Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Siječanj 2021. 16:05

Slee

Mene je sad tako presjeklo cudno po sredini trbuha, malo sam mozda pretjerala s ciscenjem danas. Prvo zelim da samo krene, sad me panika hvata 😂

Znam kako je. Na kraju sam otišla na vakuumsku i skratila si muke. Preporodila se kad je to bilo gotovo.

💔💔💔

Matkiša 😎
    08. Siječanj 2021. 16:06

Ruska1986

Mattan

Mare0208 dosadne bakterije i beštijice, uvijek kad ne treba…
    Slee gospođe sa patera su posebno, redovno je problem s njima. Od toga : istekla vam uputnica, nemate uputnicu, ne možemo pronaći, nema vas u evidenciji… Bla bla, jednom je čak moj doktor P došao se s njima obračunati za mene 😅
    A doktorica A je divna, više puta me pregledavala i super je…
    Eto a ja se pitam ima li tko u Os, šta se ne javljate 🙈🙈🙈

Mislim da je ova bas prigodna
    https://ibb.co/M2NrcKJ

Haha e to to! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• T_Ivy
    08. Siječanj 2021. 16:07

ShanghaiBaby dobrodosla! Mislim da smo u slicnom sosu sto se tice kvalitete js. Ja sam 4 od mojih 6 postupaka obavila u Pragu. Mnogo zavisi od klinike do klinike kakav ces tretman dobiti. Poslednja dva koja sam imala u Pronatalu bili su prava katastrofa. Sa doktorom je doslovno zabranjeno razgovarati. Ne mislim ja da su oni ista bolji od klinika u Hrvatskoj, ali mi smo morali u Prag jer idemo na postupke sa donorom.
    Da li uzimaš neke suplemente? Ono što sam ja uspela da skupim od interesantnih saveta, a meni se cini da ima smisla, je da, ako vezbas, vežbe treba da budu umerenog intenziteta  na primer. Kvalitet js zavisi dosta od količine kiseonika, posebno u tom nekom periodu kada sazrevaju. Ja sam dosta trenirala boks i to sam zamenila pilatesom i laganim džogingom. Generalna prokrvljenost takođe je jako bitna i energijski depozit ćelija- za to ima dobrih suplementata - npr Ubiquinol Q10. Težak je put, ali je i nemoguć 😄 kako lepo MTB kaze, imamo mnogo divnih uspešnih prica ovde od cura sa lošim js.

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Marita_07
    08. Siječanj 2021. 16:10

ShanghaiBaby

Rita_55

ShanghaiBaby

Rita_55, ja sam išla 2 mjeseca dok Thomasa Shina, u Opatiji na akupunkturu i masaže (2x na tjedan), baš u svrhu poboljšanja u postupcima. Na žalost nije polučilo rezultatom, ali mi je pomoglo opustiti se.
    Prošle godine sam boravila u Kini 2 mjeseca i tamo sam isto išla redovno na akupunkture u tu svrhu, ali ništa. :(

Draga ShanghaiBaby hvala na infu, znam da je nekima pomoglo, nekima nažalost nije… Ako ništa barem se opustit psihicki🙂 Koliki ti je amh i fsh, ja imam sličan problem sa js ali kako kaže dr došli smo do oplodnje barem 1js, ima stvarno priča ovdje koje su cure uspjele sa nižim amh, i neka te to drzi u borbi za dalje💪😇

Ne znam sada napamet, ali AMH i FSH su mi u granicama normale.Za kvalitetu JS profa je rekla da to jednostavno ne mogu znati unaprijed i one se teško mogu popraviti (genetika je najveći faktor), a sada već neko vrijeme pijem taj Proxeed Woman, pa će valjda i to bar malo utjecati na rezultat. :)

Obavila sam širu laboratorijsku dijagnostiku, uključujući i kariotipizaciju, pa ćemo sada vidjeti dalje,
    Držim fige da uspijemo!

Ima nas još iz Rijeke?

Koju privatnu kliniku najviše preporučate, HR / inozemstvo?

Shangai baby To je dobro da su hormoni u redu. Meni je obrnuto. Nadam se i ja da ćemo uspjeti. 💪
    Za privatnu kliniku mogu preporučiti IVF polikliniku u Zagrebu. 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

Sunny_🐣
    08. Siječanj 2021. 16:18

Rita7, Nikita, MTB hvala za komentare na matičnu mliječ. Ja sam čitala sve nešto pozitivno za tu od Radoševića. Jučer je naručila i danas naletim na neke negativne komentare  probat ćemo s njom jedan pa ćemo vidjeti, ne može napraviti ništa loše 
    Flower 93 u Rockfellerovoj možeš subotom na uputnicu ja sam sestru vozila na testiranje. Samo ih trebaš prije nazvati da ti kažu u koliko sati da dođeš. Sretnoooo 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

manemoj
    08. Siječanj 2021. 16:23

Erica opet sam fulala, ja tebe zamišljam sa kratkom pixie crnom kosom 🙈
    MTB ma vidjeti ću šta ću, nešto mi muž provjerava kod njegovog frenda šta mogu pa da onda samo par stvari koje tamo ne rade napravim privatno ali vidjeti ću u nedjelju. Iskreno, koliko god me živcira  ne da mi se forsati.. baš sam u nekoj fazi da mi se ne da na silu, iako inače jesam takva, sve mora biti sad i odmah...
    Za TORCH, pogledala sam tvoj nalaz ali stvarno ne znam ništa protumačiti. Znam da je jedna cura ovdje išla i da joj je bilo ok pa će ona znati ali ne mogu se sjetiti tko.. nedavno je bilo..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Mila-Milica
    08. Siječanj 2021. 16:25

Mattan

Slee gospođe sa patera su posebno, redovno je problem s njima. Od toga : istekla vam uputnica, nemate uputnicu, ne možemo pronaći, nema vas u evidenciji… Bla bla, jednom je čak moj doktor P došao se s njima obračunati za mene 😅

I ja sam u Os.

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Ruska1986
    08. Siječanj 2021. 16:28

darliv

Ruska1986

Mattan

Mislim da je ova bas prigodna
    https://ibb.co/M2NrcKJ

Ili ova 🤣https://ibb.co/VWx58Wq

😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ericaa
    08. Siječanj 2021. 16:35

ShanghaiBaby

Rita_55

ShanghaiBaby

Rita_55, ja sam išla 2 mjeseca dok Thomasa Shina, u Opatiji na akupunkturu i masaže (2x na tjedan), baš u svrhu poboljšanja u postupcima. Na žalost nije polučilo rezultatom, ali mi je pomoglo opustiti se.
    Prošle godine sam boravila u Kini 2 mjeseca i tamo sam isto išla redovno na akupunkture u tu svrhu, ali ništa. :(

Draga ShanghaiBaby hvala na infu, znam da je nekima pomoglo, nekima nažalost nije… Ako ništa barem se opustit psihicki🙂 Koliki ti je amh i fsh, ja imam sličan problem sa js ali kako kaže dr došli smo do oplodnje barem 1js, ima stvarno priča ovdje koje su cure uspjele sa nižim amh, i neka te to drzi u borbi za dalje💪😇

Ne znam sada napamet, ali AMH i FSH su mi u granicama normale.Za kvalitetu JS profa je rekla da to jednostavno ne mogu znati unaprijed i one se teško mogu popraviti (genetika je najveći faktor), a sada već neko vrijeme pijem taj Proxeed Woman, pa će valjda i to bar malo utjecati na rezultat. :)

Obavila sam širu laboratorijsku dijagnostiku, uključujući i kariotipizaciju, pa ćemo sada vidjeti dalje,
    Držim fige da uspijemo!

Ima nas još iz Rijeke?

Koju privatnu kliniku najviše preporučate, HR / inozemstvo?

I ja sam u Rijeci,kod profesorice... bas raznisljam piti ili ne piti nesto osim prenatala. Ni sama neznam.

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Siječanj 2021. 16:39

manemoj

Erica opet sam fulala, ja tebe zamišljam sa kratkom pixie crnom kosom 🙈
    MTB ma vidjeti ću šta ću, nešto mi muž provjerava kod njegovog frenda šta mogu pa da onda samo par stvari koje tamo ne rade napravim privatno ali vidjeti ću u nedjelju. Iskreno, koliko god me živcira ne da mi se forsati.. baš sam u nekoj fazi da mi se ne da na silu, iako inače jesam takva, sve mora biti sad i odmah…
    Za TORCH, pogledala sam tvoj nalaz ali stvarno ne znam ništa protumačiti. Znam da je jedna cura ovdje išla i da joj je bilo ok pa će ona znati ali ne mogu se sjetiti tko.. nedavno je bilo..

Super, sve što možeš napraviti preko uputnice je ušteda.
    A ako želiš pauzirati mjesec dana, zašto ne? Prati svoj osjećaj. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.