Rita_55, ja sam išla 2 mjeseca dok Thomasa Shina, u Opatiji na akupunkturu i masaže (2x na tjedan), baš u svrhu poboljšanja u postupcima. Na žalost nije polučilo rezultatom, ali mi je pomoglo opustiti se.
Prošle godine sam boravila u Kini 2 mjeseca i tamo sam isto išla redovno na akupunkture u tu svrhu, ali ništa. :(
Draga ShanghaiBaby hvala na infu, znam da je nekima pomoglo, nekima nažalost nije… Ako ništa barem se opustit psihicki🙂 Koliki ti je amh i fsh, ja imam sličan problem sa js ali kako kaže dr došli smo do oplodnje barem 1js, ima stvarno priča ovdje koje su cure uspjele sa nižim amh, i neka te to drzi u borbi za dalje💪😇
Ne znam sada napamet, ali AMH i FSH su mi u granicama normale.Za kvalitetu JS profa je rekla da to jednostavno ne mogu znati unaprijed i one se teško mogu popraviti (genetika je najveći faktor), a sada već neko vrijeme pijem taj Proxeed Woman, pa će valjda i to bar malo utjecati na rezultat. :)
Obavila sam širu laboratorijsku dijagnostiku, uključujući i kariotipizaciju, pa ćemo sada vidjeti dalje,
Držim fige da uspijemo!
Ima nas još iz Rijeke?
Koju privatnu kliniku najviše preporučate, HR / inozemstvo?
Nikita za maju se suska po grupama i medju curama, i mene cudi da ne prica javno o tome, ali vec vidim naslove po novinama i komentare: plastika ce dobiti svoje plasticno dijete i sl. pa mozda ne zeli takav stres.
Darliv da, mi smo pokrenule mpo drame, ali nikako nemamo vremena vratiti se tome, iako ja vec par dana razmisljam da ga ipak ozivim.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Shangai, ja sam iz Ri
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ruska ima enterokok u ejakulatu
Darliv jel to dr Abičić? Ja sam htjela kod nje,dobila preporuku, al su me naručili kad je trebala kao biti dežurna i naravno da je nije bilo kad sam došla. Bio je prof i sad se valjd vodim kod njega. Ne znam mogu li prijeći kod doktorice. Znaš li kojim danom ona bude?
A za one gđe na šalteru dolje nemam riječi.
Da da, dr. Abicic, bas mi je ostavila dobar dojam. Stvarno ne znam kojim danima je ona, ovo mi je bio prvi odlazak u Osijek, pitala sam ju da li mi je sad ona zadana lijecnica, i rekla je da da, da ostali odrade uzv ukoliko ona ima dezurstvo, ali da je prvenstveno ona.. Mozda da probas pitati mozes li se prebaciti da te ona vodi kad se sljedeći puta budes zatekla tamo..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Mare0208 dosadne bakterije i beštijice, uvijek kad ne treba...
Slee gospođe sa patera su posebno, redovno je problem s njima. Od toga : istekla vam uputnica, nemate uputnicu, ne možemo pronaći, nema vas u evidenciji… Bla bla, jednom je čak moj doktor P došao se s njima obračunati za mene 😅
A doktorica A je divna, više puta me pregledavala i super je...
Eto a ja se pitam ima li tko u Os, šta se ne javljate 🙈🙈🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nikita za maju se suska po grupama i medju curama, i mene cudi da ne prica javno o tome, ali vec vidim naslove po novinama i komentare: plastika ce dobiti svoje plasticno dijete i sl. pa mozda ne zeli takav stres.
Darliv da, mi smo pokrenule mpo drame, ali nikako nemamo vremena vratiti se tome, iako ja vec par dana razmisljam da ga ipak ozivim.
Moram pohvaliti live s dr. Lekovich, osobno mi je bilo bas zanimljivo, cula sam dosta toga sto prije nisam znala 😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Slee, i meni pomažu meditacije ali sam prelijena raditi ih...
manemoj, pošalji još mail i na Rebro i u Petrovu. Petrova radi dio nalaza, i ne treba se naručivati, već samo dođeš (to ti je već ušteda). Za Rebro ne znam, na kraju mi nikad nisu odgovorili (tj. na moj mail za trombofiliju su odgovorili sa narudžbenicom koju sam poslala za člana obitelji u drugom mailu; nisam htjela komplicirati da ne otkažu pregled tom članu obitelji - to mi je bitnije).
Mare0208, baš mi je žao
Jesi se zakazala za negdje u Zagrebu? Čini mi se da ti je to bilo u planu?
Sunny_, ja uzimam matičnu i rekla bih da mi je ona pomogla da se u rekordnom roku oporavim od kiretaže. Naravno, ne mogu znati.
Preporuka je da ju se prestane uzimati 3 tjedna prije postupka.
ericaa, woooho, super frizura.
Ja u frizera nikad više ne idem
darliv, baš mi je drago da ti je sjela doktorica. Ja bih isto probala to što mi je blizu, nije mali faktor stres radi putovanja preko pola Hrvatske.
💔💔💔
Ja ne znam što su to mpo drame?
I zašto me svi ignoriraju oko mog TORCH nalaza?
💔💔💔
Trebam hitno informaciju a vezano je uz testiranje na COVID 19. Jel koja od vas bila privat na testiranju negdje u Zagrebu??
Potrebna mi je hospitalizacija u nedjelju, i nalaz od covida ne stariji od 24h. E sad, preko uputnice mi je to nemoguca misija jer bi bio bris u subotu, i jedino mi preostaje privat.
Gdje se sve moze radit privat testiranje u Zagrebu?
Sortiraj odgovore
Najstariji