Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    08. Siječanj 2021. 08:51

Lucyinthesky

manemoj

MTB gdje si ti rekla da si radila TORCH? Sad sam vidila da je pretraga privatno 1800 kn 🙄🙄
    I pitanje, koliko sam skužila to su sve pretrage za plod kasnije, nisu za implantaciju? Pošto ja sad s implantacijom uopće imam problema onda bi možda TORCH tražila od ginekologice uputnicu pa to kad stignem.. šta mislite?

Ja mislim da ti je to pametna ideja, ja sam isto tako skužila to, da je to bitno tek za kasnije.
    Kako si inače, jesi malo došla k sebi 🤞?

Hej 😊 ma ok sam.. borim se s tim potres stresom. Jučer nagovorila muža da idemo po dućanima tražiti novu kutnu garnituru iako nam uopće ne treba nova samo da ne idemo doma poslije posla..
    Vrh je što sam ja na kraju odabrala kutnu i uspjela se naljutiti na prodavača jer mi nije davao konkretne info kad bi mogla biti dostavljena iako ju uopće neću kupiti 😂😂. Ali eto, sve samo da nisam doma..
    Sad sam već lagano u razmišljanju o postupcima, stavila sve pretrage na papir da izračunam koliko će me to koštati pa mi pao mrak na oči.. ako uzmem uputnicu mogu stvarno kupiti kutnu 🙈
    Sad sam poslala mail ginekologici hoće mi dati uputnicu za sve to pa ćemo vidjeti.. ni ne znam jel radi jer je ona u Sisku...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 09:08

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

MTB gdje si ti rekla da si radila TORCH? Sad sam vidila da je pretraga privatno 1800 kn 🙄🙄
    I pitanje, koliko sam skužila to su sve pretrage za plod kasnije, nisu za implantaciju? Pošto ja sad s implantacijom uopće imam problema onda bi možda TORCH tražila od ginekologice uputnicu pa to kad stignem.. šta mislite?

Ja mislim da ti je to pametna ideja, ja sam isto tako skužila to, da je to bitno tek za kasnije.

Hej 😊 ma ok sam.. borim se s tim potres stresom. Jučer nagovorila muža da idemo po dućanima tražiti novu kutnu garnituru iako nam uopće ne treba nova samo da ne idemo doma poslije posla..
    Vrh je što sam ja na kraju odabrala kutnu i uspjela se naljutiti na prodavača jer mi nije davao konkretne info kad bi mogla biti dostavljena iako ju uopće neću kupiti 😂😂. Ali eto, sve samo da nisam doma..
    Sad sam već lagano u razmišljanju o postupcima, stavila sve pretrage na papir da izračunam koliko će me to koštati pa mi pao mrak na oči.. ako uzmem uputnicu mogu stvarno kupiti kutnu 🙈
    Sad sam poslala mail ginekologici hoće mi dati uputnicu za sve to pa ćemo vidjeti.. ni ne znam jel radi jer je ona u Sisku…

Pokušaj sve na uputnicu ako uspiješ, skupi se toga dosta, a bolje kupit kutnu za tu lovu 😎
    Drago mi je da si bolje 💪😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    08. Siječanj 2021. 09:15

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Sad sam poslala mail ginekologici hoće mi dati uputnicu za sve to pa ćemo vidjeti.. ni ne znam jel radi jer je ona u Sisku…

Pokušaj sve na uputnicu ako uspiješ, skupi se toga dosta, a bolje kupit kutnu za tu lovu 😎

Evo poslala mi doktorica vec uputnicu za sve 🎉🎉🎉🎉 ustedila sam 5 tisuća kuna 🎉🎉🎉🎉🎉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    08. Siječanj 2021. 09:17

Tanja79

Dobro jutro cure
    Meni jutro od 3 sata, odem u wc i onda me misli uhvate i dovidjenja. Radila Lh trakice zadnjih 5 dana i ova 2 dana full ⏸️, i objasnjavam MM kako je sad ključni momenat i treba udarnički dejstvovati. On me gleda, kaze, meni sve te crte iste… Ja 🤯🤯🤯
    "Ma sutra ujutro ćemo, opusteno" Ma kakvo opusteno, sunce ti….. I ja ga tako gledam kako spava, je.. e se njemu sto ja lovim pik trakica, opušteno. Mars je njihova postojbina, definitivno nismo sa iste planete. Da mi je taj mozak bar 7 dana

Haha poznato mi je to 😅😅
    Btw idem sad pogledati taj dokumentarac, hvala za info... Promaknuo mi je na telki, da se i ja zgrozim 😵

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 09:25

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Evo poslala mi doktorica vec uputnicu za sve 🎉🎉🎉🎉 ustedila sam 5 tisuća kuna 🎉🎉🎉🎉🎉

To je posao 👍💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Slee
    08. Siječanj 2021. 09:49

Ma sve sto se moze dobiti na uputnicu treba iskoristiti. Ja bi uvijek i betu privatni vadila, sada nema sanse ni to, za 160kn si kupim nesto bolje od nepravilne bete 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Siječanj 2021. 09:49

Trudnice very soon to be - part one

Lala1982 - 5.1. prvi UZV, dvije ogromne bete
    MilaSt - 8.1. beta
    Kača84 - 8.1. beta
    Nina89 - 8.1. prvi UZV, tri bete se duplale
    malamaka - 8.1. druga beta, prva je ogromna
    Blacky89 - krenuo estrofem, FET
    Cici-mici - krenulo praćenje za FET
    _Dolly_ - u prirodnom postupku
    Rita_55 - u postupku
    šećerlemica - 11.1. beta
    Mila-Milica -  12.1. FET
    Monolena - 14.1. kontrolni UZV
    Dada31 -  14.1. FET
    Sanjich - 21.1. beta
    MiniGirl - tempirani odnosi
    Aura - tempirani odnosi
    maja555 - postupak 12/20
    Mara234  - FET 12/20
    Tanja79 - postupak 01/21
    Bjanka - postupak 1/21
    Sandolina - postupak 1/21
    Ana26 - postupak 1/21
    TirelessIvy - postupak 1/21
    Leia2.0 - postupak 1/21
    Mareo208 - postupak 1/21
    Anavi123456 - FET 1/21
    vuky - FET 1/21
    Mattan - FET 1/21
    VM - FET 1/21
    la_Reina_del_Sur -  FET 1/21
    Libo - FET 1/21
    Anitram1982 - FET 1/21
    Chloe18/MaloTele - FET 1/21
    Meto - postupak 02/21
    ericaa -  postupak 02/21
    MTB - postupak 02/21
    Nina92 - FET 2/21
    Monkica24 - postupak 3/21
    Lucyinthesky - postupak 3/21
    Slee - postupak 3/21

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Siječanj 2021. 09:50

Trudnice very soon to be - part two

Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    Seny - u pripremi i istraživanju opcija
    Deya - u pripremi i istraživanju opcija
    peyton - u pripremi i istraživanju opcija
    Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
    mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
    lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
    iris_iris -  postupak za nekoliko mjeseci
    vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
    Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Piky - postupak za nekoliko mjeseci
    minilu - postupak za nekoliko mjeseci
    nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
    sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
    darliv - postupak za nekoliko mjeseci
    Marinela87 - postupak za nekoliko mjeseci
    ANKSIMORON - postupak za nekoliko mjeseci
    manemoj -  postupak za nekoliko mjeseci
    Ivanaxx/Maslačakxx - postupak za nekoliko mjeseci
    Bozma - postupak za nekoliko mjeseci
    anavi985 - postupak za nekoliko mjeseci
    Nadja89 - postupak za nekoliko mjeseci
    Sunny_ - postupak za nekoliko mjeseci
    AuroraB - postupak za nekoliko mjeseci
    Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
    Takica - FET za nekoliko mjeseci
    Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
    Mrvica777 -  FET za nekoliko mjeseci
    Leoni -  FET za nekoliko mjeseci
    Angribird/Ljutopile/CrazyCatLady/korisničkoime - FET za nekoliko mjeseci
    SBjelis- FET za nekoliko mjeseci
    Nikitta - operacija za nekoliko mjeseci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Siječanj 2021. 09:50

Trudnice

Jele83 - 8tt 5.1. UZV
    Samara - 18tt 8.1 UZV
    TiKi92/Tiki - 8tt 12.1. UZV
    Ruska1986 - 25tt imamo curicu! 12.1 UZV
    Olivera - 16tt 13.1. UZV
    Teja1408 - 10tt, 18.1. mini anomaly
    miss1502 - 10tt, 18.1 Harmony
    Any_35 - 5tt, UZV 21.1.
    Teja09 - 7tt
    Vučica -  7tt
    točkicaa - 9tt
    LioraLiora - 10tt
    Pami - 10tt
    ruška - 11tt
    Leptirica90 -  11tt
    Nirvana2020 - 13tt  it's a girl!!!
    Lana3 - 14tt
    ruby22 - 15tt imamo dvojke
    willy/Astra - 15tt it's a girl!!!
    *.Women_name.* - 16tt  it's a girl!!!
    more2309 - 16tt imamo dvojke
    Simba 1989 - 18tt imamo jednojajčane trojke
    Tuma - 19tt it's a girl!!!
    pinkfairydust - 24tt, dečkić
    BAJO1 - 30tt, mala Marija
    MakiST - 34tt it's a boy!!!
    flower93 - 34tt curica i dečko

MPO majke
    Nadalica, curica i dečko
    Dora4, blizanci
    Luce, blizanci
    JECIKA, curica

Majke (posvojenje)
    Ludakopatka, curica

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Siječanj 2021. 09:52

Slee, baš me zanima kako će ti se svidjeti na konzultacijama u Repromedu i IVF, javi.
    Betu si odlučila napustiti ili? Napišeš svoje iskustvo s njima?

korisničkoime, znam da si pisala to o kariogramu, zato mene ta pretraga ni ne zanima. Svoje gene mijenjati ne mogu, muža mijenjati ne želim, donacija nam nije opcija, a šanse su nam ionako male pa nam dobri ili loši nalazi ne govore ništa. Ako neki nalaz ne može rezultirati terapijom koja će nam pomoći, nije mi potreban.

ericaa, hvala ti.
    Ako te preopterećuje čitanje svega i svačega, nemoj. Najbitnije je da se ti što ugodnije osjećaš u ovoj priči.
    Iako ja možda djelujem kao fanatik sa svim mojim istraživanjima, mene ništa ovo ne opterećuje. Uživam u tome, takva sam osoba, moram znati. U koji god projekt da krenem, temeljno ga istražim. Ionako sam od početka spremna na to da su nam šanse male, pa me ne deprimira kad to vidim i crno na bijelo - više gledam što ih može povećati.

Nikitta, meni je logično da se i to događa. Bolesnika ima u svim sferama, morao se i ovdje naći neki.
    (i koliko god zvučalo paranoično, to je samo jedan od razloga zašto će moje dijete ići na dna test majčinstva i očinstva, ne želim naknadna iznenađenja).

Lucyinthesky, niiiisaaaaaaammmm donijela odluku, patim se.  Idem dan po dan, neka prvo vidim da je cista otišla.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.