Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    08. Siječanj 2021. 12:35

BAJO1

Ruska 69dana 🤯🤯🤯

😱😱😱😱 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Matkiša 😎
    08. Siječanj 2021. 12:37

korisničkoime

Mattan

Imate post jedne cure na Ženski recenziRAJ na fb o poliklinici Cito, možda je i neka od vas…. Vidim da se dosta cura javlja, možda saznate nešto korisno

Ma sve je to relativno, ali realno je da se dr. P nece svidjet mnogima, dosta je strog i ima taj svoj smisao za salu koji ne lezi svima. Meni je npr super sto mi se obraca sa TI i sto postoji ta neka opustena atmosfera. Ja sam suzdrzana sto se tice pohvala jer sam svasta prosla. Plus mi je kod njega sto pozuriva i forsira i ne gubi vrijeme jer sam ja od sebe dosta staticna i lijena

Vidim da ima raznih komentara, a bitno je naći nekog ugodnog i od povjerenja. Sto ljudi sto čudi... 😊
    Super da si ti sebi pronašla! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Slee
    08. Siječanj 2021. 12:42

Mattan sad citam potpis! Imala si ohss samo s 6 folikula? Ili ih je bilo vise pa nisu sve izvadili? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Matkiša 😎
    08. Siječanj 2021. 12:45

Slee

Mattan sad citam potpis! Imala si ohss samo s 6 folikula? Ili ih je bilo vise pa nisu sve izvadili?

Samo 6, i odmah je rekao da sam rizična.,a za ohss se ne mogu dogovoriti, bili su uvećani jajnici i slobodne tekućine, problemi sa disanjem, sve se povuklo brzo a ostale te smetnje disanja i kašalj.. 🤷‍♀️ Pa su neki doktori znali reći u viziti nije to nikakav ohss! E sad šta se izdogađalo pojma nemam 

6tt+2 imamo 💗

Slee
    08. Siječanj 2021. 12:49

Pa nije ti amh uopce tako velik, bas cudno! Ma bitno da je ok proslo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Matkiša 😎
    08. Siječanj 2021. 13:07

Slee

Pa nije ti amh uopce tako velik, bas cudno! Ma bitno da je ok proslo

Pa da, nije doktor bio zadovoljan baš... 
    Maslačakxx probat ću staviti kad se vratim od zubara... 

6tt+2 imamo 💗

Mattan

korisničkoime

Mattan

Imate post jedne cure na Ženski recenziRAJ na fb o poliklinici Cito, možda je i neka od vas…. Vidim da se dosta cura javlja, možda saznate nešto korisno

Ma sve je to relativno, ali realno je da se dr. P nece svidjet mnogima, dosta je strog i ima taj svoj smisao za salu koji ne lezi svima. Meni je npr super sto mi se obraca sa TI i sto postoji ta neka opustena atmosfera. Ja sam suzdrzana sto se tice pohvala jer sam svasta prosla. Plus mi je kod njega sto pozuriva i forsira i ne gubi vrijeme jer sam ja od sebe dosta staticna i lijena

Vidim da ima raznih komentara, a bitno je naći nekog ugodnog i od povjerenja. Sto ljudi sto čudi… 😊

Ma bas sam oprezna i suzdrzana, svi oni imaju svoje prednosti ali i mane. Sa doktorom kojega svi obozavaju i hvale sam imala bas lose iskustvo, do te mjere da sam razmisljala i o prijavi lijecnickoj komori. 

Matkiša 😎

korisničkoime

Mattan

korisničkoime

Mattan

Vidim da ima raznih komentara, a bitno je naći nekog ugodnog i od povjerenja. Sto ljudi sto čudi… 😊

Ma bas sam oprezna i suzdrzana, svi oni imaju svoje prednosti ali i mane. Sa doktorom kojega svi obozavaju i hvale sam imala bas lose iskustvo, do te mjere da sam razmisljala i o prijavi lijecnickoj komori.

A joj 😔 baš mi je žao.... 

6tt+2 imamo 💗

08. Siječanj 2021. 13:16

Bozma ako citaš, što ti je pisalo mužu gdje se upucuje za kariotip? Meni je dr izdala e uputnicu pa ne mogu vidjeti što točno pise, a njegova doktorica pojma nema gdje da ga pošalje🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️, jel djecja genetika ili tako nešto?

• rita7
    08. Siječanj 2021. 13:21

manemoj  ne znam sta trebas raditi od nalaza ali na vinogradskoj se ne narucujes za vađenje krvi- trebas imati samo uputnicu...ja sve svoje nalaze osim kad ne puknem pa odem privatno radim gore i jos dobijem na mail za razliku od sv. duha gdje se narucujes i dolazis osobno po printani nalaz (19. st).....ugl. samo dodes uzmes broj za sobu gdje predas uputnicu i onda cekas red- relativno brzo ide (bar meni ako usporedim s drugim bolnicama)

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.