Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marita_07
    08. Siječanj 2021. 14:09

Pozz cure, 

Čitala sam nedavno članak o akupunturi koja pomaže kod IVF-a. 
    Zanima me da li itko od cura ima iskustva sa akupunturom u IVF-u? Te preporuke gdje otići u Zagrebu?

Hvala.🙂

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

ShanghaiBaby
    08. Siječanj 2021. 14:13

Rita_55, ja sam išla 2 mjeseca dok Thomasa Shina, u Opatiji na akupunkturu i masaže (2x na tjedan), baš u svrhu poboljšanja u postupcima. Na žalost nije polučilo rezultatom, ali mi je pomoglo opustiti se. 
    Prošle godine sam boravila u Kini 2 mjeseca i tamo sam isto išla redovno na akupunkture u tu svrhu, ali ništa. :(

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Siječanj 2021. 14:20

ShanghaiBaby, dobro nam došla i još brže otišla, trudna. Imamo ovdje dosta cura sa lošim jajnim stanicama i zdravim trudnoćama, vjerujem da ćeš u našem dobrom društvu dočekati i ti svoju trudnoću.
    Pročitaj prve dvije stranice teme (ako već nisi) i po potrebi doradi potpis (volimo vidjeti AMH i gdje osoba ide na postupke). A onda se ukopčaj u naše veselo društvance.

Rita_55, ja sam čula da nekima zna pomoći akupunktura, ali mene to ne vuče. Pomaže i meditacija, pregnancy yoga, ... vidi što tebe vuče pa isprobaj. Znam da Beta ima i tu uslugu, drugdje ne znam.

💔💔💔

Slee
    08. Siječanj 2021. 14:29

Shangay i ja sam vise za te izravnije, zato mi ni nije bas legla dr. u Beti jer ima potrebu sve ukrasiti. 
    Jesu ti jajne stanice lose kvalitete ili je mala zaliha? Koliki je amh? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    08. Siječanj 2021. 14:30

Meni pomazu meditacije, znam da nije svatko za to, mislila sam da nisam ni ja, ali eto, bas mi odgovara. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

ShanghaiBaby
    08. Siječanj 2021. 14:31

MTB

ShanghaiBaby, dobro nam došla i još brže otišla, trudna. Imamo ovdje dosta cura sa lošim jajnim stanicama i zdravim trudnoćama, vjerujem da ćeš u našem dobrom društvu dočekati i ti svoju trudnoću.
    Pročitaj prve dvije stranice teme (ako već nisi) i po potrebi doradi potpis (volimo vidjeti AMH i gdje osoba ide na postupke). A onda se ukopčaj u naše veselo društvance.

Rita_55, ja sam čula da nekima zna pomoći akupunktura, ali mene to ne vuče. Pomaže i meditacija, pregnancy yoga, … vidi što tebe vuče pa isprobaj. Znam da Beta ima i tu uslugu, drugdje ne znam.

Hvala na toploj dobrodošlici, draga MTB! :)
    Čim nađem vremena, uredit ću potpis.

• T_Ivy
    08. Siječanj 2021. 14:33

Rita_55 ja zivim u Nemackoj I ovde idem na akupunkturu. Meni na prvom mestu jako pomaze da se opustim I da mnogo bolje spavam, sto je za mene vec veliki plus. Da li pomaze za kvalitet js ne mogu jos da potvrdim. Pre akupunkture imala sam mini IVF u kome sam imala samo 2 folikuka I 2js I nijedna se nije ni oplodila. Posle uvodjenja akupunkture u sledećem postupku, isto mini IVF imala sam 5 folikula, ali su mi jako fulali ceo postupak u Pragu, bas sam imala katastrofa iskustvo, tako da su do punkcije ostala samo dva folikula (greskom doktora u Pragu) od kojih se jedan oplodio do morule, ali nije bilo transfera, jer mi se pojavio polip. Ja imam utisak da je meni mozda cak i ta akupunktura malo pomogla, ali ne znam za sigurno, jer se ciklusi kod zena i tako od jednog do drugog jako razlikuju. Eto to je moje iskustvo, ako ikako moze da ti pomogne 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

ShanghaiBaby
    08. Siječanj 2021. 14:38

Slee

Shangay i ja sam vise za te izravnije, zato mi ni nije bas legla dr. u Beti jer ima potrebu sve ukrasiti.
    Jesu ti jajne stanice lose kvalitete ili je mala zaliha? Koliki je amh?

Ma da, nemaš ništa od pretjerane ljubaznosti, što prije čovijek spozna realno stanje, moći će si pomoći. Ovako ti samo kradu vrijeme i zavlače te. 
    Moje JS su loše kvalitete, a rezerva mi je dostatna/normalna, međutim po riječima profe, prilikom oplodnje one se jednostavno rasprsnu i to je kao da imaš mečku ispred kuće koja ne vozi. :D
    Prilikom prvog stimuliranog postupka uspjeli su oploditi 3 JS, a jednu su mi vratili, međutim nije se ulovila. Znači, mogu ostati trudna, što je pozitivno u svemu. 
    Već 5 mj. pijem Proxeed Woman, prašak za otopiti u vodi, koji dnevno popijem, za jačanje JS.

Ova situacija s Covidom je koma! Sada te tjeraju da se testiraš 100x i to samo stvara dodatan stres.

manemoj
    08. Siječanj 2021. 14:44

MTB stigao mi mail.. naručili me tek 26.1. evo zato volim sve privatno, odeš i sutra sve imaš.. tako da sad moram čekati cijeli ciklus za FET jer eto..
    Rita piše kod njih na webu da otkad je covid da se moraš naručiti i mislim da baš piše da bez narudžbe ne primaju.. kad si zadnji put bila? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Slee
    08. Siječanj 2021. 14:46

Jesi vadila d vitamin, dhea-s? Ja za kvalitetu pijem d vitamin, omegu, coQ10

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.