Rita_55, ja sam išla 2 mjeseca dok Thomasa Shina, u Opatiji na akupunkturu i masaže (2x na tjedan), baš u svrhu poboljšanja u postupcima. Na žalost nije polučilo rezultatom, ali mi je pomoglo opustiti se.
Prošle godine sam boravila u Kini 2 mjeseca i tamo sam isto išla redovno na akupunkture u tu svrhu, ali ništa. :(
Draga ShanghaiBaby hvala na infu, znam da je nekima pomoglo, nekima nažalost nije... Ako ništa barem se opustit psihicki🙂 Koliki ti je amh i fsh, ja imam sličan problem sa js ali kako kaže dr došli smo do oplodnje barem 1js, ima stvarno priča ovdje koje su cure uspjele sa nižim amh, i neka te to drzi u borbi za dalje💪😇
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
ShanghaiBaby, dobro nam došla i još brže otišla, trudna. Imamo ovdje dosta cura sa lošim jajnim stanicama i zdravim trudnoćama, vjerujem da ćeš u našem dobrom društvu dočekati i ti svoju trudnoću.
Pročitaj prve dvije stranice teme (ako već nisi) i po potrebi doradi potpis (volimo vidjeti AMH i gdje osoba ide na postupke). A onda se ukopčaj u naše veselo društvance.
Rita_55, ja sam čula da nekima zna pomoći akupunktura, ali mene to ne vuče. Pomaže i meditacija, pregnancy yoga, … vidi što tebe vuče pa isprobaj. Znam da Beta ima i tu uslugu, drugdje ne znam.
MTB hvala ti na infu, javim svakako ako se odlučim za tu opciju. 🙂
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Samara čestitam na urednom ultrazvuku i dečkiću
Rita_55 ja sam uglavnom vidjela na američkim stranicama da preporučuju tu akupunkturu. Mislim da ne može škoditi ako opušta kao što kaže TirelessIvy
_____
Cure dal neka od vas konzumira matičnu mliječ? Vidim da se spominje na prvim stranicama. Na internetu nalazim svakakva mišljenja o njoj. Zaboravila sam doktora pitati dal oni to preporučuju ili ne. Jel vama netko od liječnika preporucio?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav cure! Ja sam baš u bedu. Muž dobio nalaz s mikrobiologije. I dalje ista bakterija prisutna. Prošli put je bilo 10 na 3, sad je više od 10 na 5 i sad su i leukociti prisutni. O majke ti... 2 puta po 10 dana već pip antibiotik, a sve gore 😢
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
manemoj i MTB isprike zaboavila sam na cinjenicu -COVID.a od kad su uveli restrikcije nisam isla da se ne gužvam nego sve vadim privatno tako da ocito nista od samo dolaska :/
sunny_ ja ti uzimam maticnu mljic ( više radi bildnja imuniteta za koronu xd) a kupila sam ju prvenstveno suprugu da poboljsa seprmiogram ali nije bilo bas neke pomoci...uzimam zaleđenu od radošića...imas ju nekad na dobrim popustima u ljekarnama
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
https://ibb.co/mR582TZ samo sam se htjela pohvaliti novom frizurom 😘😉
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
https://ibb.co/mR582TZ samo sam se htjela pohvaliti novom frizurom 😘😉
Jako lijepo 🤗🤗😍😍😍😍
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Samara, cestitam na deckicu 🤗🤗🤗 i drago mi je da je sve ok! 😊😊
Mare, a jebemu! Al tako ti je i meni sa Eserihijom bilo, i to nedavno. Prva tura antibiotika i nista, tek sa drugom turom i to Klavocina se stanje rijesilo. O kojoj bakteriji se radi? Mozda da proba sa limunom i takvim stvarima jer bakterije ne vole kiselinu.. Puno tekucine isto tako! Ocito mu jos nisu pogodili pravi antibiotik. Ne znaju ni oni jer je kod svakog razlicito djelovanje.Al nemoj sw bedirat, rijesit ce se! Moraju nac nest sta ce pomoc
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Slee jeste vi pokrenule mpo drame na instagramu?
Ja moram prijaviti da sam danas otisla na konzultacije u Osijek. Prvi dojam mi je odlican (izuzev nadrk**ih sestara na salteru, ali nebitne su mi pa sam ih iskljucila), doktorica je bas detaljno pogledala sva otpusna iz Petrove, svaki nalaz pogledala, posvetila mi poprilicno vremena i jako mi se svidjela. Stekla sam dojam da je vrlo ponosna na biologice i da im vjeruje, sto mi se isto svidjelo. Moram ponoviti briseve, i jos par sitnica s partnerove i moje strane i mogla bi vec u veljaci u postupak. S tim da cu vidjeti da li cu mjesec pomaknuti jer mi partner trenutno uzima poprilicne doze antibiotika i analgetika zbog neke ciste na zubu, pa mozda pauziramo i dotad malo bildamo stanice. Odlucila sam pokusati dati im sansu jer je tek drugi postupak, a zelim da mi tijelo bude odmoreno, putovanje do Zg me totalno isrpi, i kao da mi uzme zadnji atom snage. Ukoliko ne budem zadovoljna (ne ishodom, nego pristupom) tada cu se opet vratiti u Zg.. Odmah mi je napravila i detaljan uzv zbog ovog krvarenja koje jos zeza, i kaze da je sve ok, endometrij 13,5mm i da bi trebala uskoro menga, nije me htjela na duphaston jer kaze da ne zeli narusiti ravnotezu jajnika i maternice sada pred postupak, ako bas ne dođe kroz desetak dana da cu onda morati...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ruska ima enterokok u ejakulatu
Darliv jel to dr Abičić? Ja sam htjela kod nje,dobila preporuku, al su me naručili kad je trebala kao biti dežurna i naravno da je nije bilo kad sam došla. Bio je prof i sad se valjd vodim kod njega. Ne znam mogu li prijeći kod doktorice. Znaš li kojim danom ona bude?
A za one gđe na šalteru dolje nemam riječi.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji