Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    08. Siječanj 2021. 10:53

➡️Pogledala dokumentarac, fuj fuj... Bolesnik...  🥵
    ➡️Vidim da ste sve većinom Zg po klinikama (osim curki iz vana) , ima li uopće netko tko ide u Osijek?!
    Slee katastrofica, mene isto živcira kad nema te neke granice, tako je med sestra za prvu inseminaciju meni rekla da je 50% šansa, na možeš si misliti...
    A pogotovo kad se zbrlja, i to sam prošla.. 
    Na početku sam očito imala trudnoću, ali kako nisam radila test, a med sestra me otkačila riječima niste trudni, nemojte umišljati… Dok sam skužila da je nešto i došla do doktorice već je bilo gotovo, tadaje poludila na sestru i  odmah me poslala na testove za trombofiliju, ali kako nema dokaza o pozitivnoj beti nigdje se ne navodi ta situacija 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

08. Siječanj 2021. 11:13

SBjelis

korisničkoime

Slee

Mtb svidja mi se tvoj plan. Definitivno bi mi draza bila beta 0, nego opet neko 💩
    korisnickoimemeni su rekli da ovako rani gubici (moji su svi do 7tt, nikada preko, najcesce nisu razlog neki tormbofilski faktori, nego kvaliteta (spermija, stanice pa onda i embrija). Kada su bili tvoji gubici? Jesi koristila kada andol ili nesto kod transfera? Aktivni folat?
    Ja sam i kod suplemenata u fazi moras skupit sveee

Ma sve ja to znam, a zna i doktor, ali nakon tri slucaja me morao poslati na dodatne pretrage. Sigurna sam da ce mi svi nalazi biti ok, samo u taj kariogram nisam sigurna, pogotovo zato jer njima ti embriji pod mikroskopom izgledaju savrseno, a na kraju zavrse tako.
    Da, uzimala sam i andol i folat.

Koje su to pretrage Korisnicko ime?

Sve sto su cure napisale tu i stavile slike, nista novo. Cak i nesto manje. Ja se necu opterecivati sa nekim prosirenim.

flower93
    08. Siječanj 2021. 11:17

MTB

Tanja79

😂😂😂😂 Kako je pazljiv… E to su rariteti, a imam dojam da sve imate super mužiće.
    Il ono.. "sta želiš da ti radim" ma samo svrši, sad se oplođujemo a imamo kasnije citav zivot da vodimo ljubav
    Znaci Mattan jasno ti je sve 😁😄

Jedno vrijeme se sav moj dirty sexy talk svodio na "No, jesi svršio?!?!?!?"
    Moram priznati da mi je seks sad, kad ne služi oplodnji, neusporedivo boljiJesam spomenula da više ne ridam?

Nisam bas najbolje popratila temu sexa i ridanje 😱 ali samo da se nadovezem, ja sam bez sexa od 26.05.2020. Eto, i jos cu bit jedno vrijeme 🤦‍♀️

manemoj
    08. Siječanj 2021. 11:17

MTB izvukla sam uputnice za sve 🎉🎉🎉 baš me iznenadila i to u roku od 5 min odgovorila na mail. 
    Jel zna netko jel se u sestara milosrdnica trebam naručivati za krv? 
    I ako trebam dati urin i urinokulturu jesu to dvije bočice ili jedna? 🤷
    Nemam pojma kad ću u FET, pretpostavljam da ovisi o nalazima, rekao je da se javim kad budem sve imala.
    Inače što se tiče ET, ne znam kako je drugdje ali kod Podobnika ležiš na stolu pa te embriolog pita ime i prezime iako zna tko si 🙈 ja prvi put gledam u njega a on se smije i govori ma znam ja to ali takva je procedura. Onda ja njemu kažem, on ode u lab, onda me sestra pita opet ime i prezime i ja opet kažem i ona vikne njemu, onda on opet vikne da potvrdi i onda prije nego mi stavljaju opet. Oba puta sam se baš smijala na to.. ja se pukla smijati a doktor kaže sad nemamo ni kineza ni crnaca pa ne brini 😂 ja reko nema veze, stavite vi meni bilo čije samo moje nedajte nikome 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    08. Siječanj 2021. 11:19

flower93

MTB

Tanja79

Il ono.. "sta želiš da ti radim" ma samo svrši, sad se oplođujemo a imamo kasnije citav zivot da vodimo ljubav

Moram priznati da mi je seks sad, kad ne služi oplodnji, neusporedivo boljiJesam spomenula da više ne ridam?

Nisam bas najbolje popratila temu sexa i ridanje 😱 ali samo da se nadovezem, ja sam bez sexa od 26.05.2020. Eto, i jos cu bit jedno vrijeme 🤦‍♀️

Ajme točan datum znas 🙈🙈🙈 to je baš frka.. biti će vatreno prvi put 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

BAJOMA
    08. Siječanj 2021. 11:21

Ruska 69dana 🤯🤯🤯

flower93
    08. Siječanj 2021. 11:22

Takodjer, vidim da pricate o Beti+. Na samom startu sam puno o njima razmisljala i planirali smo izdvojiti novce za postupak kod njih, ali nakon konzultacija kod njih i odlaska u Petrovu na konzultacije, odmah sam promijenila misljenje. Da se razumijemo, nacin na koji sa tobom postupaju u Beti i u Petrovoj je nebo zemlja. U Petrovoj Vrcic nije imao vremena za small talk s nama, ali je detektirao sve sto je trebao detektirati kod mene i dao pravu terapiju, dok pola tih stvari dr B u Beti nije ni spomenula. Na kraju smo se odlucili za Petrovu iako sam naletjela na dosta savjeta da radje ne, s obzirom da je kod nas najveci muski problem, hvala Bogu uspjelo je. Ne znaci da ce netko drugi u Petrovoj uspjet, ali kad shvatis da nije sve samo ljubaznost na salteru i sl, pregrmis one redove i silna cekanja. S time da sestre u Petrovoj su zakon! Uvijek dostupne i uvijek ti odg na sve kaj trebas iako vidis da ih 100 drugih vuce za rukav. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Siječanj 2021. 11:35

flower93

MTB

Tanja79

Ti si pred porodom, nećeš ovdje dobiti sažaljenje 
    Ja sam bila bez seksa od kraja kolovoza/početka rujna (nisam pamtila datum ). Prvi seks nakon pauze sam proslavila ridanjem bez kraja tokom cijelog seksa.
    U kasnijim akcijama sam to nadoknadila, i više puta njega dovela do ruba suza... iz drugih razloga. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Siječanj 2021. 11:40

manemoj, naručiš se za vađenje krvi na ovaj email: Klinički zavod za kemiju KBCSM <kzzk@kbcsm.hr>
    Na žalost, malo ćeš pričekati za termin, ja čekam 2 tjedna (ali možda je to radi praznika).
    Probala sam i u Petrovoj i na Rebru, ali od tamo nisam ni dobila odgovor, odnosno Petrova mi je javila da oni vade samo dio toga pa mi se nije dalo ići na dva mjesta.
    Super za ginekologicu, i super da si tražila uputnice!!
    Ne znam za urin, to dajem na licu mjesta 19.1., tek ću onda znati.
    Ovo za ime kod ET je svuda tako, slažem se da je smiješno. Mene su natjerali da gledam kako pišu ime na uzorak sperme (puno me trebalo tjerati )

💔💔💔

Slee
    08. Siječanj 2021. 11:49

Ruska hvala ti! 
    Ja uvijek kazem danje dobra klinika onu koju hvale i oni koji nisu tamo uspjeli. Naravno da je ujedno sve to i subjektivno. 
    Ja znam dosta cura koje su isle u Repromed, ali naravno da ih nema puno kada je privatna klinika. Mislim da je tamo definitivno najbolji biolog koji radi cuda s losim spermiogramom. Sunshine npr. nije tamo uspjela (jos), ali ima samo rijeci hvale, a Simba je tamo uspjela s trojkama. Ako je mogao Suputicu oplodit, moze i mene 😂
    Salim se, naravno. Ali evo, istrazujuci sam dosla do sljedeceg zakljucka: sve je to kao moda, postoje faze kada je neka klinika izuzetno popularna, kao npr. Skvorc kada je jedno vrijeme samo on dobivao veci broj postupaka preko HZZO-a. Glasine se brzo sire, po forumima, grupama, svuda. Meni je npr. IVF pao u ocima kada su zeznuli sogoricu, rekli joj da moze u postupak i da dodje na konz, a ona dosla, platila 1100kn da bi joj rekli da ipak ne moze. A opet, ima i puno pozitivnih prica. Alebic je super za zene s niskim amh, ali meni ne bi odgovarao jer imam visoki i ne bi pristala na blagu stimulaciju. 
    Netko je spomenuo Osijek. Na instagramu mi se (dok smo vodile jedan ivf profil par cura i ja) javila embriologica iz Os, bas draga zena se cini. Ona ce sada pokrenuti instagram profil s kolegicom embriologicom i mislim da ce to biti super projektic jer stvarno fali razgovora s embriolozima, a to je jednako vazno kao i razgovori s doktorima. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.