Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marty86
    08. Siječanj 2021. 06:50

Any_35 predivna beta, miriši na dvojčeke 💕
    Leia2.0 jesi uspjela dobiti humanu jucer, jesi saznala nešto više?

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
    02/2020 Adenomioza,
    Sveukupno 6 biokemijskih,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO
    04/2021 spontana trudnoća
    https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#

Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 07:22

Nikitta

I tako ja sad na HBO odgledala dokumentarac “Baby God”. Svakakvih pacijenata na ovom svijetu ima, a najveći pacijenti su naravno - doktori. 🙈 Lik je oplođivao svojom spermom pacijentice (bez njihovog znanja) u svojoj klinici za neplodnost i tako skoro 70-80 godina. Umro je u dobi od 94 godine, 2006., nekažnjen za svoja zlodjela. Ima preko 100 djece od 25 do 75 godina starosti. There should be a new word for this, sick or perversejust does not cut it. 🤯

I ja sam ga pogledala, bolesno 😳🤦‍♀️
    Btw meni je isto bilo glupo to što ti je dr otišao na go, a nije se prije javio. Nadam se da će ti se uskoro nešto riješit po tom pitanju🤞❤️
    Slee, uf koja priča... Moram priznati da za ovo još nisam čula i na neki način mi je zastrašujuće.Držim ti fige za dalje gdje god da se odlučiš nastaviti.
    MISS drago mi je da te doktor umirio i nadam se da ćeš unatoč bolovima sad barem malo uživati 😊
    MTB super za pregled, ide ti sve po planu i drago mi je skroz. Jesi se odlučila gdje ćeš u postupak, nisam uspjela skužit?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    08. Siječanj 2021. 07:29

Dobro jutro cure
    Meni jutro od 3 sata, odem u wc i onda me misli uhvate i dovidjenja. Radila Lh trakice zadnjih 5 dana i ova 2 dana full ⏸️, i objasnjavam MM kako je sad ključni momenat i treba udarnički dejstvovati. On me gleda, kaze, meni sve te crte iste... Ja 🤯🤯🤯
    "Ma sutra ujutro ćemo, opusteno" Ma kakvo opusteno, sunce ti..... I ja ga tako gledam kako spava, je.. e se njemu sto ja lovim pik trakica, opušteno. Mars je njihova postojbina, definitivno nismo sa iste planete. Da mi je taj mozak  bar 7 dana 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

08. Siječanj 2021. 07:43

Jutro cure, sretno svima danas 😊❤️😘

Mila i Kača čekamo veliku  betu  🤞

Nina89 nadam se da uzv potvrdi brbana na putu 👶❤️🤞
    Malamaka nek se beta lipo podupla 🤞🤞🤰

08. Siječanj 2021. 07:56

Sanjich🤞🤰

Jutro cure, sretno svima danas 😊❤️😘

Mila i Kača čekamo veliku betu 🤞

Nina89 nadam se da uzv potvrdi brbana na putu 👶❤️🤞
    Malamaka nek se beta lipo podupla 🤞🤞🤰

Bebana ne brbana 🤣👶

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    08. Siječanj 2021. 08:05

Sanjich, nisam bila 5 godina, stari poumirali, prijatelji razbacani po Irskoj... Nista nije vise isto. Al moram da organizujem  mužu Tour de Slavonija, da vidi gde mu je žena odrasla😋. Da, a u Grčku sam dospela zbog ❤️... Sunce, more, leto, i ja ostadoh.
    MTB tako je ma nema da omanemo ovaj put 🥇🏹🎯🍀
    Da, bilo bi extra. sl.godine u Split na ferry ⛴ i pravac jug na druženje 😂
    Sve isplanirano jos Samo da rodimo bebe 🥳

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Kacusha
    08. Siječanj 2021. 08:14

Mare0208

Auroražao mi je.. baš sam, kao i sve, pratila tvoju priču i nadala se najboljem.. brz oporavak

Kača84 ti si iz Broda, jel? Vidim da si išla kod Škvorca. Jesi li radila kod njega sve? Meni je dr J. tu na humanoj kod nas, kad smo se spremali na ivf 2015.g, bio spomenuo mogućnost da mi on radi tu folikulometrije ukoliko se odlučimo ići kod Škvorca.. ne znam jel to još postoji kao mogućnost.

Sutra muž podiže nalaz s mikrobiologije. Jedva čekam da vidim na čemu smo.. i kud i što dalje 😣

Daaa, ja sam cijelo vrijeme bila u Zg pa sam isla sve kod njih. 😊 Na transferu mi je bila doktorica Lana, divna zenica 😍 nju bih trazila iduci put. Kod Jandrica sam bila u 5mj, mislim da je i meni spominjao da bi mogao raditi folikulometrije, najbolje nazovi. I sretnooo 🍀😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

sbjelisi
    08. Siječanj 2021. 08:22

korisničkoime

Slee

Mtb svidja mi se tvoj plan. Definitivno bi mi draza bila beta 0, nego opet neko 💩
    korisnickoimemeni su rekli da ovako rani gubici (moji su svi do 7tt, nikada preko, najcesce nisu razlog neki tormbofilski faktori, nego kvaliteta (spermija, stanice pa onda i embrija). Kada su bili tvoji gubici? Jesi koristila kada andol ili nesto kod transfera? Aktivni folat?
    Ja sam i kod suplemenata u fazi moras skupit sveee

Ma sve ja to znam, a zna i doktor, ali nakon tri slucaja me morao poslati na dodatne pretrage. Sigurna sam da ce mi svi nalazi biti ok, samo u taj kariogram nisam sigurna, pogotovo zato jer njima ti embriji pod mikroskopom izgledaju savrseno, a na kraju zavrse tako.
    Da, uzimala sam i andol i folat.

Koje su to pretrage Korisnicko ime?

oharascarlett14@gmail.com

manemoj
    08. Siječanj 2021. 08:34

MTB gdje si ti rekla da si radila TORCH? Sad sam vidila da je pretraga privatno 1800 kn 🙄🙄 
    I pitanje, koliko sam skužila to su sve pretrage za plod kasnije, nisu za implantaciju? Pošto ja sad s implantacijom uopće imam problema onda bi možda TORCH tražila od ginekologice uputnicu pa to kad stignem.. šta mislite? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    08. Siječanj 2021. 08:44

manemoj

MTB gdje si ti rekla da si radila TORCH? Sad sam vidila da je pretraga privatno 1800 kn 🙄🙄
    I pitanje, koliko sam skužila to su sve pretrage za plod kasnije, nisu za implantaciju? Pošto ja sad s implantacijom uopće imam problema onda bi možda TORCH tražila od ginekologice uputnicu pa to kad stignem.. šta mislite?

Ja mislim da ti je to pametna ideja, ja sam isto tako skužila to, da je to bitno tek za kasnije.
    Kako si inače, jesi malo došla k sebi 🤞?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.