Imate post jedne cure na Ženski recenziRAJ na fb o poliklinici Cito, možda je i neka od vas…. Vidim da se dosta cura javlja, možda saznate nešto korisno
Ma sve je to relativno, ali realno je da se dr. P nece svidjet mnogima, dosta je strog i ima taj svoj smisao za salu koji ne lezi svima. Meni je npr super sto mi se obraca sa TI i sto postoji ta neka opustena atmosfera. Ja sam suzdrzana sto se tice pohvala jer sam svasta prosla. Plus mi je kod njega sto pozuriva i forsira i ne gubi vrijeme jer sam ja od sebe dosta staticna i lijena
Vidim da ima raznih komentara, a bitno je naći nekog ugodnog i od povjerenja. Sto ljudi sto čudi… 😊
Super da si ti sebi pronašla!
Ma bas sam oprezna i suzdrzana, svi oni imaju svoje prednosti ali i mane. Sa doktorom kojega svi obozavaju i hvale sam imala bas lose iskustvo, do te mjere da sam razmisljala i o prijavi lijecnickoj komori.
A joj 😔 baš mi je žao….
Ma ok je, samo hocu reci da je nekome neki dr pre dobar a netko toga istoga zeli tužiti😂😂, i obrnuto.
Steta da se ne mogu sjetiti koja je prognozirala spol 😆 moram reći da ti krisralna kugla ne radi dobro, mora na servis.. Dolazi nam mali dečko 😊 mjere odgovaraju tocno na dan trudnoce, znaci to sve ok. Novi pregled 04.02
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
manemoj, koliko sam ja čula, sad se mora naručiti. Kad nije COVID, ne mora se, ali onda se čeka pola dana. Ja bih na tvom mjestu vadila sve za što imam uputnicu, pa ako ti ne dođe u roku koji si zacrtala, odi i privatno. Kažu i za ostalo da se čeka preko 2 tjedna, pa je jedna forumašica ovdje napisala da je dobila za 3 dana. Oni napišu maksimalno vrijeme čekanja da se ograde.
Vidim da ti je netko preporučio da samo odeš bez najave. Probaj, možda ti i prođe, ne znam.
I meni bi bilo OK da ne skužim potres radi seksa, manje stresa.
Samara, ajoj, dečkić. Baš mi drago da je sve u redu!
💔💔💔
Molim savjet iskusnih oko TORCH nalaza: https://ibb.co/BC0qNPJ
Ako se ne varam, ovo je jako dobar nalaz. Većina Igg je pozitivna i sa velikom brojkom, to mislim da znači da sam prebolila/ili bila cijepljena davno i da imam imunitet i ne mogu se opet zaraziti? Ili se varam?
💔💔💔
Pozdrav drage žene,
već dugo čitam ovaj forum, ali nekako do sada nisam smogla snage napisati nešto. Hvala vam svima na djeljenju iskustva, to daje osjećaj da nisi sam. Nekada pomislim da nikada nećemo uspjeti dobiti bebu, a onda uđem ovdje i pročitam sve te poruke i bude mi lakše. :)
Imam 37 g., a mm 38 g. i već 3 g. neuspješno pokušavamo zatrudniti. Iza sebe imam 2 neuspješna stimulirana postupka i jedan prirodni, u KBC-u Rijeka, prof. Smiljan Severinski. Moj problem je loša kvaliteta JS.
U 1. postupku (12/2019) dobila sam stimulacijom 6 JS, od toga su 3 pokušali oploditi (1 JS vraćena, a ostale dvije se nisu uspjele dalje razviti).
U 7/2020. je slijedio 2. stimulirani postupak koji je bio totalni fijasko, sve JS su prilikom pokušaja oplodnje propale.
11/2020 sam išla u prirodnom ciklusu pokušati, međutim tu mi je pukla JS i na žalost zakasnila sam na punkciju (jednostavno mislim da su me prekasno naručili za punkciju).
Idući tjedan bi ponovno trebala krenuti u postupak, i baš sada planiram otići na test za Covid, kako bi mogla pokupiti lijek, a drugi test onda slijedi u postupku.
Hvala svima od srca što dijelite svoja iskustva, nadam se da ću i ja jednoga dana moći ovdje napisati da sam uspjela dobiti jednog malog bebača i da ću moći pomoći drugima kao što ste vi sve meni! <3
Korisnickoime, kaze on laboratorij za neku genetiku, ne moze se sjetit koju 😂. Vjerojatno djecju, prosla sam par puta pa sam pogledala i bilo je djece unutra. Evo slika ulaza, ako mozes po ovoj slici vidjet koja je zgrada, nema auta na slici pa je sve neprepoznatljivo.
https://ibb.co/hM4DNy1
Znaci bas ova zgrada desno sa crvenom fasadom, ulaz je sa ove strane gdje je parkirana hitna.
Za kad su te narucili?
Kad dodje s posla pogledat cu uputnicu, u autu mu je, pa ti javim
Shangaybaby dobro dosla! Kakvo ti je iskustvo s profesoricom? Ja sam cula da je bas teska i da je u Ri bolja Tina jer je toplija i voli objasniti. Jesi razmisljala ici negdje drugdje?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Kad dodje s posla pogledat cu uputnicu, u autu mu je, pa ti javim
A znam koja je zgrada nego ova njegova dr opce prakse ne zna napisati na uputnicu gdje ga šalje, mislim strašno! Nisam se naručila sljedeci tjedan cu, samo mi je ona pustila uputnice.
Hvala Slee!
Ma ja nisam baš neki cvjetić i ne smeta mi što je prof. direktna i surova. Žena ti kaže istinu u oči i ja s njom imam samo pozitivna iskustva, ali čula sam od drugih njenih pacijentica svakakve priče o njoj. Jednom me čak i rasplakala, ili su to hormoni :)), ali ne zamjeram joj.
Na sreću, financije mi ne predstavljaju problem i razmišljala sam otiću u Prag ili u taj CITO koji svi hvale, ali dati ću ovim našima još jednu šansu, pa ćemo vidjeti. Nekako se bojim da je na kraju sve samo sreća i utrka s godinama, a najmanje izbor doktora ili klinike. :(
Za RI jedino ne preporučam dr. Alenku Višnić, ona je grupa i ubrzana i čim vidim da je ona u smjeni padne mi mrak na oči. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji