulometrije su drugo,brzinske jer im je jako velika gužva i vidi se da leti na sto strana.I dalje simpa i sve ostalo,ali odrađuje se sve ekspresno.
Dogodilo mi se i da im je u jednom trenu nestalo lijeka,pa mi je izvanredno pred kraj uveo drugi,ali šta je tu je,nije to do njega,ispalo je uredu na kraju.Jednom je bilo i da sam iz drugog grada opet morala doći još jednom jer mi nisu imali dovoljno lijeka za dati za sve dane,ali šta je tu je.To je bio Hzzo postupak.
Aspiracija se radi pod koktelom lijekova,nekim curama je ok,ja sam npr sve osjetila baš dosta,ali sve se to izdrži.Može se platiti i opća anestezija,ali nisam sigurna koliko im je anesteziolog stručan.
Biolozi su prva liga,kontaktirala sam sa svih troje i nema pitanja na koje nisam dobila dogovor.
Sestre su više manje ok,dvije su mi simpa,jedna ne.Ne čeka se dugo kada si naručen i komunikacija telefonom je definitvno bolja i brža nego mailom.Ako se ide preko Hzzo-a postupak je besplatan,a Fet se plaća.
Javi nam svoje dojmove i sretno!
Hvala ti puno na informacijama, trebao bi me voditi dr. Grbavac. Nisam detalje s njim dogovarala osim da će biti puna stimulacija (ne znam što od lijekova), idem preko HZZZO-a. Misliš da ne trebam tražiti anesteziju za aspiraciju?
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Cure a jel nije Suputica zatrudnila u periodu kad je IVF bio stopiran? Ako je sad 7 mjeseci trudna?
Moram reći da ja čak kužim zašto nije rekla ako je išla na IVF. Odmah bi bilo a što je do sad čekala, tako joj i treba i takvi odvratni komentari..
Inače vezano za komade koje je MTB prisvojila bez srama 😂.. ja mužu rekla da se priča da su tamo baš zgodni frajeri.. sad ako budem i htjela promjeniti kliniku i otići tamo ispasti će da je radi toga 😂😂😂
Iako se ja nadam da od mog doktora ne idem nigdje 🥰
Flower pa ti baš sitno brojis 🤞🏻🎉❤️
E i išla sam pogledati na insta MPO drame.. i onaj popis stvari koje ne smiješ reći ljudima koji prolaze kroz MPO.. znači sve sam čula miljon puta osim već imaš jedno, šta će ti još 😂
Nije ona u lockdownu, ja sam krenula sa stimulacijom dok je bio potpuni lock i sve stopirano i sada nekada bi mi bio termin, onaj missed. Znaci da bi vec sada i ona trebala biti blizu 40om tjednu, a nije.
Ma sigurno je za nju i ivf, provjereni izvori. A i stavila je na instagram snimku s ultrazvuka iz klinike, tko zna prostor, nije tesko za pogoditi
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Aaaaa ne znam otkud mi to Lucky, sori Lucy 😂
Ja se nadam da ce meni tabletom sve otici, nemam zivaca za jos komplikacija. A dosta je rano, gestacijska je nisko, ne vidim prepreku neku.
Lucky imamo na lh trakicama mozda ti je zato ostalo u sjecanju 😊😊
Nemam pojma, računam da je morala zatrudniti u svibnju jel tako? Ako je sad u 7 mj.. ili sam krivo izračunala? 😅
Kad je ponovo krenuo MPO?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala ti puno na informacijama, trebao bi me voditi dr. Grbavac. Nisam detalje s njim dogovarala osim da će biti puna stimulacija (ne znam što od lijekova), idem preko HZZZO-a. Misliš da ne trebam tražiti anesteziju za aspiraciju?
Nema na čemu. Ne znam šta bih ti rekla. U prošloj klinici sam aspiracije više stanica radila u općoj anesteziji, tu se probudiš i bok. U Uvf-u su mi i dr i sestra rekli da je taj koktel super, da nemam brige i tako to. Inače nisam neka mimoza, ali mene je bome boljelo, sve sam osjetila. Da se izdrži, izdrži se, ali ja sam se od boli sva preznojila, majica mi je bila mokra.
Cura samnom u sobi je bila tako omamljena da me pitala da kako su je prebacili na krevet, tako da je to dosta individualno.
S druge strane,curi tu s foruma anesteziolog nije obavio baš super posao kad je tražila opću, tako da eto, ne znam.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Manemoj da, zbog tog popisa smo i napravile stranicu jer nam vise dopizdilo stalno isto slusati.
Flower, ajme ti vec na kraju trudnoce!
Cure, kako se zove dokumentarac o onom psihopatu sto ste jucer pricale?
Sad pricam mami, kaze ona meni da je kad sam ja bila mala postojao tu kod nas neki Asim Kurjak koji je jajne stanice drugih zena stavljao, sad malo to istrazujem tohttps://www.tportal.hr/vijesti/clanak/kurjak-nije-kriv-za-ilegalno-presadivanje-jajnih-stanica-20090126
Čula sam i ja za tog Kurjaka 🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala ti na dobrodošlici. Kod dr. G sam:)
OK, samo pazi što radiš dok si tamoBezeciran je
Zezam se, javljaj iskustva. I ja se razmišljam preći kod njega pa mi je svaka povratna informacija dobrodošla.
Naravno, ne brini:) Javim dojmove
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sortiraj odgovore
Najstariji