Nikita za maju se suska po grupama i medju curama, i mene cudi da ne prica javno o tome, ali vec vidim naslove po novinama i komentare: plastika ce dobiti svoje plasticno dijete i sl. pa mozda ne zeli takav stres.
Darliv da, mi smo pokrenule mpo drame, ali nikako nemamo vremena vratiti se tome, iako ja vec par dana razmisljam da ga ipak ozivim.
Slee mpo drame su bile super. Svaka cast 😊
MTB stranica na instagramu :)
Darliv da, doktorica je super, zena bas pristupacna, i dalje smo u kontaktu.
Shangai nisam, odmah smo krenuli dalje
Mtb ja se ne kuzim u nalaze :(
A mpo drame je instagram profil koji smo pokrenuli nas par cura, ideja je bila educirati, savjetovati, razgovarati, imati live sa strucnjacima itd. Imale smo live s tom doktoricom iz Amerike, super zena
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Curke Dr. Skvorc me ipak naručio u utorak u Petrovu na odjel patologije trudnoće zbog g. dijabetesa. Kaže da je tamo neki docent kojem nisam zapamtila ime ni prezime 😂 i da je to referentni centar, pa je sigurniji da tamo do kraja trudnoće me provjeravaju. Samo sam dobila termin, nemam pojma ništa, neke cure pišu da su ostale na 24h,neke više zbog inzulina, neke su išle na pregled pa dobile za doma. Mislim si ja ću se pripremit za taj jedan dan pa ćemo vidjet kj će docent kojem sam zaboravila prezime reci. Ahh neda mi se u bolnicu ic uopće, Al kj se mora mora se, samo da curkica bude dobro 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja ne znam što su to mpo drame?
I zašto me svi ignoriraju oko mog TORCH nalaza?
O nalazu ne znam nista, cak iskreno ni ne znam sto je TORCH 😶 Mpo drame su na instagramu pokrenule clanice ovog foruma mislim 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Trebam hitno informaciju a vezano je uz testiranje na COVID 19. Jel koja od vas bila privat na testiranju negdje u Zagrebu??
Potrebna mi je hospitalizacija u nedjelju, i nalaz od covida ne stariji od 24h. E sad, preko uputnice mi je to nemoguca misija jer bi bio bris u subotu, i jedino mi preostaje privat.
Gdje se sve moze radit privat testiranje u Zagrebu?
Znam da se radi u Agramu. Samo ih nazovi prije da se dogovoriš i provjeriš koliko bi brzo bilo gotovo.
Zar nije da se subotom radi u Rockfellerovoj? Ja sam radila u jednu subotu ili nedjelju... A to možeš preko uputnice.
💔💔💔
Curke Dr. Skvorc me ipak naručio u utorak u Petrovu na odjel patologije trudnoće zbog g. dijabetesa. Kaže da je tamo neki docent kojem nisam zapamtila ime ni prezime 😂 i da je to referentni centar, pa je sigurniji da tamo do kraja trudnoće me provjeravaju. Samo sam dobila termin, nemam pojma ništa, neke cure pišu da su ostale na 24h,neke više zbog inzulina, neke su išle na pregled pa dobile za doma. Mislim si ja ću se pripremit za taj jedan dan pa ćemo vidjet kj će docent kojem sam zaboravila prezime reci. Ahh neda mi se u bolnicu ic uopće, Al kj se mora mora se, samo da curkica bude dobro 😘
Držim fige da bude OK. Super da ti je doktor odgovoran i odlučio te odmah poslati stručnjaku. Vjerujem da će se pobrinuti za tebe i bebu
💔💔💔
Mare0208 dosadne bakterije i beštijice, uvijek kad ne treba…
Slee gospođe sa patera su posebno, redovno je problem s njima. Od toga : istekla vam uputnica, nemate uputnicu, ne možemo pronaći, nema vas u evidenciji… Bla bla, jednom je čak moj doktor P došao se s njima obračunati za mene 😅
A doktorica A je divna, više puta me pregledavala i super je…
Eto a ja se pitam ima li tko u Os, šta se ne javljate 🙈🙈🙈
Mislim da je ova bas prigodna
https://ibb.co/M2NrcKJ
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mene je sad tako presjeklo cudno po sredini trbuha, malo sam mozda pretjerala s ciscenjem danas. Prvo zelim da samo krene, sad me panika hvata 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Mare0208 dosadne bakterije i beštijice, uvijek kad ne treba…
Slee gospođe sa patera su posebno, redovno je problem s njima. Od toga : istekla vam uputnica, nemate uputnicu, ne možemo pronaći, nema vas u evidenciji… Bla bla, jednom je čak moj doktor P došao se s njima obračunati za mene 😅
A doktorica A je divna, više puta me pregledavala i super je…
Eto a ja se pitam ima li tko u Os, šta se ne javljate 🙈🙈🙈
Mislim da je ova bas prigodna
https://ibb.co/M2NrcKJ
Ili ova 🤣 https://ibb.co/VWx58Wq
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙