Nadam se da ce nekom dobro doc informacija.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Takodjer, vidim da pricate o Beti+. Na samom startu sam puno o njima razmisljala i planirali smo izdvojiti novce za postupak kod njih, ali nakon konzultacija kod njih i odlaska u Petrovu na konzultacije, odmah sam promijenila misljenje. Da se razumijemo, nacin na koji sa tobom postupaju u Beti i u Petrovoj je nebo zemlja. U Petrovoj Vrcic nije imao vremena za small talk s nama, ali je detektirao sve sto je trebao detektirati kod mene i dao pravu terapiju, dok pola tih stvari dr B u Beti nije ni spomenula. Na kraju smo se odlucili za Petrovu iako sam naletjela na dosta savjeta da radje ne, s obzirom da je kod nas najveci muski problem, hvala Bogu uspjelo je. Ne znaci da ce netko drugi u Petrovoj uspjet, ali kad shvatis da nije sve samo ljubaznost na salteru i sl, pregrmis one redove i silna cekanja. S time da sestre u Petrovoj su zakon! Uvijek dostupne i uvijek ti odg na sve kaj trebas iako vidis da ih 100 drugih vuce za rukav.
Ja sam prije prelaska u Ivf ozbiljno razmišljala o Petrovoj i o Vrčiću.Na stranu njegova arogancija,ali znam nekoliko ljudi koji su nakon x postupaka kod njega ipak uspjeli,možda je slučajno,ne znam,ali i tvoje pozitivno iskustvo koje sam čitala me isto vuklo tamo.Još me to malo kopka moram priznati
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure dali smeta za FET što sam prehlađena? Znači samo prehlada, nema temperature ni ničega, začepljen nos, tu i tamo malo šlajma kad se nakašljem ali to je 2,3 puta dnevno 🤷🏻♀️ 🤷🏻♀️ ubila me ventilacija, grijanje 13 sati vožnje....nisam se pošteno odmorila otkako sam otišla na g.o 🙈🙈🙈🙈
MTB daj neki sliku od tih svojih komada, stalno pišete o tome i znatiželja me ubi 🤣🤣🤣🤣🤣 neću ih dirati, tvoji su , samo da škicnem 🤪🤪🤪🥰
endometrioza
Ruska hvala ti!
Ja uvijek kazem danje dobra klinika onu koju hvale i oni koji nisu tamo uspjeli. Naravno da je ujedno sve to i subjektivno.
Ja znam dosta cura koje su isle u Repromed, ali naravno da ih nema puno kada je privatna klinika. Mislim da je tamo definitivno najbolji biolog koji radi cuda s losim spermiogramom. Sunshine npr. nije tamo uspjela (jos), ali ima samo rijeci hvale, a Simba je tamo uspjela s trojkama. Ako je mogao Suputicu oplodit, moze i mene 😂
Salim se, naravno. Ali evo, istrazujuci sam dosla do sljedeceg zakljucka: sve je to kao moda, postoje faze kada je neka klinika izuzetno popularna, kao npr. Skvorc kada je jedno vrijeme samo on dobivao veci broj postupaka preko HZZO-a. Glasine se brzo sire, po forumima, grupama, svuda. Meni je npr. IVF pao u ocima kada su zeznuli sogoricu, rekli joj da moze u postupak i da dodje na konz, a ona dosla, platila 1100kn da bi joj rekli da ipak ne moze. A opet, ima i puno pozitivnih prica. Alebic je super za zene s niskim amh, ali meni ne bi odgovarao jer imam visoki i ne bi pristala na blagu stimulaciju.
Netko je spomenuo Osijek. Na instagramu mi se (dok smo vodile jedan ivf profil par cura i ja) javila embriologica iz Os, bas draga zena se cini. Ona ce sada pokrenuti instagram profil s kolegicom embriologicom i mislim da ce to biti super projektic jer stvarno fali razgovora s embriolozima, a to je jednako vazno kao i razgovori s doktorima.
Ovo si baš sve skupa lijepo napisala,pogotovo dio o popularnosti.I naravno,svakome će biti najbolji onaj kod kojeg ostvari svoj cilj.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pami, po svemu što ja znam, beba od tebe uzme sve što joj treba, manjak željeza ćeš osjetiti samo ti i tvoje tijelo, a malo prasence gušta i ima sve što želi.
Cure se ovdje kunu u Kendural C, samo se natakaj željezom i valjda ćeš uspjeti dobiti i ti nešto uz to tvoje malo proždrljivo čudo.
Hvala što si podijelila svoje nalaze.
Sanjich, uživaaajjj!
Ja sam svog obavijestila da ne smije imati vruće kupke ni vruće tuševe. Njanjanja, neka pati i on.
Lucyinthesky, ovo je bio detaljan raport. Malo sam ljubomorna, što to Dia85 ima a da ja nemam?
💔💔💔
Tigrica, hvala. Ja sam se upisala u Vinogradsku (sad se mora), samo me brine mogu li i dodatne pretrage napraviti tamo i platiti. Danas mi se nisu javljali na telefon, probat ću opet u ponedjeljak.
To slanje mailom je super stvar, šteta što to ne rade svi.
Dada, gledaj si muža
Mislim da ti je prehlada plus, bolje je da je imunitet malo smanjen.
💔💔💔
Dada prehlada je super, neka malo padne imunitet pred transfer!
Lucky pa da, mislim da je stvarno istina to s popularnosti. Vidim da je trenutno in npr. IVF, dok su stare forumasice bile skroz protiv njega zbog onih zakona i svega (ne znam tocno pricu, ali znam da je o tome bilo rijec na starim rodinim forumima). Sada su napravili rekla bih i dobar marketing, stalno mi izletavaju njihove reklame.
Skvorcu je nesto pala popularnost zadnjih par mjeseci, a kad sam krenula u sve ovo on je bio top, svi samo o njemu pricali.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Tigrica, hvala. Ja sam se upisala u Vinogradsku (sad se mora), samo me brine mogu li i dodatne pretrage napraviti tamo i platiti. Danas mi se nisu javljali na telefon, probat ću opet u ponedjeljak.
Dada, gledaj si muža
Ovisno kad si zvala i na koji broj. Javljaju se iza podne u koje doba ne sjecam se ,uvjek sam ih dobila kad sam zvala. Nema na čemu. A za dodatne pretage ne znam kako ide. I dali ih rade.
Slazem se , slanje nalaza mailom je zakon.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Dada, gledaj si muža
Gledam ga svaki dan, zgodan je mogu ti reći😁🥰, tu ga ovi Turci zovu 'Hala kızı' u smislu 'rođo' 😂🤣, jednom su nas na autocesti tražili da im nešto pomognemo sa navigacijom. Obratio mu se prvo na turski 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 malo vučeee, moram pitati svekrvu jeli ikada bila u turskoj, možda na maturalcu 🤪🤪
Znači ne smeta ako mi je imunitet pao. Muko moja samo da korona nije 🙄🙄 neću ni znati kad nas ne traže test. Uglavnom vadit ću krv ionako u ponedjeljak pa ćemo vidjeti parametre 😁 prije koji dan bila sam negativna, ali sve se mijenja 🙈🙈🙈🙈
Hvala ❤️🙏
endometrioza
Mtb a ti si isla na vakumsko? Nisi mogla tabletom ili nisi htjela?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji