Mene je sad tako presjeklo cudno po sredini trbuha, malo sam mozda pretjerala s ciscenjem danas. Prvo zelim da samo krene, sad me panika hvata 😂
Znam kako je. Na kraju sam otišla na vakuumsku i skratila si muke. Preporodila se kad je to bilo gotovo.
💔💔💔
Mare0208 dosadne bakterije i beštijice, uvijek kad ne treba…
Slee gospođe sa patera su posebno, redovno je problem s njima. Od toga : istekla vam uputnica, nemate uputnicu, ne možemo pronaći, nema vas u evidenciji… Bla bla, jednom je čak moj doktor P došao se s njima obračunati za mene 😅
A doktorica A je divna, više puta me pregledavala i super je…
Eto a ja se pitam ima li tko u Os, šta se ne javljate 🙈🙈🙈
Mislim da je ova bas prigodna
https://ibb.co/M2NrcKJ
Haha e to to!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
ShanghaiBaby dobrodosla! Mislim da smo u slicnom sosu sto se tice kvalitete js. Ja sam 4 od mojih 6 postupaka obavila u Pragu. Mnogo zavisi od klinike do klinike kakav ces tretman dobiti. Poslednja dva koja sam imala u Pronatalu bili su prava katastrofa. Sa doktorom je doslovno zabranjeno razgovarati. Ne mislim ja da su oni ista bolji od klinika u Hrvatskoj, ali mi smo morali u Prag jer idemo na postupke sa donorom.
Da li uzimaš neke suplemente? Ono što sam ja uspela da skupim od interesantnih saveta, a meni se cini da ima smisla, je da, ako vezbas, vežbe treba da budu umerenog intenziteta na primer. Kvalitet js zavisi dosta od količine kiseonika, posebno u tom nekom periodu kada sazrevaju. Ja sam dosta trenirala boks i to sam zamenila pilatesom i laganim džogingom. Generalna prokrvljenost takođe je jako bitna i energijski depozit ćelija- za to ima dobrih suplementata - npr Ubiquinol Q10. Težak je put, ali je i nemoguć 😄 kako lepo MTB kaze, imamo mnogo divnih uspešnih prica ovde od cura sa lošim js.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Rita_55, ja sam išla 2 mjeseca dok Thomasa Shina, u Opatiji na akupunkturu i masaže (2x na tjedan), baš u svrhu poboljšanja u postupcima. Na žalost nije polučilo rezultatom, ali mi je pomoglo opustiti se.
Prošle godine sam boravila u Kini 2 mjeseca i tamo sam isto išla redovno na akupunkture u tu svrhu, ali ništa. :(
Draga ShanghaiBaby hvala na infu, znam da je nekima pomoglo, nekima nažalost nije… Ako ništa barem se opustit psihicki🙂 Koliki ti je amh i fsh, ja imam sličan problem sa js ali kako kaže dr došli smo do oplodnje barem 1js, ima stvarno priča ovdje koje su cure uspjele sa nižim amh, i neka te to drzi u borbi za dalje💪😇
Ne znam sada napamet, ali AMH i FSH su mi u granicama normale.Za kvalitetu JS profa je rekla da to jednostavno ne mogu znati unaprijed i one se teško mogu popraviti (genetika je najveći faktor), a sada već neko vrijeme pijem taj Proxeed Woman, pa će valjda i to bar malo utjecati na rezultat. :)
Obavila sam širu laboratorijsku dijagnostiku, uključujući i kariotipizaciju, pa ćemo sada vidjeti dalje,
Držim fige da uspijemo!
Ima nas još iz Rijeke?
Koju privatnu kliniku najviše preporučate, HR / inozemstvo?
Shangai baby To je dobro da su hormoni u redu. Meni je obrnuto. Nadam se i ja da ćemo uspjeti. 💪
Za privatnu kliniku mogu preporučiti IVF polikliniku u Zagrebu.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Rita7, Nikita, MTB hvala za komentare na matičnu mliječ. Ja sam čitala sve nešto pozitivno za tu od Radoševića. Jučer je naručila i danas naletim na neke negativne komentare probat ćemo s njom jedan pa ćemo vidjeti, ne može napraviti ništa loše
Flower 93 u Rockfellerovoj možeš subotom na uputnicu ja sam sestru vozila na testiranje. Samo ih trebaš prije nazvati da ti kažu u koliko sati da dođeš. Sretnoooo
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Erica opet sam fulala, ja tebe zamišljam sa kratkom pixie crnom kosom 🙈
MTB ma vidjeti ću šta ću, nešto mi muž provjerava kod njegovog frenda šta mogu pa da onda samo par stvari koje tamo ne rade napravim privatno ali vidjeti ću u nedjelju. Iskreno, koliko god me živcira ne da mi se forsati.. baš sam u nekoj fazi da mi se ne da na silu, iako inače jesam takva, sve mora biti sad i odmah...
Za TORCH, pogledala sam tvoj nalaz ali stvarno ne znam ništa protumačiti. Znam da je jedna cura ovdje išla i da joj je bilo ok pa će ona znati ali ne mogu se sjetiti tko.. nedavno je bilo..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Slee gospođe sa patera su posebno, redovno je problem s njima. Od toga : istekla vam uputnica, nemate uputnicu, ne možemo pronaći, nema vas u evidenciji… Bla bla, jednom je čak moj doktor P došao se s njima obračunati za mene 😅
I ja sam u Os.
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Mislim da je ova bas prigodna
https://ibb.co/M2NrcKJ
Ili ova 🤣https://ibb.co/VWx58Wq
😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Rita_55, ja sam išla 2 mjeseca dok Thomasa Shina, u Opatiji na akupunkturu i masaže (2x na tjedan), baš u svrhu poboljšanja u postupcima. Na žalost nije polučilo rezultatom, ali mi je pomoglo opustiti se.
Prošle godine sam boravila u Kini 2 mjeseca i tamo sam isto išla redovno na akupunkture u tu svrhu, ali ništa. :(
Draga ShanghaiBaby hvala na infu, znam da je nekima pomoglo, nekima nažalost nije… Ako ništa barem se opustit psihicki🙂 Koliki ti je amh i fsh, ja imam sličan problem sa js ali kako kaže dr došli smo do oplodnje barem 1js, ima stvarno priča ovdje koje su cure uspjele sa nižim amh, i neka te to drzi u borbi za dalje💪😇
Ne znam sada napamet, ali AMH i FSH su mi u granicama normale.Za kvalitetu JS profa je rekla da to jednostavno ne mogu znati unaprijed i one se teško mogu popraviti (genetika je najveći faktor), a sada već neko vrijeme pijem taj Proxeed Woman, pa će valjda i to bar malo utjecati na rezultat. :)
Obavila sam širu laboratorijsku dijagnostiku, uključujući i kariotipizaciju, pa ćemo sada vidjeti dalje,
Držim fige da uspijemo!
Ima nas još iz Rijeke?
Koju privatnu kliniku najviše preporučate, HR / inozemstvo?
I ja sam u Rijeci,kod profesorice... bas raznisljam piti ili ne piti nesto osim prenatala. Ni sama neznam.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Erica opet sam fulala, ja tebe zamišljam sa kratkom pixie crnom kosom 🙈
MTB ma vidjeti ću šta ću, nešto mi muž provjerava kod njegovog frenda šta mogu pa da onda samo par stvari koje tamo ne rade napravim privatno ali vidjeti ću u nedjelju. Iskreno, koliko god me živcira ne da mi se forsati.. baš sam u nekoj fazi da mi se ne da na silu, iako inače jesam takva, sve mora biti sad i odmah…
Za TORCH, pogledala sam tvoj nalaz ali stvarno ne znam ništa protumačiti. Znam da je jedna cura ovdje išla i da joj je bilo ok pa će ona znati ali ne mogu se sjetiti tko.. nedavno je bilo..
Super, sve što možeš napraviti preko uputnice je ušteda.
A ako želiš pauzirati mjesec dana, zašto ne? Prati svoj osjećaj.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji