Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    08. Siječanj 2021. 16:42

manemoj

Erica opet sam fulala, ja tebe zamišljam sa kratkom pixie crnom kosom 🙈
    MTB ma vidjeti ću šta ću, nešto mi muž provjerava kod njegovog frenda šta mogu pa da onda samo par stvari koje tamo ne rade napravim privatno ali vidjeti ću u nedjelju. Iskreno, koliko god me živcira ne da mi se forsati.. baš sam u nekoj fazi da mi se ne da na silu, iako inače jesam takva, sve mora biti sad i odmah…
    Za TORCH, pogledala sam tvoj nalaz ali stvarno ne znam ništa protumačiti. Znam da je jedna cura ovdje išla i da joj je bilo ok pa će ona znati ali ne mogu se sjetiti tko.. nedavno je bilo..

Heheh,uvijek nekako odrzavam tu dugu,navikla sam se i ne mogu se zamislit s kratkom. 
    MTB hvala 😉 za TORCH sam prvi put ovdje cula tako da nemam blage veze 🙎‍♀️
    Aurora,kako si? Jesi operirana? 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Slee
    08. Siječanj 2021. 16:57

Ericaa kosa je top! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

ericaa
    08. Siječanj 2021. 16:59

Slee

Ericaa kosa je top!

Tenkju 😘 sestricna frizerka pa smo si dale oduska od podne do 3 🤣🤣🤣

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

BAJOMA
    08. Siječanj 2021. 17:10

MTB

Ja ne znam što su to mpo drame?
    I zašto me svi ignoriraju oko mog TORCH nalaza?

Ja ti tu nemogu puno pomoc😬😬😬 al po meni je ok😘

• Mare0208
    08. Siječanj 2021. 17:13

MTB nisam se nigdje jos naručila u ZG. Idem onda u srijedu u OS, vidjet ću što će oni tamo reći. Pričala sam samo sa sestrom s humane onom prilikom kad je dobio prvi nalaz. Idem vidjet što će dr reći. A onda ćemo kovat planove. Iako me ovo baš frustrira.

Nisam pametna što napraviti. OS mi paše jer su mi roditelji tamo i dijete može biti samnom tamo tijekom postupka. U ZG bih si riješila smještaj, ali ne bih mogla povest dijete. I to me baš muči
    Koliko dana uopće traje cijeli postupak? 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Mare0208
    08. Siječanj 2021. 17:16

Cure čiji su muževi imali bakterije, imate što od prirodnih pripravaka za preporučit? Pomažu li tu urološki čajevi? Njemu je urin sterilan, bakterija je samo u ejakulatu. Ne znam pomaže li tu što

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

manemoj
    08. Siječanj 2021. 17:16

Aurora šaljem zagrljaj ❤️ nadam se da si dobro.
    MTB ma ne preskače mi se mjesec dana ali ne da mi se forsati sad.. imam osjećaj da uvijek sve forsam.. kako bude biti će.. možda mi najvazniji djelovi i stignu par dana od vađenja krvi.. vidjeti ćemo 🤷 ovo mi je novi moment, to prepuštanje.. da i ja jednom probam... 😊
    Šalješ nalaze TORCH-a Grbavcu ili svojoj ginekologici?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

darliv
    08. Siječanj 2021. 17:20

Mare0208

Cure čiji su muževi imali bakterije, imate što od prirodnih pripravaka za preporučit? Pomažu li tu urološki čajevi? Njemu je urin sterilan, bakterija je samo u ejakulatu. Ne znam pomaže li tu što

Ne znam ti odgovoriti za pripravke, ali mozda da proba s uroloskim cajem, nemate sto izgubiti.. Ja sam se godinama borila s ureaplazmom, i vec mi je pred kraj doktorica u Petrovoj rekla da ako ne izlijecim u zadnjoj turi da ce staviti pod normalno prisutnu..a pila sam po par tura azimeda, doksiciklin, kojekakve vaginalete, i cudom rijesila sam je se nakon stvarno dosta borbe, i sad zadnje dvije godine je ok..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Siječanj 2021. 17:24

Mare0208, postupak ti u prosjeku traje oko 2 tjedna. Realno, ti možeš doći na prvi UZV 2dc, onda dalje folikulometrije raditi u svom gradu (ako imaš ginekologa kojem vjeruješ), i slati im rezultate, i na kraju otići u ZG na još aspiraciju i transfer (tu bih ja ostala u ZG jer bi mi bilo prestresno putovati nazad između).
    Odluči sama za sebe što ti je najmanje stresno.

manemoj, kužim to sa željom da kreneš, ali i željom da ne forsaš. Kod sebe vidim da ima dio mene koji bi krenuo sad u siječnju samo da krene. A onda stanem, udahnem, i podsjetim se da ovo nije sprint nego utrka na duge staze i da moram biti strpljiva. Korak po korak.
    Za nalaze - zapravo nikog nije briga za ove nalaze, svi su mi rekli da je sve to nepotrebno.  Oni se drže toga da je ovaj spontani vjerojatno bio radi kromosomske greške, a da sve ove nalaze trebam raditi tek nakon nekoliko neuspješnih IVFova/spontanih. Meni se ne da prolaziti kroz hrpu neuspjeha prije nego prekontroliram, pa forsiram. I tu mi nije žao što forsiram. 
    Poslat ću ih ginekologici koja mi je dala uputnicu, samo je na GO do ponedjeljka pa čekam do onda.

💔💔💔

BAJOMA
    08. Siječanj 2021. 17:25

MTB

Molim savjet iskusnih oko TORCH nalaza:https://ibb.co/BC0qNPJ
    Ako se ne varam, ovo je jako dobar nalaz. Većina Igg je pozitivna i sa velikom brojkom, to mislim da znači da sam prebolila/ili bila cijepljena davno i da imam imunitet i ne mogu se opet zaraziti? Ili se varam?

Evo našla sam na *svetom*googlu slican balaz tvome (s tim da je tvoj prosireniji )i ok joj je 
    https://ibb.co/7JKj4j0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.