Napokon sam uspjela pohvatati zaostatke, stvarno je aktivan ovaj forum... ali neka 😊😊
Ja sam zadnjih 10- ak dana imala prvo par stresnih situacija, a uz sve to muku mučim s anemijom već u ovoj ranoj fazi trudnoće (beba mi pokrala ove moje skromne zalihe željeza 😄) Uzimam dodatke, sljedeći tjedan ponovo vadim krv i nadam se da će nalaz biti ok, tj. da se nije pogoršao od prošlog tjedna. Za par dana idem ponovo i na uzv, nadam se da mi je bebica dobro 🙏🙏 čitam da anemija baš i nije dobra ovako rano, pa me užasno strah i jedva čekam da čujem i vidim kako je.
MTB vezano za TORCH. Mislim da je to uredan nalaz, meni su isto neka antitijela bila pozitivna i rekli su mi da je to dobro i da znači da sam ili prebolila ili cijepljena. Bitno je samo da nije aktivna nikakva infekcija. Evo mog nalaza u nastavku pa da možeš usporediti https://ibb.co/hmjL8x0
AuroraB jako mi je žao 😔 nadam se da si dobro 🧡🧡
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Samara- čestitam, predivna vijest❤️😍
ShanghaiBaby- dobro nam dosla. Vjerujem da ce se i tvoj trud, strpljenje i posvećenost uskoro isplatiti🤞🤞😊
ericaa- prelijepa frizura😍
Woman_name- nadam se da ce sve biti dobro 🙏
Sto se tiče ovih vježbanja prije ili tijekom postupka meni je dr XY rekao da ne bi trebalo stresirati organizam u to vrijeme intenzivnim i jakim vježbanjem, ali da je joga jako preporučljiva.
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Ljudi ja pola dana bila na putu, citsla sam aas zaostatke i ne vidim di su mila i kača s betama. I ostale cure nina89, jel tko javio?
Napokon uzivam uzeli smo hotel al bome sam i zasluzila.. Tko je iz osijeka smijat ce se al narucilansma sad cevape iz makedonke veselim se kao malo dijete.. Pasića smo ostavili kod mojih a mi smo u king size krevetu gledamo krv nije voda hahahha tj ja gledam a gospodin je lega u masaznu kadu.. Kad ja vec ne smijem iza transfera 🌟🌟🌟❤️ kako mi je ovo trebalo nakon te 2020te
Hvala darliv i MTB
Sutra ćemo u biljnu ljekarnu i vidjet što imaju.. i u srijedu onda u OS. Možda dr da neki antibiotik koji će djelovat.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Drage sve,
nova sam skroz..imate li iskustva s Poliklinikom IVF, sutra krećem u postupak…hvala svima
Dobrodošla
Ja ti imam relativno svježe iskustvo,prešla sam tamo nakon nekoliko neuspjeha u drugoj klinici.
Za sada sam kod njih odradila 1 postupak i iako nije uspio,jer nije do njih,imam ok iskustvo.Vodi me dr.Grbavac i s njim sam baš "kliknula",stručan,simpa i nema stav kao da je popio svu pamet svijeta,otvoren za prijedloge i detaljan.Znam više žena koje su zapisane kod jednog od njih,ali su im se sva 3 dr izmijenila na folikulometrijama,punkciji,transferu.Meni je bio isključivo moj,na svemu,ne znam da li slučajno ili ne.Uglavnom,svi su više manje upućeni u sve.Na konzultacijama je bio detaljan i strpljivo odgovarao na sva pitanja i sve smo se brzo dogovorili.Folikulometrije su drugo,brzinske jer im je jako velika gužva i vidi se da leti na sto strana.I dalje simpa i sve ostalo,ali odrađuje se sve ekspresno.
Dogodilo mi se i da im je u jednom trenu nestalo lijeka,pa mi je izvanredno pred kraj uveo drugi,ali šta je tu je,nije to do njega,ispalo je uredu na kraju.Jednom je bilo i da sam iz drugog grada opet morala doći još jednom jer mi nisu imali dovoljno lijeka za dati za sve dane,ali šta je tu je.To je bio Hzzo postupak.
Aspiracija se radi pod koktelom lijekova,nekim curama je ok,ja sam npr sve osjetila baš dosta,ali sve se to izdrži.Može se platiti i opća anestezija,ali nisam sigurna koliko im je anesteziolog stručan.
Biolozi su prva liga,kontaktirala sam sa svih troje i nema pitanja na koje nisam dobila dogovor.
Sestre su više manje ok,dvije su mi simpa,jedna ne.Ne čeka se dugo kada si naručen i komunikacija telefonom je definitvno bolja i brža nego mailom.Ako se ide preko Hzzo-a postupak je besplatan,a Fet se plaća.
Javi nam svoje dojmove i sretno!
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ljudi ja pola dana bila na putu, citsla sam aas zaostatke i ne vidim di su mila i kača s betama. I ostale cure nina89, jel tko javio?
Napokon uzivam uzeli smo hotel al bome sam i zasluzila.. Tko je iz osijeka smijat ce se al narucilansma sad cevape iz makedonke veselim se kao malo dijete.. Pasića smo ostavili kod mojih a mi smo u king size krevetu gledamo krv nije voda hahahha tj ja gledam a gospodin je lega u masaznu kadu.. Kad ja vec ne smijem iza transfera 🌟🌟🌟❤️ kako mi je ovo trebalo nakon te 2020te
Joj, blago tebi! Uzivaaaajteeee 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich- zasluzeno gustaj🥰🥰🥰
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Cure malo sam se pogubila u postovima, za nalaze najbolje vam je ici u vinogradsku, nalaz dobijete mIlom, nema puno filozofije, kad sam ja isla nije trebalo narucivanje. A nema sta nisam vadila. Mislim da sam imala oko 8ampula, jednino sam cekala nalaz iz nuklernog lab ili kako god se zove to je trajalo nekih 10 dana. Sve je na visini, a na rebru su mi napravili cijelu filozofiju , u kratko.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji