Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dia85
    08. Siječanj 2021. 18:28

Mislis kod koga u postupak idem?

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Slee
    08. Siječanj 2021. 18:28

Aaaaa ne znam otkud mi to Lucky, sori Lucy 😂
    Ja se nadam da ce meni tabletom sve otici, nemam zivaca za jos komplikacija. A dosta je rano, gestacijska je nisko, ne vidim prepreku neku. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 18:29

Mare0208

Cure čiji su muževi imali bakterije, imate što od prirodnih pripravaka za preporučit? Pomažu li tu urološki čajevi? Njemu je urin sterilan, bakterija je samo u ejakulatu. Ne znam pomaže li tu što

Draga,znam da je ovo koma frustrirajuća situacija.Mi smo imali sličnu.Budući da je spermio odjednom postao dosta loš,radili smo bakteriološki i našli escherichiu,isto samo u ejakulatu.Prva tura antibiotika ništa,druga ništa i sa trećom,nekom konjskom od 2 tjedna uspio je riješiti.Da nije,već je bio naručen kod urologa da vidimo što i kako dalje,tako nam je Mpo dr preporučio.Uz antibiotike je cijelo vrijeme pio d-manozu jer se ta bakterija na nju veže navodno i tako riješava i uzeli smo u biljnoj ljekarni neku mješavinu čaja za to.Nije bila prisutna u mokračnom sustavu.
    Nama je dr rekao da kad se neke te bakterije natalože u prostati da se nažalost nekad teško i dugotrajno riješavaju i jako je bitno da ne prijeđu na tebe jer zaista mogu biti opasne za potencijalnu bebu.
    Držim ti fige da to riješite.Također,bildaj mu imunitet s nečim,matična mliječ,beta glukan ili nešto tog tipa i uz antibiotike obavezno probiotik.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Tigrica
    08. Siječanj 2021. 18:32

Drage cure lavice nismo mi gerijatrija, mi smo taman , nove 20-et,neko ide lakšim putem ,a na zalost mi tezim! 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 18:32

flower93

Cisto kratki sazetak danasnje kontrole. Klinci rastu ko ludi, i sam Vrcic kaze da mi se divi kak sam sve to izdrzala. Decko 3kg, a curica 2,7kg 😱 u nedjelju hospitalizacija, a porod najkasnije za 10 dana. Djevojke moje, ne moram vam ni pricat kakva panika me lovi. Kud je ta trudnoc prosla 😱 kak budem ja sa dva mala bica, ne znam ni s jednim. Isusek, valjda budem znala.. Iskreno se nadam da ne budem zajebala nekaj hehe 🤦‍♀️

Mogu mislit i divim ti 
    Držim ti sve moguće fige da sve prođe ok i baš mi je nekako drago kad nam ti pišeš!

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

manemoj
    08. Siječanj 2021. 18:34

Cure a jel nije Suputica zatrudnila u periodu kad je IVF bio stopiran? Ako je sad 7 mjeseci trudna? 
    Moram reći da ja čak kužim zašto nije rekla ako je išla na IVF. Odmah bi bilo a što je do sad čekala, tako joj i treba i takvi odvratni komentari..
    Inače vezano za komade koje je MTB prisvojila bez srama 😂.. ja mužu rekla da se priča da su tamo baš zgodni frajeri.. sad ako budem i htjela promjeniti kliniku i otići tamo ispasti će da je radi toga 😂😂😂
    Iako se ja nadam da od mog doktora ne idem nigdje 🥰
    Flower pa ti baš sitno brojis 🤞🏻🎉❤️
    E i išla sam pogledati na insta MPO drame.. i onaj popis stvari koje ne smiješ reći ljudima koji prolaze kroz MPO.. znači sve sam čula miljon puta osim već imaš jedno, šta će ti još 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 18:35

MTB

Dada, pa nastavi ga gledati i pusti mog dečka i budućeg dečka na miru.
    Možda bi i mi morali na maturalac, tamo se često omaknu trudnoće.Slee, ma malo sam se prepala opisa procesa sa tabletom koji je imala Lucija007, ona je imala baš gadan slučaj i na kraju je ipak morala još i na kiretažu. Pa sam išla na sigurno. Vjerojatno nisam trebala i vjerojatno bi mi i s tabletom otišlo. Ali bilo mi je to jako teško razdoblje i htjela sam si maksimalno olakšati.

Lucyinthesky, sviđa mi se kako te Slee preimenovala u Lucky.
    Odlučila nisam. Kmeeeeee. Na kraju će MM odlučiti, on je dobar za presijecanje čvora kad ja zapnem.
    Bit ću bezobrazna, ali meni je malo i drago ako je Šuputica uspjela s IVFom. To mi je lijep znak da i mi gerijatrija možemo ovako. Ako je uspjela prirodno, to mi ništa ne znači (iako mi je drago radi nje), samo mi je podsjetnik da drugim babama tijelo radi, a meni ne.
    Što se tiče pola strane, čini mi se da si se sad više posvetila : ljubomorko :

Vidiš da i boldam imena ko` velika,to samo kad se za komp sjednem,a to ne volim nakon posla,jako se nešto trudim danas 
    Ajde,ajde,nema ljubomore,tebi sam otkrila veliku tajnu i sve dobre info velikodušno podijelila 

🧍‍♂️42-od astheno-normo

Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 18:37

Slee

Aaaaa ne znam otkud mi to Lucky, sori Lucy 😂
    Ja se nadam da ce meni tabletom sve otici, nemam zivaca za jos komplikacija. A dosta je rano, gestacijska je nisko, ne vidim prepreku neku.

Nema frke,ako nakon toga u ovom Mpo sranju konačno postanem "lucky",zahvaljujem 

🧍‍♂️42-od astheno-normo

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Siječanj 2021. 18:38

Neznam jel koja od vas škicnula one mlade zgodne doktore u KBC Dubrava na hitnoj. 2,3 od njih su gejčići 🤣🤣 ali 'kao mlada i neudana' nije mi bilo teško razboliti se malo 😁 naravno tada nisam znala da vole 🍌 🍌🍌🍌
    Ako biolog ima lijepe crte lica + bradu-obavezno, ako je tamnoput, isklesan i visok bar 1,90 onda mi ni ne treba slika 🤣🤣🤣🤣🤣

endometrioza

MISS
    08. Siječanj 2021. 18:39

Sanjich uzivaj,zasluzila si!
    Flower, jos malo, bas je proletjelo! 
    Samara cestitam na deckicu, jesi li isla na neki NiPT test ili? 
    Cini mi se da vode curice na forumu tako da mi je bas drago, neka malo i muškića 👏
    Erica frizura je odlicna ! 
    AuroraB ne javljas se,nadam se da si dobro 
    Manemoj nisam ni ja cula to za Šuputicu,ako je tako dobro je to sakrila...idem i ja bas vidit tu grupu na instagramu 😂

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.